Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
-
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
-
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
Освен 60 лева за сако, учениците трябва да отделят средства за закупуване на учебници по други предмети, които се купуват на тяхна отговорност. В 8-ми клас предметите са малко, но учителите обикновено предоставят списък с учебници, по които ще учат няколко дни преди началото на учебната година, за да се избегнат ненужни разходи.
-
Какви са общите мнения за учителите по английски език в 8 клас и по-широко?
-
Какви са изискванията за учебниците по английски език?
Не ми се струва Св. Валентин или Трифон Зарезан да е поводът
Между другото, много ми хареса така, облечен с униформата. Но догодина вече ще му е къса.
От почти месец никой не е писал в темата. Дайте да я поразмърдаме малко
При нас новините са - няколко оценки - по английски и математика - все петици. Надявам се да доживея и шестица да видя. Ааа, има и шестица по английски, но не я смятам - тя е от презентация, която е групова. Преди няколко дни момчето ми се обръсна за първи път - то един мъх имаше, ама...И веднага се похвали във фейсбук
Все си мислех, че има шанс за шест за годината, ама май няма да стане...
После го убеждавах да опита малко, казвах му, че месото е като пилешкото, но не
Даже филе като му давах и той ме гледа съмнително: Това да не е заешко? - Викам: Не, филе е. А той: Може да е заешко под прикритие. Уффф, а аз вече не искам да купувам пилета заради хормоните в тях. Май ще го храня пак с пържоли. Иска си месо и това е! 
Снощи ми каза, че по английски са имали стажанти - студенти, които са им преподавали. Доволен бил, но едната студентка говорела толкова тихо, че направо заспал