1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 340
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Знаете ли защо днес ги викат с униформи в училище  newsm78 Не ми се струва Св. Валентин или Трифон Зарезан да е поводът  Crazy

# 691
  • София
Ще имат открит урок. Моят син категорично отказа да отиде облечен със сакото, ще го носи в раницата. По негова информация всички така ще действат.

# 692
  • София
Моят отиде със сако. Не ми се мисли какво щеше да стане, ако е в раницата му  ooooh! Между другото, много ми хареса така, облечен с униформата. Но догодина вече ще му е къса.

# 693
  • София
Лошо момичета...много лошо  Thinking От почти месец никой не е писал в темата. Дайте да я поразмърдаме малко  Wink При нас новините са - няколко оценки - по английски и математика - все петици. Надявам се да доживея и шестица да видя. Ааа, има и шестица по английски, но не я смятам - тя е от презентация, която е групова. Преди няколко дни момчето ми се обръсна за първи път - то един мъх имаше, ама...И веднага се похвали във фейсбук  Laughing Друго интересно...не се сещам. Ваш ред е да се похвалите  Grinning

# 694
Нищо за хвалене само учене Laughing

# 695
  • Там, където ме обичат
За месец и нещо само 2 оценки.
Не знам защо.

# 696
  • 1st floor
Днес ме зарадва с три и нещо на контролно... Tired Все си мислех, че има шанс за шест за годината, ама май няма да стане...

# 697
  • Там, където ме обичат
Днес ме зарадва с три и нещо на контролно... Tired Все си мислех, че има шанс за шест за годината, ама май няма да стане...
По какво беше контролното?

# 698
  • 1st floor
По какво беше контролното?
Контролното ми се показа за пет секунди и беше прибрано! Имаше думи, изречения, май и диктовка...довечера ще го прегледам по-обстойно... #Cussing out

# 699
  • София
НеПоКоРнА, откога е контролното  newsm78 Аз знам само за едно, на което има 5, има още една петица по английски, а сега това, ако е ново и ако се е представил зле, разбирам защо не знам за него  Crazy
А вчера  като купих заек и като го сложих на масата да го пълня, каква беше реакцията му: Мамо, ама как може да си купила заек? И то с глава! Ами той ме гледа!  Joy После го убеждавах да опита малко, казвах му, че месото е като пилешкото, но не  Naughty Даже филе като му давах и той ме гледа съмнително: Това да не е заешко? - Викам: Не, филе е. А той: Може да е заешко под прикритие. Уффф, а аз вече не искам да купувам пилета заради хормоните в тях. Май ще го храня пак с пържоли. Иска си месо и това е!

# 700
  • 1st floor
НеПоКоРнА, откога е контролното  newsm78
Не знам от кога е, май от миналата седмица. И тя не помнела...Довечера ще разнищвам случая!
Скрит текст:
У нас ядем пиле на корем. На никой все още не са му поникнали неща, които не трябва. Mr. Green Свинското не е много на почит, за други меса пък хич и не може да става дума. Зайчетата в Лидл и аз ги загледах, ама трябваше после сама да си ги ям и се отказах...Много претенциозни са станали в моята къща! Crossing Arms

# 701
  • София
По повод скрития текст на НеПоКоРна Joy И ние нямаме разни неща, порастнали не там, където трябва, ама знам ли  newsm78 Заекът обаче стана много вкусен! Като му казахме: Ну, заяц, ну погоди! и изчезна  Laughing

# 702
  • София, Младост 2
И при нас нищо интересно - освен че беше доста впечатлен от театъра и много си говорихме (за първи път ходи на театър на съзнателна възраст... срамота, предвид че аз ходя поне веднъж месечно, ама майките не се котират много като партньори за забавление Mr. Green).

И една тройка по математика Confused, която не ни изненадва, ама пак е кофти. Цял живот мъка ще е с тази математика, то се е видяло Laughing

Аз си поръчвам пилета от човека с млякото, близо до домашни са и не се тревожа на кой какво ще му порасне Mr. Green Моите също не обичат да виждат месото в по-натурален вид... но дребното гледа заека с интерес и двамата също не възразяват да ядат агнешка главичка, та мисля, че нямат особени скрупули в това отношение.

# 703
  • 1st floor
Контролното е от 24.02, думички.  Rolling Eyes

# 704
  • София
Контролното е от 24.02, думички.  Rolling Eyes
За това контролно знам. Има 4,75. Значи се е хванал да понаучи някоя дума. Че първия срок точно на думите се излагаше.
Hedra, и моят син беше много впечатлен от театъра. И от предишното училище са ги водили на театър, но този път по своя инициатива ми разказа цялата постановка  Flutter Снощи ми каза, че по английски са имали стажанти - студенти, които са им преподавали. Доволен бил, но едната студентка говорела толкова тихо, че направо заспал  Tired

Общи условия

Активация на акаунт