За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 607
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И при нас полека лека започна да се прояснява,но засега решихме да се видим с Джиджи в квартала към 12:30 и да решим на място дали ще идваме с малките  Mr. Green Имаме ви телефоните и ако решим ще звъннем да видим къде сте  Peace

# 661
  • София
Елс,  Laughing
И тук започна да прояснява, виждам че и в центъра е изпекло, но дали и после ще така. Аз се притеснявам, защото освен, че нямам дъждобран (имам де, но той си е за летния кош), а и ние не сме с зимен ,а с кошницата на Макси Кози, която не е особено закрита Confused
Още малко ще поизчакам да видя Mr. Green

# 662
  • София
Аз отпадам. Малката вчера ми вдигна Т след ваксината и не смея. Следващия път съм на линия.

# 663
Момичета , сега ходих на вън- прекрасно време, дори и на женския пазар е приятно! Mr. GreenТръгвайте без колебания, много е готинооооо.  Hug

# 664
  • София
Ние май решихме да дойдем.До 12:30-1 ще се класираме сигурно.

# 665
Ние май решихме да дойдем.До 12:30-1 ще се класираме сигурно.
Споко, преди 12,30 май почти никой няма да се класира.  Laughing

# 666
  • София
Още по-добре че не обичам да закъснявам  Twisted Evil  Ние се оправяме с дзвера и ще се видим после с вас  Hug

# 667
  • София
Офф, и аз май се навих, ще гледам към 13.00 да съм там и ще звънна на някой, ако не ви видя Hug

# 668
Момичета, много ми беше приятно днес. За съжаление кръвното реши да пада и мигрената се обади, абе  Crazy

Гледам времето за следващата седмица и понеделник и вторник дават слънчице. Искате ли нещо един Южен парк?

# 669
Момичета, много ми беше приятно днес. За съжаление кръвното реши да пада и мигрената се обади, абе  Crazy

Гледам времето за следващата седмица и понеделник и вторник дават слънчице. Искате ли нещо един Южен парк?
охххх, добре че си писала,че ми беше гузно че все пак те оставихме там на пейката Embarassedпогрижиха ли се за теб ? Hug

# 670
Иглу - другия път да донесем малко сладки  Flutter (за кръвното де)
Да кажа пак Simple Smile, който иска и утре в Южния, ако времето е с нас... ние ще сме там по обед... и дайте да измислим "дежурната" седмична среща кога и къде  newsm78
Сряда, 12.30ч. -  Южен парк или Сити център /според времето/

# 671
Иглу - другия път да донесем малко сладки  Flutter (за кръвното де)
Да кажа пак Simple Smile, който иска и утре в Южния, ако времето е с нас... ние ще сме там по обед... и дайте да измислим "дежурната" седмична среща кога и къде  newsm78
Сряда, 12.30ч. -  Южен парк или Сити център /според времето/
А как ще си носим месо в парка....абе аз ще взема да дойда, пък работата ще почака, ама месцееее?? Освен от Била?? newsm78

# 672
  • София
Момичета,и днес почти не можахме да се видим  smile3511 smile3515 smile3516 Много сложно било с мрънкащо от зъби бебе...Дано следващия път успеем повече да се видим,ако ли не ще чакам всички зъби да излезнат и тогава  hahaha Joy

# 673
охххх, добре че си писала,че ми беше гузно че все пак те оставихме там на пейката Embarassedпогрижиха ли се за теб ? Hug
Да, спокойно Simple Smile Поне си имах мъж вкъщи следобед Simple Smile

Момичета, искате ли дежурната среща да не е в сряда, моляяяя  Praynig
Или си е била в сряда?

Irony, малко да имаш, навреме да ти дойде  Simple Smile аз имах малко шоколад в раницата, ама кой да се сети Simple Smile

# 674
  • София
Ох, много хубава среща беше днес Simple Smile, липсвали са ми явно, прибрах се много заредена.
Иглуб, не можах да си поговоря с теб, но нищо, следващия път Wink И надявам се да си добре.
Аз вторник и четвъртък по принцип не мога да идвам на срещи, но това не значи да не се срещате де Wink

Общи условия

Активация на акаунт