1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 382
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 750
  • София-Младост
Нямам представа, моята е втора смяна, защо ги намаляват..питах за затварянето, каза че днес щяло да се разбере. Края дойде съвсем не им се учи, а всички класни предстоят...

# 751
  • 1st floor
Нямам представа, моята е втора смяна, защо ги намаляват..питах за затварянето, каза че днес щяло да се разбере. Края дойде съвсем не им се учи, а всички класни предстоят...
Този юни си е цяло мъчение. Който е измислил да се учи до 30-ти, заслужава смъртно наказание!!! Naughty

# 752
  • София
Да, гадно е. А тепърва предстои НВО по английски и класно по литература  Sad

# 753
Здравейте,

вече излязоха резултатите от матурите по БЕЛ и МАТ, както и статистиката и ако имате възможност, бихте ли споделили впечатлението си от 1 АЕГ, което сте натрупали през изминалата година. Какво бихте препоръчали за бъдещите осмокласници - класни ръководители, съответно  учители по английски език, предпочитание за втори език... Много ще сме благодарни за актуална информация, за да се ориентираме в избора си.

# 754
  • София-Младост
Здравейте,

вече излязоха резултатите от матурите по БЕЛ и МАТ, както и статистиката и ако имате възможност, бихте ли споделили впечатлението си от 1 АЕГ, което сте натрупали през изминалата година. Какво бихте препоръчали за бъдещите осмокласници - класни ръководители, съответно  учители по английски език, предпочитание за втори език... Много ще сме благодарни за актуална информация, за да се ориентираме в избора си.
Успех в класирането, но така или иначе нямате право на избор на преподаватели. Предпочитанието за втори език трябва да е на детето, това което би му било от полза или приятно да изучава.

# 755
  • София, Младост 2
Аз си мисля, че в 8. клас човек още няма много наблюдения над гимназията - поне аз не се чувствам в състояние да кажа, че знам нещо за училището, предвид че младежите имат английски, БЕЛ, математика, физическо и рисуване (и музика?). Мога да кажа впечатления единствено от учителката им по английски (ама ще си замълча Mr. Green - в интерес на истината, жената наистина ги юрка много да учат, така че това ще го считаме към положителните), от г-н Павлов по БЕЛ (чудесен!) и от госпожата по математика (не обяснява добре, затова пък дава конкурсни задачи на контролните ooooh! - моето чадо и без друго с математиката е скарано, така че не казвам моите впечатления, а тези на учителката му по мат, при която ходи да си доучва). За протокола - синът ми е в паралелката с руски.

Това, което за мен е по-важно - синът ми си ходи на училище без протести, прекрасно и чудесно се хвърля в пубертетското общуване Mr. Green и като цяло е щастлив и доволен, че е там.

# 756
  • Sofia
Здравейте,

вече излязоха резултатите от матурите по БЕЛ и МАТ, както и статистиката и ако имате възможност, бихте ли споделили впечатлението си от 1 АЕГ, което сте натрупали през изминалата година. Какво бихте препоръчали за бъдещите осмокласници - класни ръководители, съответно  учители по английски език, предпочитание за втори език... Много ще сме благодарни за актуална информация, за да се ориентираме в избора си.
Успех в класирането, но така или иначе нямате право на избор на преподаватели. Предпочитанието за втори език трябва да е на детето, това което би му било от полза или приятно да изучава.
Изборът на език зависи от интересите на детето.  Peace
Вероятно половината от 8-те класове по математика ще поеме Георгиев и ако попаднете в негова паралелка -наистина ще е голям късмет! Това е един от последните мохикани в бг образованието! 12-класниците искрено плакаха при раздялата си с този невероятен учител!

# 757
  • 1st floor

Това, което за мен е по-важно - синът ми си ходи на училище без протести, прекрасно и чудесно се хвърля в пубертетското общуване Mr. Green и като цяло е щастлив и доволен, че е там.
Това важи и за моето дете на сто процента!!!  Peace Напаснаха се страхотен клас, сближиха се още от първите учебни дни и сега са неразделни. Ние сме в испанската паралелка, и нашата даскалица ги юрка много, но и за мен това е плюс, въпреки, че ще се разминем с шестица за годината. Mr. Green Ученето по езика е здраво, математиката и БЕЛ май минават на  заден план. Ще видим догодина как ще е с разказвателните.... Confused Успех и от мен в класирането!

# 758
Да вдигна тази тема, че е в шеста глуха  Simple Smile

Има ли нови англичани?  Wink Sunglasses
Утре отиваме да се записва моята девойка!!  Grinning Вери хепи сме всички у дома! Тя е хепи, защото I АЕГ с френски е точно това, което искаше, а аз съм хепи, защото всичко свърши сравнително бързо!!! bowuu

# 759
Naranjita-добре дошли  Hug

# 760
Добре заварили на ветераните  Hug

Дано да имат децата късмет с учителите!!! Е поне с някои ...  baby_neutral

# 761
  • София, Младост 2
Поне половината от моите прекрасни са ги приели в 1АЕГ - засега мернах 3 в паралелката с испански, една в паралелката с немски, един със сигурност е приет в тази с руски и ще видя още колко ще рапортуват за тук Grinning (има и едно момиченце във Втора, но тя ще чака второ класиране с надеждата да дойде и тя при съучениците си в Първа).

# 762
  • София
Да вдигна тази тема, че е в шеста глуха  Simple Smile

Има ли нови англичани?  Wink Sunglasses
Утре отиваме да се записва моята девойка!!  Grinning Вери хепи сме всички у дома! Тя е хепи, защото I АЕГ с френски е точно това, което искаше, а аз съм хепи, защото всичко свърши сравнително бързо!!! bowuu

Присъединяваме се и ние в редиците на 1АЕГ. Същата паралелка - с френски език, по първо желание:) Много сме радостни Grinning

# 763
Браво на децата!  Grinning И на майките!!! Wink Laughing
От училището на дъщеря ми също има много други деца. Бих казала, че са точно тези, които ще ме държат спокойна за бъдещото гимназиално общуване.  Казвам го, защото легенди се носят всякакви, а основното, което всички търсим е подходяща за децата ни,  мотивираща среда в тези гимназии от челната шестица/седмица.

И едно важно инфо!
След разговор тази сутрин с канцеларията на 1 АЕГ документите за записване са:

1. Удостоверението за завършен 7 клас - оригинал
2. Служебната бележка с резултатите от изпитите - оригинал
3. Характеристиката

Коментарът на една административно компетентна и клоняща към средна припряност (явно не съм била единствена с въпросите Peace) и лека нелюбезност госпожа беше: "Това е засега!"

Работно време до 18ч.

# 764
  • София
Към групата на новоприетите се присъединява и моят младеж - испанска паралелка. Голяма радост беше вчера - това му е първо желание и днес ще ходим да се записва.
Пожелавам хубаво лято на всички дечица, успели да се преборят за желаното училище. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт