За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 850
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Щом него ползвате и го хапва и се отразява добре на детенце. Аз в началото не знаех, че има и Аптамил за такива проблеми и затова се съгласих веднага с Фризопепа. После четох, че Аптамила бил по-горчив, а то и Фризопепа е достатъчно гаден на вкус. Даже в началото леко го подслаждах. Сега вече свикна с вкуса, а и мие изписан за 3м. та не ми се сменя - и без това го побърках детето докато се установи какво и е.
Ако имаш въпроси пиши на лични, че оспамихме темата.
Та в тая връзка може ли едно телефонче на някоя редовна мама по срещите. Надявам се скоро да се включим и ние в групата. Малко ми е некомфортно, че вие вече доста добре се познавате, но може и да се пресрамя.  Blush
tiina аз водих малката при Куманова в началото на месеца. Не си ли доволна от нея. Другото е в Токуда - Масларска, поне така препоръча bi_bi преди няколко поста.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 15:27 от anita7

# 451
Анитка, Hug наистина ще ти пиша на лични, аз малко по- горе в темата си написала телефоните- не винаги присъствам, но имам телефони на доста майки и винаги мога да осъщестя свръзка, само да ми се звъни малко по- дълго. И да ти кажа да не се срамуваш хич много са прекрасни всички девойки и веднага ще се почувстваш в свои води. Аз , въпреки че не ми личи, също малко се притеснявам с непознати, но с тия девойките- всичките без изключения , се почувствах прекрасно още в първия миг. Wink Party
 Аз съм за утрешния ден, въпреки,че вероятно ще е студеничко, но в петък ще пътуваме и няма да мога да дойда. EmbarassedМного егоистично, а? Embarassed Embarassed Wink Wink

# 452
Айде едно егоистично рамо и от мен.  Heart Eyes И аз в петък пътувам.

# 453
И аз като Анитка само като бременни съм се срещала с вас, но знам, че сте готини всички. Heart Eyes
Да взема и аз да дойда утре, дано не вали. В мола ли ще бъдете или някъде отвън по пейките?

# 454
По пейките зад мола обикновено, Тина. Айде ще те чакаме!

# 455
  • София
Може ли някой да уточни утре срещата при кой МОЛ е и за 11 ли остава? SkyCity? Мисля да дойда.

# 456
Може ли някой да уточни утре срещата при кой МОЛ е и за 11 ли остава? SkyCity? Мисля да дойда.
smile3521 Супер, от зад зад Мола се събираме.  Hug

# 457
  • София
Ама за SkyCity на Коста Лучев ли става въпрос? Или за Сити център на Черни връх?

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 21:57 от anita7

# 458
Оппа... Да не стане разминаване! За City Centre Sofia става дума
 Whistling Peace Flutter на Арсеналски

# 459
  • София
Мерси. А къде паркирате? В паркинга на мола ли?

# 460
Остава днес, нали?

# 461
Ами аз поне мисля да идвам, въпреки че не съм спала хич. newsm10

# 462
Ама към 11:30...че да се вдигне мъглата.  И зад мола отвън, нали:)

# 463
  • София
Ние няма да идваме...  smile3518 Прекалено е гадно времето и с градския с тези вируси...Не ми се рискува  Embarassed

# 464
  • София
И аз засега съм ОК. Само да се вдигне мъглата.

Общи условия

Активация на акаунт