1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 283
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 645
  • 1st floor
Щерката ми се обади и заяви, че това била най-дългата и най-отвратителна диктовка до сега. Тестът бил много гаден. Питах останалите деца как са се справили - надявали се на три и половина... ooooh! Моята не разбрах на какво се надява... Thinking
Ох, ако ставаше да имаш късмет с камъчета, цяла скала бих й вързала за гърба... Mr. Green

# 646
  • 1st floor
Днес ще връщат директорските тестове, щерката като презастраховка ми е пратила на фейса снимка на такъв тест с оценка 1,95  Mr. Green

С класното не знам какво стана, вече даже забравих, че имаха...

Класирахме се на втори кръг на олимпиадата по Английски. С не много точки  Mr. Green, но все пак минахме!  Laughing В осмокласната тема се спомена, че ще бъде на 3 февруари, моята девойка нищо не е чула и не знае. Моля, ако имате повече информация, да споделите кога и къде ще се проведе.

# 647
Може ли да проверя една информация.  Sunglasses
Вярно ли е, че Капка е решила да лиши класа си от осем часа английско забавление в петък и го е обявила като първи ден от междусрочната вакация? Трябвало да и носят само бележниците или нещо от сорта.

# 648
  • София-Младост
Вярно ли е, че Капка е решила да лиши класа си от осем часа английско забавление в петък и го е обявила като първи ден от междусрочната вакация? Трябвало да и носят само бележниците или нещо от сорта.
Хаха чак е странно нали. Така е предполагам, защото при 9-тите класове е същата работа. Даже дъщеря ми няма и да учат в петък, ще си полуат бележниците в четвъртъ, тъй като в петък заминават на Боровец на 3-4 дневна екскурзия част от съучениците и.

# 649
  • 1st floor
Joy А вие само се оплаквате от жената!!!

# 650
Доколкото разбрах всички няма да имат занятия в петък-само раздаване на бележници Peace
Свърши срокът, ура!

# 651
  • 1st floor
Доколкото разбрах всички няма да имат занятия в петък-само раздаване на бележници Peace
Свърши срокът, ура!
Току що ме информираха у дома! По-добре късно, от колкото по-късно! Mr. Green

# 652
Брей, много ги жалят тези осмокласници.  Laughing
За второкласника ни не са пристигнали подобни добри вести. Simple Smile

# 653
  • София
Аз, както винаги, научавам всичко от вас  Embarassed Днес след училище като ми се обади по телефона моят син и го питах дали ще учи в петък, той ми отговори с дежурното не знам  Rolling Eyes Ами да си ходи тогава с тежката раница в петък, да му дойде акъла в главата  Crossing Arms

# 654
  • Варна
lea,знам,че не ти е лесно,ама съм голяма фенка на сина ти! Laughing
Отдай го на пубертета всичко. Hug

# 655
  • София-Младост
Аз, както винаги, научавам всичко от вас  Embarassed Днес след училище като ми се обади по телефона моят син и го питах дали ще учи в петък, той ми отговори с дежурното не знам  Rolling Eyes Ами да си ходи тогава с тежката раница в петък, да му дойде акъла в главата  Crossing Arms
Както нямаше да се учи вчера дъщеря ми каза, че имало съвет и решили, че е учебен ден и тогава щели да дават бележниците...
Да се коригирам...имам предвид, че ще трябва все пак да се разходят до у-ще, но няма да учат. Ще си полу(ат бележниците, а дали друго ще правят ще си решава всеки клас предполагам.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 16:15 от Ала-Бала

# 656
  • София
Деска, защо си фенка на сина ми  newsm78 Кое му е фенското...неговата разсеяност ли, що ли... Rolling Eyes
Утре знам само , че е от 9ч. на училище. Но бележници ли само ще раздават или и ще учат ....е, не....твърде много за помнене! С информацията сме дотук  Embarassed

# 657
Бележниците ще раздават и евентуално  купон ще има-ако са се организирали ,де Blush
Дано всички да имат повод за празнуване и деца и родители Peace

# 658
  • София
Имаме поводи да се наказваме  Mr. Green Купих шоколади, но май аз ще ги ям. И без това не са полезни за акнето  Wink

# 659
 lea, можеш да го разнообразиш с тази задачка

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3108769

Общи условия

Активация на акаунт