САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 102
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Код за ASDA 10% при минимална сума £15 само за бебешки дрешки bbyjpck10 до 28.02.2013 г.

ето го бебешкия

# 511
  • София
здравейте.Не зная дали въпросът ми е за тази тема или за другата с пазаруването,но ще питам тук.
До сега съм пазарувала по интернет само от Ла Редут и то преди 3г.Сега обаче искам много да си купя количка Макларън и гледам чуждите сайтове.Попрочетох из темите,разбрах как да се регистрирам,превозвачи,посредници и т.н.Вчера разбрах и за тези допълнителни кодчета.За съжаление съм изпуснала един,дали сте го по-назад,но е до 31.01. SadВ два сайта харесвам количката на много добра цена и докато прочета как да поръчам и свършиха.В Мадъркеър има намалени все още (макар,че изпуснах днес една за 164 паунда- реших да взема детето от градина и тогава на спокойствие,че ще ми е за първи път,тя пък заминала  Sad) и намалението е до утре .
Ще ви помоля да ми помогнете с код за намаление,ако сте намерили нов. BlushПо-нагоре имаше линк към кодове,но ми излизаха не активни.
Знам,че и тук има 20% на тези колички до края на месеца,но пак излизат по-скъпо от мадъркеър.

# 512
  • Златна Добруджа
здравейте.Не зная дали въпросът ми е за тази тема или за другата с пазаруването,но ще питам тук.
До сега съм пазарувала по интернет само от Ла Редут и то преди 3г.Сега обаче искам много да си купя количка Макларън и гледам чуждите сайтове.Попрочетох из темите,разбрах как да се регистрирам,превозвачи,посредници и т.н.Вчера разбрах и за тези допълнителни кодчета.За съжаление съм изпуснала един,дали сте го по-назад,но е до 31.01. SadВ два сайта харесвам количката на много добра цена и докато прочета как да поръчам и свършиха.В Мадъркеър има намалени все още (макар,че изпуснах днес една за 164 паунда- реших да взема детето от градина и тогава на спокойствие,че ще ми е за първи път,тя пък заминала  Sad) и намалението е до утре .
Ще ви помоля да ми помогнете с код за намаление,ако сте намерили нов. BlushПо-нагоре имаше линк към кодове,но ми излизаха не активни.
Знам,че и тук има 20% на тези колички до края на месеца,но пак излизат по-скъпо от мадъркеър.

XWTM - код за минус 15 паунда от 150. Пробвах го, работи.
Видях в сайта, че е обявена и безплатна доставка за над 30 паунда.

# 513
  • София
благодаря!Аз вярно,че пробвах с куест и тя е 148,за това не ми е позволило,не обърнах внимание,че е над 150. Hug

# 514
Здравейте,

и аз съм от търсещите код за George Asda. Прочетох, че за големите и детските размери ще пуснат  края на февруари, но ако някой все пак има излишен еднократен код, моля да ми прати на лични. Предварително благодаря Simple Smile

# 515
Здравейте,

и аз съм от търсещите код за George Asda. Прочетох, че за големите и детските размери ще пуснат  края на февруари, но ако някой все пак има излишен еднократен код, моля да ми прати на лични. Предварително благодаря Simple Smile

то вече било е написано, но май никой не чете  Wink
 В момента няма кодове, тези, които раздаваха, били са до 31 януари  Grinning

# 516
Тогава се извинявам за спама Simple Smile Всъщност никога не съм поръчвала от тях и не знам как е точно с кодовете. Надявах се, че ако някой поръча, му пращат еднократен код за следваща поръчка.

# 517
В темата за George  коментират някаква безпл. дост. в момента,погледни там  Peace

# 518
  • на село
на код за www.tkmaxx.com да сте попадали?

# 519
  • на село
Clothing at Tesco - SS13TREAT - 10/50  Peace

до кога е валиден този код?!

Гугъл казва
£10 off when you spend £50 or more online*
Expires: 24 July 2013 21:59

при мен не хваща,къде може да е поблема Rolling Eyes имам детски дрешки в кошницата Thinking

# 520
  • София
Clothing at Tesco - SS13TREAT - 10/50  Peace

Гугъл казва

при мен не хваща,къде може да е поблема Rolling Eyes имам детски дрешки в кошницата Thinking

Този код беше валиден до 28 януари  Peace

# 521
КОД ЗА  GEORGE.COM

10% OFF WHEN YOU SPEND 15:
bbyjpck10

valid until 28 feb 2013

# 522
КОД ЗА  GEORGE.COM

bbyjpck10

valid until 28 feb 2013

Забравила си да уточниш,че кодът е само за бебешки дрехи,а и освен това е даван вече по-напред.

# 523
КОД ЗА  GEORGE.COM

bbyjpck10

valid until 28 feb 2013

Забравила си да уточниш,че кодът е само за бебешки дрехи,а и освен това е даван вече по-напред.

Сега го получих с доставката  ми, та исках да зарадвам някой който ще пазарува... Не съм чела назад в темата...
Хайде със здраве!

# 524
  • на село
Clothing at Tesco - SS13TREAT - 10/50  Peace

Гугъл казва

Този код беше валиден до 28 януари  Peace
Благодаря за отговора  bouquet
Явно няма активни кодове в момента,здраве да е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт