Петъчна-как да познаем, че един мъж е гей?

• 52 308
  • 134
  •   1
Отговори
# 60
Идеята ми е, че изискванията към момчетата, още от малки, са доста по-сериозни, втълпява им се доста по-усилено, че не бива да са такива или онакива по отношение на сексуалността и т.н., просто натискът е доста по-сериозен. Докато момичетата не ги възпитават специално в това да не бъдат лесбийки, все пак.

# 61
  • Сопот, Пловдив
Не ги възпитават, но и пред много от тях се говори открито, че влечението към същия пол не е нормално. А и дори невъзпитавани целенасочено така, ако се окажат лесбийки и го покажат открито, ще получат същото отношение, каквото и един гей в такова положение. Не знам дали е защото процентно са по-малко или защото са по-прикрити, но броя лесбийки, които познавам е значително по-малък от броя на гейовете.

# 62
Но броя бисексуални жени е в пъти по-висок от броя бисексуални и въобще гей мъже. Не може да се отрече, че изискванията към момчетата в това отношение са много по-големи. Всеизвестен факт е все пак.

# 63
  • Сопот, Пловдив
Но броя бисексуални жени е в пъти по-висок от броя бисексуални и въобще гей мъже.

newsm78 Не мога да коментирам това, понеже не знам дали е вярно или не и кое проучване го доказва или опровергава.

И за изискванията не знам, помня как вкъщи се коментираше, че дъщерята на Шер е болна, като под това имаха предвид, че е лесбийка, та и на едно момиче има как да му се втълпят такива неща. Но не съм била момче и не знам какви са по-сериозните изисквания относно това да не бъдат хомосексуални. Да се надяваме, че с годините това ще се промени, ето, моята майка вече не счита дъщерята на Шер за болна, а просто за човек с различна сексуална ориентация.

# 64
Говоря за векове наред, а не за години. И за множество култури. Момчетата винаги са инициирани в обществото на възрастните по сложен начин. Не съм чела някъде да има изисквания момичета да е трябвало да се доказват, че са истински жени. И днес не чувам такива неща да им се натякват, както на момчетата: "истинските мъже не правят така", "ти мъж ли си или какво?" и т.н. Най-общо казано на момчетата им се набива в главата, че трябва да са истински мъже и да спят само с жени, а на момичетата - да са с пристойно поведение и да не спят с много мъже. В развитите общества това вече започва да изчезва, но според мен само на пръв поглед.

# 65
  • Сопот, Пловдив
Смятам, че в много семейства вече не се натяква на момчетата подобно нещо, на моя син също не разрешавам да му се говори, че мъжете не плачат, че са винаги силни и какво правят или не правят. Ако говорим за векове наред - жените не е трябвало да  се доказват като истински жени, но са били подтискани в много отношения - да се омъжат девствени, често за мъж, който и ме уреден, не който са харесали,  не им е давана възможност да се образоват, да работят, трябвало е да бъдат смирени домакини и т.н., така и че и върху жените е имало доста напрежение и очаквания, относно поведението, което социума изисква от тях. А ако се върнем много векове назад можем да срещнем общества, в които хомосексуалността е било нещо нормално. Много жалко, че после така са омазали положението.  Grinning

# 66
Ако говорим за векове наред - жените не е трябвало да  се доказват като истински жени, но са били подтискани в много отношения - да се омъжат девствени, често за мъж, който и ме уреден, не който са харесали,  не им е давана възможност да се образоват, да работят, трябвало е да бъдат смирени домакини и т.н., така и че и върху жените е имало доста напрежение и очаквания, относно поведението, което социума изисква от тях. А ако се върнем много векове назад можем да срещнем общества, в които хомосексуалността е било нещо нормално. Много жалко, че после така са омазали положението.  Grinning
Именно, и аз това казвам - към жените има други изисквания, и те не са насочени към това да не са хомосексуални - просто не това е на дневен ред. А в обществата, в които хомосексуалността е била нещо нормално, напр. римското, там въобще свободният секс е бил нещо нормално - без оглед на пол и т.н. Но... после дошло християнството.  Mr. Green

П.П.  Аз също държа да не се натякват подобни неща на сина ми, обаче... свекърва ми постоянно изцепва глупости от сорта на " той е момченце и това не бива, онова не бива, момченцата са по-малко издръжливи на студ и жега от момиченцата, на момченцата не бива да им се радваш толкова..."! Полудявам просто! smile3515

# 67
  • Сопот, Пловдив
на момченцата не бива да им се радваш толкова..."!

ooooh!

Това пък с каква цел, и това ли ги превръща в гейове според някой?  newsm78

# 68
Не знам, но един от колегите ми е с хомосексуална ориентация и въпреки, че се разбираме добре смятам, че е "взел" всички неприятни женски качества като любов към драмите и интригите, слабост към клюките и т.н.

# 69
  • Другата България
Идеята ми е, че изискванията към момчетата, още от малки, са доста по-сериозни, втълпява им се доста по-усилено, че не бива да са такива или онакива по отношение на сексуалността и т.н., просто натискът е доста по-сериозен. Докато момичетата не ги възпитават специално в това да не бъдат лесбийки, все пак.
Как би коментирала това?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=677328.0
Смяташ ли, че възпитанието има някакво значение в случая? Замислих се ако имам дъщеря и дойде с подобен въпрос при мен как бих реагирала......наистина не знам Confused

# 70
А носенето на дамски парфюм гейско ли е?Днес на спирката,а после и целият автобус ухаеше на Womanity на ТМ от един младеж.Иначе съвсем обикновен външен вид имаше.

# 71
  • Сопот, Пловдив
Аз съм слагала неведнъж мъжки парфюм, просто ми харесва миризмата, няма общо с ориентацията ми, но дали при мъжете можа да е така - не знам.  Grinning

# 72
Е,то и аз съм слагала от не толкова мъжествените,но при жените е друго Grinning Но точно този парфюм върху мъж...

# 73
Хората с нестандартна сексуална ориентациа, в това число и бисексуалните (мъже и жени), понякога открито демонстрират това, но понякога умело го прикриват. По характер са коварни, подли, интриганти.

# 74
  • Сопот, Пловдив
По характер са коварни, подли, интриганти.

Всички до един?

Общи условия

Активация на акаунт