1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 244
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 570
Странно ми е да нямат никакви оценки по езика,все пак е осма учебна седмица.Миналата година по това време оценките бяха поне десетина Wink

# 571
  • София, Младост 2
Те може и да имат, но нищо няма нанесено ни в бележника, ни в електронния дневник - и не само по инглиш, ми и по другите. Всичко на всичко две оценки има в бележника - и най-много оценки въобще има по математика (една на входното и една на последното контролно).

# 572
Да,така е рядко се попълват бележниците-по контролните се разбират оценките.Поне при нас ги връщаха за вкъщи ,но и обсъждаха резултатите.Така че всеки си знаеше колко на какво има.

# 573
  • Варна
Да,така е рядко се попълват бележниците-по контролните се разбират оценките.Поне при нас ги връщаха за вкъщи ,но и обсъждаха резултатите.Така че всеки си знаеше колко на какво има.

Надничам тук,че сме "колеги" далечни. WinkНа седмица правят по две контролни -граматика и думи,които се връщат и си стоят у дома,оценени.На седмица правят и по една диктовка и от 3 сумирано и с речника осредняват и получават още една оценка.Дотук има над 10 ,може би към 15 оценки.А на РС каза,че общо за 1ви срок ще имат към 40 оценки. Twisted Evil

# 574
Подкрепям написаното от  колегите"далечни".

# 575
  • София, Младост 2
А на РС каза,че общо за 1ви срок ще имат към 40 оценки. Twisted Evil

И на нас на РС същото ни бяха казали - и може и да си ги има госпожата в нейните тефтери, ама официално това има в бележника. Не че точно по английски ми трябва ориентир, но по БЕЛ примерно и досега не знам какво има на входящото ниво, защото отсъстваше, когато им ги връщаха и оценки няма нанесени. Пък все още ми е интересно да знам как се справя в новото училище Grinning

# 576
  • 1st floor
Днес върна диктовка - две грешки и половина  ooooh! - 5,40. В класа имало само една пълна шестица. Грешките - сбъркала е името на някаква група, написала го е  в мн. число , а то май е в единствено, и аз не знам...Написала е едно главно H, а е трябвало да е малко - това май е половинката грешка или поне така мисля. Третата грешка - липсва цяла дума, не чула коя е и сега не знае пак коя е била... Whistling

Онзи ден пак правиха презентации. Този път тя прави за жирафа. Оценка не се знае, защото класната била сърдита на класа и само й казала: Добре!

Иначе новият клас е много интересен, с кеф продължава да ходи на у-ще. Пу-пу!

Да ви питам - този СМС, който пращах за парола за ел.дневника - всеки месец ли се праща или важи за цялата година? newsm78 На РС класната каза, че е еднократно за цялата година, после като го пращах май прочетох някъде, че всеки месец се праща нова парола, пък аз още си влизам със старата... newsm78

# 577
За електронния дневник-не се променя паролата.В началото така ми наредиха профила,че получавам СМС при нанасяне на оценка и при подновяване на абонамента за услугата Wink
Най-забавно мистава като получих на 30,12,2012г есемеси за оценки по физическо  ooooh!

# 578
  • 1st floor
А аз от мързел да стана от компютъра, награбих телефона на щерката и от там пратих СМС. Сега тя си получава съобщенията за нанесени оценки.  Mr. Green И се сърди щото непрекъснато я притесняват!  Joy Ще рече човек, че има не три , а триста и три оценки до сега! Mr. Green

# 579
С право се сърди - не знаеш колко са досадни като почнат да попълват оценките (обикновено преди родителска среша). Да не си мислиш, че всяка оценка се попълва щом се напише?

# 580
  • 1st floor
С право се сърди - не знаеш колко са досадни като почнат да попълват оценките (обикновено преди родителска среша). Да не си мислиш, че всяка оценка се попълва щом се напише?
Ми, не! Не мисля. Ама за сега само три есемес-чета е получила в рамките на почти два месеца. Laughing И за какво въси вежди, не знам! Mr. Green

# 581
  • Sofia, Bulgaria
Някой има ли информация какво се случва с класната на 8Г? Впечатления от заместващия младеж... Платихме разни граматики и речници, още нищо не се е появило, а края на срока не е далеч...

# 582
  • София
За класната на 8 Г знам, че си е счупила крака и ще отсъства 2 месеца (това го знам от родител на дете в тази паралелка).
За смс-ите - в началото на месеца получих съобщение, че ми се подновява абонамента за ноември.
А за оценките...ами да....малко са Thinking Твърде малко. За диктовката, която спомена НеПоКоРнА - моят син на няколко пъти новият абзац не го е писал малко навътре и затова му се отнемат по 0,25  Shocked всеки път. Друга грешка - писал е center (както е в американския английски), вместо centre. Ама какво да правиш...щом такава е системата на оценяване...

# 583
  • 1st floor
Девойката вчера си призна, че са правили контролно на думи и да очаквам там кофти оценка. За това си е виновна сама - лежи си на стари лаври, че много знае...Ще се потвърди правилото, че училите езика първи закъсват, май... Thinking

# 584
  • София
Девойката вчера си призна, че са правили контролно на думи и да очаквам там кофти оценка. За това си е виновна сама - лежи си на стари лаври, че много знае...Ще се потвърди правилото, че училите езика първи закъсват, май... Thinking
А аз знам, че днес щяха да правят контролно на последните четири Unit. За това с думите съм напълно дезинформирана  Crazy Сега го чувам. Ще видим и той как ще се представи....Да си наляга вече парцалите, че няма да усети как уж знае всичко и в един момент ще е изостанал...

Общи условия

Активация на акаунт