САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 139
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА
за Пъмпкин има ли сега дейтващ код,че пропуснах да пусна в неделя и днес вече не беше активен  ooooh!

# 451
  • София
за Пъмпкин има ли сега дейтващ код,че пропуснах да пусна в неделя и днес вече не беше активен  ooooh!
UKSECND за  БД на поръчка над 30 лири  Peace

# 452
Търся си за Теско код от 3-4 дни, но никъде нищо не намирам. Някой да има нещо?!  Praynig

# 453
  • софия
Можете ли да пуснете поръчка в Пъмпкин-а? От сутринта ми изписва "500 - Internal server error". Мога да слагам неща в кошницата, да разглеждам, но опитам ли да платя или вляза в детайли на профила, ми изписва тази грешка Thinking Пробвах и с Мозила, и с Хром.

# 454
  • София
При мен няма проблем UKDM безплатна доставка без мин. сума

# 455
Можете ли да пуснете поръчка в Пъмпкин-а? От сутринта ми изписва "500 - Internal server error". Мога да слагам неща в кошницата, да разглеждам, но опитам ли да платя или вляза в детайли на профила, ми изписва тази грешка Thinking Пробвах и с Мозила, и с Хром.
При мен се появи проблем с плащането...получих e-mаil, че не са могли да изтеглят парите за поръчка, направена в неделя. Аз пък реших, че страшно много искам дрешките, които поръчах. Имала съм и преди такава ситуация и постъпих, както и тогава - писах им да направят още един опит да изтеглят пари от картата. Ще видим какво ще се случи.
Гледам, че са качили нови дрешки и много ми харесват... Blush

# 456
За асда директ има ли някакъв код?
Благодаря!

# 457
Ако ви попадне нещо от Маталан ще ми е от полза  Hug

# 458
  • Бургас
За този партньорски на Спортса сайт www.fieldandtrek.com дали сте срещали някъде код?

# 459
Едно кодче за Асда директ A10396311 - 5/40 до края на януари,еднократен е Peace

# 460
  • ВАРНА
Код за ASDA 10% при минимална сума £15 само за бебешки дрешки bbyjpck10 до 28.02.2013 г.

Кодът само еднократно ли важи или мога няколко поръчки да пусна?

# 461
  • София
Кодче за безплатна доставка от Miss Selfridge
MISSSTREAT2 - безплатна UK доставка от 25 до 28 януари

# 462
  • ВАРНА
UKEM - free delivery Pumpkin Patch - do nedelq  Peace

# 463
  • ВАРНА
Едно кодче за Асда директ A10396311 - 5/40 до края на януари,еднократен е Peace

Еднократен в смисъл който първи го използва и после е неактивен за другите,така ли?Защото не ми го приема  newsm78 По принцип за дрешки Джордж става ли? И другото питане да си побутна пак  Blush

Цитат
Код за ASDA 10% при минимална сума £15 само за бебешки дрешки bbyjpck10 до 28.02.2013 г.

Кодът само еднократно ли важи или мога няколко поръчки да пусна от един акаунт ? Моля отговорете,защото досега с код от Асда не съм пускала  Praynig  Praynig  Praynig

# 464
  • София
Цитат
Кодът само еднократно ли важи или мога няколко поръчки да пусна от един акаунт ? Моля отговорете,защото досега с код от Асда не съм пускала  Praynig  Praynig  Praynig
Не пише нищо само до кога е валиден.Аз не пазарувам от Асда и също нямам представа как е.

Общи условия

Активация на акаунт