Честито на шофьорите - фарове цяла година

• 22 272
  • 475
  •   1
Отговори
# 360
http://lusiantonova.blogspot.gr/2009/02/blog-post_18.html И аз не искам да съм част от статистиката!!! Нито децата ми!!!

Така е. Тази статистика настъпва към всеки от нас и дори само да знам, че включените фарове могат да спасят само един човек, дори да знам, че включените фарове могат да предотвратят само един инцидент, ще карам на фарове, защото нищо не ми пречи да го правя и защото лично съм се убедила, че колите с включени фарове са по-видими за околните. И не само това, а ще спазвам правилата за движение, колкото и да ми се иска понякога да ги нарушавам!

Краставицата, краставицата, краставицата.......Сигурно помните този виц?

Естествено, всеки път като четем твоите постове се сещаме за него.

Нещо си се пообъркала. Други повтарят едно и също, а не аз. Запалени фарове, запалени фарове, запалени фарове и нищо друго! 25страници пълни с глупости!!! Дали ще станат 100???

# 361
Ако не си забелязала, постовете, които са ЗА фаровете, се говори за ЖИВОТА на хората, а почти всички постове, които са ПРОТИВ тях, за някакви второстепенни неща. Кажете ми! Има ли нещо по-важно от човешкия живот?
И затова ще го повторя. Аз лично съм се убеждавала, че фаровете могат да предотвратят инцидент и нищо не може да ме разубеди да ги ползвам, дори и да отпадне този закон!

# 362
  • Варна
От вторник фаровете са задължителни, понеже някой питаше. Преди малко казаха по новините.

# 363
Ако не си забелязала, постовете, които са ЗА фаровете, се говори за ЖИВОТА на хората, а почти всички постове, които са ПРОТИВ тях, за някакви второстепенни неща. Кажете ми! Има ли нещо по-важно от човешкия живот?
И затова ще го повторя. Аз лично съм се убеждавала, че фаровете могат да предотвратят инцидент и нищо не може да ме разубеди да ги ползвам, дори и да отпадне този закон!

Да, фаровете са най-важното нещо, което ще спаси човешкия живот! Всичко останало е маловажно.

# 364
Абе, к'во ви пречи да си пуснете фаровете?
Или се пъчите ей така - за спорта само.

# 365

Да, фаровете са най-важното нещо, което ще спаси човешкия живот! Всичко останало е маловажно.

Ти май и не можеш да четеш...  ooooh!

# 366
Абе, к'во ви пречи да си пуснете фаровете?
Или се пъчите ей така - за спорта само.

Когато повече от 25г. не сме карали на фарове през деня това доста ще ни пречи! Навиците не се променят толкова лесно. Другото, което ни пречи е малоумието да се кара на фарове в светлите и горещи дни. Неслучайно правилникът винаги е препоръчвал фаровете при намалена видимост-мъгла, силен дъжд. А така заради нечий кеф....Един мой близък вчера ми подсказа, че някой ще произвежда и продава повече крушки. Може и така да е. Няма да забравя фанатизма на някои, които искаха да ни убедят, че цигарите не са чак толкова вредни. А други подобни на тях се бяха загрижили извънредно много за уличните кучета. Вие доста приличате на тези изброените. Явно имате лична изгода. Друго обяснение за писането на толкова страници глупости просто няма.

Аз призовах в един автомобилен форум да се организираме от всички автомобилни форуми на масови протести. Стига са се гаврили с нас!

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 00:30 от vl

# 367
  • Бургас
Да се смееш ли или да плачеш... като чета постовете и мненията на някои загрижени за богатството на производителите на крушки или на горива. Ама това е типично българска черта - зад всяко действие да се търси конспирация. Все някой печели - един от крушки, друг от ковчези. Искам да вярвам, че във форума на майките ще се обединим и подкрепим печалбите от крушки. А дай Боже някой наистина за богатее от тях. Защото ми писна от мрънкащи и оплакващи се хора, които гледат единствено в паничката на другите. Който може - нека печели. И като гледам как над 70-80 % от колите карат на фарове, без да са длъжни по закон, чакам с интерес да видя колко ще протестират. Темата се изроди, съжалявам, че се включих.

# 368
Да се смееш ли или да плачеш... като чета постовете и мненията на някои загрижени за богатството на производителите на крушки или на горива. Ама това е типично българска черта - зад всяко действие да се търси конспирация. Все някой печели - един от крушки, друг от ковчези. Искам да вярвам, че във форума на майките ще се обединим и подкрепим печалбите от крушки. А дай Боже някой наистина за богатее от тях. Защото ми писна от мрънкащи и оплакващи се хора, които гледат единствено в паничката на другите. Който може - нека печели. И като гледам как над 70-80 % от колите карат на фарове, без да са длъжни по закон, чакам с интерес да видя колко ще протестират. Темата се изроди, съжалявам, че се включих.

Не е казано, че трябва да гледаме в паничката на другите, но точно това обяснява проявения фанатизъм тук!

А на нас, съвестните и прилежни водачи на МПС ни писна от глупости!

# 369
  • Бургас

Не е казано, че трябва да гледаме в паничката на другите, но точно това обяснява проявения фанатизъм тук!

Благодаря, че ме допълваш. И аз мисля, че е фанатизъм. И на мен ми писна, още повече, че не стана ясно защо е този твърд фронт срещу нещо, които именно съвестните и прилежни водачи искаме???

# 370

Благодаря, че ме допълваш. И аз мисля, че е фанатизъм. И на мен ми писна, още повече, че не стана ясно защо е този твърд фронт срещу нещо, които именно съвестните и прилежни водачи искаме???

Явно, че не всички искаме. Някои от вас искат, а ние останалите-не. Не виждам в какво точно те допълвам.
Мутрите съвестни водачи ли са??? Повече от 10г. ги гледаме как карат със запалени фарове и на ръба на катастрофата! Аман от тази долна държава! Те са една от сериозните причини, поради които вече не ходим на нашето море.

# 371
  • Бургас

Явно, че не всички искаме. Някои от вас искат, а ние останалите-не. Не виждам в какво точно те допълвам.
Мутрите съвестни водачи ли са??? Повече от 10г. ги гледаме как карат със запалени фарове и на ръба на катастрофата! Аман от тази долна държава! Те са една от сериозните причини, паради които вече не ходим нанашето море.

Виж сега. Дали искаме или не искаш да караш на фарове, вече няма голямо значение. защото е приет закон. И ако искаме държавата ни да не е "долна" е време да почнем да уважаваме и спазваме законите, именно защото това е начина да излезем от дъното. А дали мутрите са добри шофьори или не, не знам и не ми е работа. Ама все си мисля, че те карат по други причини на фарове. И аз карам повече от 10 години на фарове, ама не съм мутра. Просто се чувствам по-спокойна, че ме виждат всички, а това не е малко. Що се отнася до това, че не идвате на "нашето" море, трябва да ти кажа, че като гледам навалицата тук, нама да се срине сезона от това.  Simple Smile Нещо ми приличаш на хората, на които държавата им е виновна за всичко, а аз с такива хора не обичам да говоря, излъчват отрицателна енергия. Харесвам хората с положително излъчване, тъй че спирам да пиша, надявам се да намериш държавата, която ще те направи позитивен човек. Но почти съм убедена, че трябва да потърсиш този човек първо и най-вече в себе си. Бъди щастлива!  Peace

# 372
А, има значение! Можем до оспорваме този малоумен закон, приет само от 80 хрантутника с улични протести, както написах по-нагоре! Това е гражданското общество! Време е да покажем, че не сме овце!!!
Да, наистина държавата е виновна за много неща! И по тази причина някои от нас настояват тя да се промени! Не ни мислете за животинчета, които със закони и разпоредби трябва да бъдат дресирани!
Личи си каква е общата ти култура и въобще какви са знанията ти от у-ще, щом говориш за отрицателна енергия. А дали ме харесваш или не чак толкова, пет пари не давам! Дали ще се провали сезонът ви или не-също не ме интересува. Наситихме се на нашето море по много причини. Мутрите на плажа и на пътя, мръсотията, недодяланите спасители и флагове, затрудненото паркиране, строителните дейности, шумът и още и още....

Последна редакция: сб, 04 авг 2012, 01:48 от vl

# 373
Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Какво общо има нашето море със запалените фарове? Защо не си избереш някоя друга кауза, която да подкрепяш, защото с тази дивотия много ще се изложиш. Защото на т.нар. протест най-вероятно ще си само ти, запенила уста...

# 374
Полицейски простотии  Close Close Close

Общи условия

Активация на акаунт