За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 822
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз съм още болна, дано не се задълбочи, че вече и кашлям. А така ми се иска да се видим...

# 526
Аз съм още болна, дано не се задълбочи, че вече и кашлям. А така ми се иска да се видим...
HugОправяй се и аз бях така, хванах нещата отначало и вече съм почти идеално. Смуках херетусин- като на рекламата, ама ти май вече не кърмиш хич така че можеш и по- хард лекарства, стискам ти палци. Hug

# 527
MОмичета Маги е вече добре;) айде утре среща

# 528
Joy hahaha Зажядня за срещи ли?

# 529
  • София
Аз съм с Пепи и Сашко до обяд вкъщи, но вие разбира се можете да се срещнете. Simple Smile

# 530
Joy hahaha Зажядня за срещи ли?
Кво говориш:) Hug Hug Hug Секлета ме хвана  animal037  animal037
Ааааааааааа Биби - ще те чакаме:)
Айде вторник тогава newsm78 newsm78 newsm78

# 531
ИЛи сряда ? Joy

# 532
Момичета, не е ли време да правите нова тема за току що разбралите че ще стават майки през август 2013

# 533
Момичета, не е ли време да правите нова тема за току що разбралите че ще стават майки през август 2013
Готово :
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=690297.new#new Hug Hug

# 534
Аз съм "ЗА" Сряда също, но предложих вторник, че го дават слънчево, а сряда облачно, ноооооооооо мен това няма да ме спре Hug

# 535
Аз съм "ЗА" Сряда също, но предложих вторник, че го дават слънчево, а сряда облачно, ноооооооооо мен това няма да ме спре Hug
Абе те и днес го дават готско, а виж каква е мъгла, Виктор до детската градина ме убеждаваше,че след малко щяло да завали сняг  Party

# 536
  • София
Абе те и днес го дават готско, а виж каква е мъгла, Виктор до детската градина ме убеждаваше,че след малко щяло да завали сняг  Party

а пък Плами каза че било много прашно hahaha

запис да ви следя Simple Smile

# 537
  • София
Аз ви следя кога ще се уговорите  Simple Smile Петък го дават по-топло, а в сряда и аз гледах, че ще вали Tired

# 538
Момичета, намерих прекрасно място за змни срещи:) Sofia Outlet Center - днес бях там:) Бяхме само аз, Маги и продавачите;) ха ха имат си subway, и едни вурстчета....не е адска жега, като по другите молове и е празно newsm44 newsm44 newsm44

има и метро до там:)

# 539
bg_trinity, аз съм "ЗА", ако кажете за среша там  Hug На една от срещите беше споменала, че си наела жена да ти помага с Никол, можеш ли да споделиш как стигна до нея - чрез агенция, познати или по друг начин  newsm78 че аз срам не срам, ама май ще трябва да се връщам на работа  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт