1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 194 829
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 105
  • София-Младост
Спомням си, че на родителската среща в началото на годината, класната спомена , че за този тест  е важен и ще се готвят особено за него, а сега не чувам и дума по въпроса.
Аз пък защо има спомен, че оценката от този тест няма да окаже влияние на срочната или бъркам  Embarassed По-скоро като проверка как се справят преподавателите в предаване на материята на децата.

# 106
Може и така да е, щом няма особени вълнения по въпроса.

# 107
Моля,за извинения по предишния ми пост-редактирах го Embarassed
Според мен вълненията ще почнат след 7,01,2013г. сега са ги оставали да отмарят.
За това "директорско" и за олимпиадата,според мен,всеки преподавател по своему ще си подходи.Забелязала съм ,че различни помагала и методи на преподаване има по паралелки.
Мисля,обаче че ще има нещо като отчитане на успаваемостта на отделните класове,на което всички учителки държат.

# 108
  • Там, където ме обичат
Моля,за извинения по предишния ми пост-редактирах го Embarassed
Според мен вълненията ще почнат след 7,01,2013г. сега са ги оставали да отмарят.
За това "директорско" и за олимпиадата,според мен,всеки преподавател по своему ще си подходи.Забелязала съм ,че различни помагала и методи на преподаване има по паралелки.
Мисля,обаче че ще има нещо като отчитане на успаваемостта на отделните класове,на което всички учителки държат.

Ако става въпрос за успеваемост, се предполага, че резултатите ще бъдат някъде достъпни и за родителите, пък макар и запазена анонимността на отделните ученици. Така ли е?

# 109
Моля,знаете  ли книжарница с  художествена литература на английски език близо до 1АЕГ?
Благодаря!

# 110
  • София-Младост
Моля,знаете  ли книжарница с  художествена литература на английски език близо до 1АЕГ?
Благодаря!
Провери в тази голямата в подлеза на Университета...книжарница Пингвините.

# 111
Благодаря! Там го пратих,но г-жата споменала за друга ,пък и на мен ми се струва,че някъде в преките около Паметника на Апостола има специализирана на някое чуждо издателство ,но може да ми е много стар спомена Embarassed

# 112
  • София-Младост
Благодаря! Там го пратих,но г-жата споменала за друга ,пък и на мен ми се струва,че някъде в преките около Паметника на Апостола има специализирана на някое чуждо издателство ,но може да ми е много стар спомена Embarassed
Има на ул. Врбча 13, ет.1 е издателствотото на Лонгман, от където са им учебниците.
http://www.longman-bulgaria.com/catalogue.php?submenu=17

# 113
Да,това е благодаря!
Благодаря и за помощта за електронния дневник!

# 114
Следващата седмица има родителска среща-за час -като предишната.Някой дали не знае повече?
Иначе на 26,01,2013г. ще има олимпиада по английски език Hug

# 115
  • София-Младост
Следващата седмица има родителска среща-за час -като предишната.Някой дали не знае повече?
Иначе на 26,01,2013г. ще има олимпиада по английски език Hug
Да, в сряда 16.01. от 18.30

# 116
Благодаря!
Може би ще имат намалени часове втората смяна.

# 117
Успех на всички през втория учебен срок.
Резултатите от олимпиадата по английски език е на таблото до дирекцията.Поздравления за всички преминали за следващия кръг.

# 118
Директорското контролно за 8 клас  ще е на 20,02,2013г.-сряда.

# 119
Успех на всички дечица утре на директорското контролно!!!!

Общи условия

Активация на акаунт