1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 467
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Успех на всички деца! Пожелавам им много здраве и щастливи дни!
  bouquet

# 856
  • София
Успех през новата учебна година на всички деца!

# 857
  • София
Хайде успех и късмет и от мен! И да им остава време и за любимите занимания  Wink
Днес синът ми се върна доволен. Въобще не са влизали в класната стая. След откриването са се черпали в някакъв МОЛ, а после са ходили и на кино. Утре пак се очертава такъв ден. Викали ги само, за да им кажат програмата.

# 858
  • София
Успех на всички през новата учебна година.   bouquet

Дано не ме наплюват модераторите, но знам аз колко време търсих подобни неща, затова поствам тук. За информация на ученици (и майки Simple Smile от 9 клас, френска паралелка. Имам чисто нови учебници по френски и СИП френски, които дори не са отваряни. За инфо - на лични!

# 859
  • София
Успех на всички през новата учебна година.   bouquet

Дано не ме наплюват модераторите, но знам аз колко време търсих подобни неща, затова поствам тук. За информация на ученици (и майки Simple Smile от 9 клас, френска паралелка. Имам чисто нови учебници по френски и СИП френски, които дори не са отваряни. За инфо - на лични!

В края на миналата учебна година си платихме учебниците по френски, сега чакаме да ни ги донесат (целия клас)

# 860
  • София
Да, ясно, просто в случай че някой е пропуснал. Ние се оказахме с 2 комплекта Simple Smile)))

# 861
  • София
Ще кажа на младежа и ако има някой останал без учебниците-ще ти пиша на лични.
Хубав ден!

# 862
  • София
 Peace Благодаря!

# 863
  • София
Ох, почна се с мрънкането.... Confused Преди да тръгне на училище каза, че днес имали Час на класа и български език (все при класната). Не можело ли да ги изговори нещата в единия час  newsm78 То общо взето нямало какво да се каже по тоя тъп предмет български  Thinking

# 864
  • 1st floor
Успешна година и от мен! Peace

Някой знае ли кога ще е родителската среща? Всяка година ми е мъка, че трябва да преправям графици... Tired

# 865
  • София
Знаете ли дали има стипендии за отличен успех и от кой клас може да се получават?
Миналата година имаше някаква информация на сайта на училището, но сега нищо не намирам.
Ако има майка на детенце, което е получавало стипендия -нека сподели.

# 866
  • София-Младост
Стипендиите са от 10-ти клас, на база успеха от предходната година. Пускат инфо и наредба за размера и условията, но просто е рано. Ето за мин.година:
http://www.fels-sofia.org/news/stipendii2013.html

# 867
  • София
Благодаря, младежа е 9 клас-явно е рано за нас.

# 868
  • Там, където ме обичат
Някой знае ли коя е първата книга или първият автор по БЕЛ които ще се изучават в 10 клас?
Не съм сигурна дали двойката ми е прочела всияко от задължителния списък, та да я пришпоря малко.

# 869
Вчера класната на нашите зайци им е казала, че на 2,10, ще има родителска среща. Дали е за всички или само за тях не знам обаче.

Общи условия

Активация на акаунт