За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 605
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Иглу - другия път да донесем малко сладки  Flutter (за кръвното де)
Да кажа пак Simple Smile, който иска и утре в Южния, ако времето е с нас... ние ще сме там по обед... и дайте да измислим "дежурната" седмична среща кога и къде  newsm78
Сряда, 12.30ч. -  Южен парк или Сити център /според времето/
А как ще си носим месо в парка....абе аз ще взема да дойда, пък работата ще почака, ама месцееее?? Освен от Била?? newsm78
И аз го мислех това, ама аз да ти кажа... месце и у нас нямам в момента  Embarassed Та оферта е Билата, мен не ме мързи... може да взема и да се напазарувам за у нас  hahaha , ама ако стигнем до там не знам дали няма да ме засърбят ръцете и за мола  Joy  Embarassed

Момичета, искате ли дежурната среща да не е в сряда, моляяяя  Praynig
Или си е била в сряда?

Irony, малко да имаш, навреме да ти дойде  Simple Smile аз имах малко шоколад в раницата, ама кой да се сети Simple Smile

Целих се в средата на седмица, деня и на... разположението ни... ама ако имате друга идея...  Peace То е малко на кантар цялата работа... идеята е който иска да идва на нея, а иначе не пречи да се организират други...  просто всяка среща отнема към 2-3 седмици уговаряне, та затова  Joy

Иначе аз обикновено мъкна някакви сладки с мен, ама този път нъц  Blush

# 676
  • София
Какво месце??? Mr. Green

# 677
За който ден решите, аз съвсем егоистично  Embarassed с мисълта да имам още един хайлайт в седмицата  Heart Eyes Понеделник би било супер за мен.

Утре смятам да отида в естествени идеи на лекция на тема привързано родителство и личното пространство, някой желаещ  Flutter

# 678
Аз на ранина минах през Пикадили и си взех месце, мисля и салатка да си нося, ако искаш и за теб ? Embarassed Party Crazy

# 679
Аз на ранина минах през Пикадили и си взех месце, мисля и салатка да си нося, ако искаш и за теб ? Embarassed Party Crazy
Ох, включих най-сетне. 90-дневната.

# 680
Ох, включих най-сетне. 90-дневната.

newsm10 smile3534

# 681
  • София
Иглу - другия път да донесем малко сладки  Flutter (за кръвното де)
Да кажа пак Simple Smile, който иска и утре в Южния, ако времето е с нас... ние ще сме там по обед... и дайте да измислим "дежурната" седмична среща кога и къде  newsm78
Сряда, 12.30ч. -  Южен парк или Сити център /според времето/
А как ще си носим месо в парка....абе аз ще взема да дойда, пък работата ще почака, ама месцееее?? Освен от Била?? newsm78

гунди, за какво месо става дума  Shocked

боШкее и аз включих накрая

# 682
Ми така де... начинаещите имат нужда от подкрепа Wink... Embarassed
Тази лекция за привързаното родителство добре звучи, ама ... в 13.30 сме на консултация и не ми стига оптимизма, че ще успеем...

За дежурната, мислех си, че петък не е ок като ден, обаче понеделник не знам.... аз всъщност нямам претенции за който и да било ден... стига да не е рано и да мога да стигна пеша... но засега тия две условия все са били задоволени, та... нямам претенции  Whistling

Ние с Гунди днес пак хубавичко се помоткахме в СититУ... хич да не е, мен ако питате така и всеки ден срещи да има, против нямам Whistling

# 683
  • София
Аз се сетих, че за месце за 90-дневната, но още вчера като казахте, че я правите се зачудих не сте ли на диета заради АБКМ-то и си мислех, че месо не ядете заради това Wink
Айрънче, кажи какви продукти да ти взема да ни направиш сладки?  Mr. Green
Ами значи дежурни дни - понеделник, сряда и петък?   hahaha

# 684
Добро утро Mr. Green

Иглу, радвам се че си добре. Вървяхме си и докато да попитам къде е Елвирка и видях, че и теб те няма. Косето е страхотен!

за срещите - само петък ми се вижда неподходящ. Когато човек пътува го ползва, а и взимам Емка. Ако ще водите и големите деца .... Party

На Мишкотевица му проби зъбчето  Mr. Green Heart Eyes Доли ляво втори резец. Освен това откри стъпалата си - попива си ги, разглежда си ги.

# 685
dbs, честито зъбче, дано не сте го усетили  Grinning

Момичета, в понеделник ще ходя до Дверген, към 12/12.30 имам среща там за малко кърмачески дрехи  Simple Smile Някой да му се идва с мен  Whistling или да се видим към 13.30 на ситито? Гледам дават слънчице.

# 686
Биби, не ям само телешко, но свинско и пилешко и пуешко да видиш как не ям и между другото от както не ям млечни толкова много ми се яде месо, че тая диета ми дойде чудесно, малко ми  засити ми глада за месо. Wink
Тогава значи в понеделник има среща ? newsm53

# 687
  • София
Може, може, баткото ми е ваканция заради референдума и може да съм с него. Обаче ако той не иска да идва, ще си остана вкъщи, да мога да си го видя и него.
Дбс, честито зъбче! На среща с Емка?

# 688
Може, може, баткото ми е ваканция заради референдума и може да съм с него. Обаче ако той не иска да идва, ще си остана вкъщи, да мога да си го видя и него.
Дбс, честито зъбче! На среща с Емка?
Днешния петък съм го организирала за Емка и нейна приятелка от ДГ в домашни условия.

# 689
Петък именно заради евентуални пътувания го писах не особено разумен избор... то ние не, че сме се разпътували де, ама мерак не липсва  Crazy

dbs, Честито зъбче на Мишкотевица  Hug

gundie, месце да има викаш...  hahaha

иглуб, аз бих дошла, ама ако се оправя овреме  Thinking, пък това....  не е много сигурно  ooooh!

bi_bi, имам си аз продукти, само кажете от кои да спретна Wink... и по възможност да е за сряда, че тогава се пада въглехидратен... Party

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 11:04 от Irony

Общи условия

Активация на акаунт