1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 194 909
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честито НеПоКоРнА!   bouquet Ами дано се срещнем наесен! Успех на дъщеря ти!

# 151
  • 1st floor
А и да добавя - много симпатични дечица се записваха... Grinning

Мерси, Леа! Hug Успех и на вас, каквото и да решите!

# 152
Честито на приети и записали се Peace
За смените -първия срок първа смяна от 8,00ч.-НЕ,РЕ,ФЕ,ФЕ
                                        втора смяна от 12,20ч.-НЕ,ИЕ,ИЕ
Втория срок обратното,но първа смяна е от 7,30ч Laughing
Други години и двете немски са били в една смяна-тази година са разделени за сметка на тази с РЕ.
Учат на блокове -два слети часа-80мин . и междучасие-20 мин.,так че не всеки ден имат първи или последен час-ще свикнат Peace
Не се притеснявайте за отпусното-ще го занесете-може и наесен Blush

Брей,много бързо пишете Embarassed

Към майките на 8-класниците-утре бележниците и купон,а следващата седмица на родител-диплома за основно образование и характеристика-правилно ли съм разбрала newsm78

# 153
  • 1st floor
 Sause baus!, помислих си дали не си се разсърдила, че така наготово нахълтахме в темата ти. Все пак вие вече други неща обсъждате. Ако пречим, ще се изнесем!  Laughing Но от друга страна, на нас ще ни е по-добре при вас  Mr. Green , ще черпим инфо направо от извора!  Laughing

Разбрах в колко започват смените, а в колко горе-долу свършват...Нещо ми се вижда рано в 12,20 да са приключили вече първата. newsm78

Не се притеснявайте за отпусното-ще го занесете-може и наесен Blush

Вие на есен ли го занесохте? Страх ме е да не прецакам нещо детето и да остане незаписано... Confused

# 154
  • София-Младост
Гимназията си има сайт, можете там да видиш разписание, а и програмата наесен и други неща
http://www.fels-sofia.org/
Ако имат пълни 4 блока 7,30-13,40 или 13,00-19,10
Освен това, м.09 ще имате и род. среща...има някакъв бегъл спомен, че имаше при нас деца недонесли отпусното от старато у-ще.
Няма как да остане назаписан, щом сте подали документи. Взимането на отпусно гарантира, че е отписан от старото у-ще Simple Smile

# 155
А,добре сте дошли Hug
Докато сте пресни-пресни ще пишете,после по-малко Laughing
Смените така и не ги запомних,но не винаги имат първи часове и не са стриктно разделени като до сега т. е. първа смяна може и да  12,20 ,но може и да са до 14,20ч.-зависи колко часа имат.
Нали сте се записали-връщане няма Blush,оптусното като ви го дадат-тогава.

# 156
  • 1st floor
Взимането на отпусно гарантира, че е отписан от старото у-ще Simple Smile
Проблемът е ,че те не ни го дават от старото училище. Нямало срок и сега имали работа. Обадих се в РИО да питам как стоят нещата . От там се разпищяха веднага да ходя да си го искам и до понеделник да съм го представела в новото у-ще....Звъннах и в новото у-ще - там пък ми казаха, че нямало проблем и на есен да го занеса... Crazy Полудях съвсем...

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 15:18 от НеПоКоРнА

# 157
  • София
Моля за ориентир с какво ниво на английски се завършва гимназията - В2, С1,.. ?

# 158
  • Sofia
Честито на приети и записали се Peace
За смените -първия срок първа смяна от 8,00ч.-НЕ,РЕ,ФЕ,ФЕ
                                        втора смяна от 12,20ч.-НЕ,ИЕ,ИЕ
Няма правило, м.септември ще е ясно кои паралелки каква смяна са.

Излизат с ниво С1, но има и деца с по-високо. Peace

# 159
  • София
Излизат с ниво С1, но има и деца с по-високо. Peace

bouquet

# 160
  • София
Днес и ние се записахме  Grinning Не чакахме въобще. Отпускното ни казаха да го носим чак през есента - на първия или втория учебен ден. А от началото на септември да следим на сайта за родителска среща.

# 161
  • Sofia, Bulgaria
записана  девойка, немски език

# 162
  • 1st floor
Днес и ние се записахме  Grinning
Честито!!!   Grinning Дано се паднем в една паралелка, та да обменяме инфо!  Laughing Честито и на останалите.

Да питам старшите мами - саката за момичета сини или червени са? За униформи още нищо не ни казаха, но аз да съм подготвена.  Mr. Green Обещали са ни да ни донесат едно чисто ново червено сако. Но някъде мернах, че били заменени със сини вече...сега обаче, не откривам къде го четох, та за това питам...
Учебници ни казаха да си купим от библиотеката им, но не казаха какви... Mr. Green

# 163
  • София-Младост
Днес и ние се записахме  Grinning
Честито!!!   Grinning Дано се паднем в една паралелка, та да обменяме инфо!  Laughing Честито и на останалите.

Да питам старшите мами - саката за момичета сини или червени са? За униформи още нищо не ни казаха, но аз да съм подготвена.  Mr. Green Обещали са ни да ни донесат едно чисто ново червено сако. Но някъде мернах, че били заменени със сини вече...сега обаче, не откривам къде го четох, та за това питам...
Учебници ни казаха да си купим от библиотеката им, но не казаха какви... Mr. Green
Саката са черни, кадифе, като на джобчето има емблемата на гимназията.
В библиотеката знаят какви учебници да ви дадат Simple Smile
http://www.longman-bulgaria.com/catalogue_details.php?view=1112&submenu=2

# 164
  • 1st floor
Ала-Бала, да купувам ли сега учебниците или няма смисъл? Има ли вариант да ги сменят на есен? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт