За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 853
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Имаше навит, ама влиза късно в мамата. Crossing Arms

# 481
Мамчета, петък 11 на фонатана в Южния парк среща?????

Дават го най-топлия ден...

# 482
Ей, Трини, добре че си ти да ни организираш!  Hug Айде!  Peace

# 483
  • София
Ох аз няма да мога.

# 484
Ей, Трини, добре че си ти да ни организираш!  Hug Айде!  Peace
ами лиспвате ми Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мамчета, петък 11 на фонатана в Южния парк среща?????

Дават го най-топлия ден...

Само се чудя дали да не е на Ситито, че има МОЛ близо и за смяна на памперси ще има топло местенце newsm78 newsm78 newsm78 какво ще кажете...аз съм "ЗА" и за двете места...както кажете:)

# 485
  • София
Ние сме на консултация и няма да можем.Следващия път Simple Smile

# 486
Ние сме на физиотерапия, но ако минем бързо и Пепче не е много нервен ще се присъединим  Peace

# 487
БГ, много хора не могат в петък, аз имам предложение утре за лекция на ЛЛЛ, която е в мола на Гео Милев, ако успея, ако искаш там да се видим? И да ти кажа , че една прохождаща тяхна консултантка ми каза, че бебетата така реват и се дърпат, понеже при свръх пактация им тече много бърза струя и те се ядосват, понеже не могат да се насучат много. Препоръча ми да кърмя само от едната гърда, но повече заради моят проблем- за да може задното мляко да я засища и да наддава, освен това каза , че ако има свръх  лактация е добре да се изцеди до край гърдата затова също е хубаво да се кърми от една гърда.

# 488
Гунди - Galaxy ли имаш предвид???? То ми е под носа...ама другите какво ще кажат newsm78 newsm78 newsm78

# 489
Гунди - Galaxy ли имаш предвид???? То ми е под носа...ама другите какво ще кажат newsm78 newsm78 newsm78
Аз говоря за утре, не е Галакси, а др. молче- старото- там, където са лекциите на ЛЛЛ

# 490
Аз говоря за утре, не е Галакси, а др. молче- старото- там, където са лекциите на ЛЛЛ
Sky city -ли? аз съм и за утре и за петък:)

А за сукането...незнам вече какво да мисля...имам чувството, че реве така, когато не е гладна...днес Маги яде в 9 сутринта само легнала покорем върху мен...после спа до 2 и яде в 2:20 съвсем нормално без въртене, без рев, без борба и изяде 140...после в 5 я пробвах - рев и не иска, в 5:30 - рев и не иска...в 6:20 яде нормално....после в 9 вечерта рев и не иска....а кърма има...тя засуква 3-4 пъти и ревва и пуска, а цицата си тече сама...3-4 струйки пръскат сами...чак като ги натисна спират...ама тя само като помирише цицата и пищи...а от шишето изяде 70 мл...ама като махна шишето и дам цицата - пищи....ох полудявам?!?!?!? имам се за интелигентен човек, а едно бебе не мога да разбера ooooh! ooooh! ooooh! ох наспамихме темата, ама те девойките и без това по срещите ни слушат - та им е все едно сме на среща hahaha hahaha hahaha hahaha

# 491
Обаче аз утре все пак няма да успея.... Embarassed Embarassed SadНо за петък-ок. Много се извинявам, че те заблудих за утре, ама внезапно нещо се появи.
 Сега ще пробвам да се цедна и после да я кърмя.

# 492
То като не е писано - не е....Никол е болна и аз днес нямаше да мога... Cry Cry CryЗа утре обаче съм ОК...все пак кажете - искате ли на Сити центъра в 11ч., че да има МОЛ на близо за преобуване, че го дават максимални 13 градуса? ooooh! ooooh! ooooh!

# 493
То като не е писано - не е....Никол е болна и аз днес нямаше да мога... Cry Cry CryЗа утре обаче съм ОК...все пак кажете - искате ли на Сити центъра в 11ч., че да има МОЛ на близо за преобуване, че го дават максимални 13 градуса? ooooh! ooooh! ooooh!
аз искам, ама май и утре ще съм заета.... Sad трябва да ходя в ЗК, заради спциалния Ам ooooh! ooooh! Никол да се оправя бързо. Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 494
Само да кажа, че аз утре със сигурност ще съм в градинката зад Сити център-а, че майка ми имала работа и аз от 11 до 13 ще съм там с двете Тринитчета. Ако не ви притесняват сополите на Никол свиркайте;)

Общи условия

Активация на акаунт