Да преправим старите мебели - 15

• 101 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Шунка, може ли да ми кажеш с какъв точно лак лакираш върху бялото?

# 211
Шунка , кутия е страхотна, добре си е дръжчица   bouquet! Да покажеш готовото столче.
СедеФка, стаята е сладурска, завиждам благородно  Hug!

# 212
Мелани откритието ти е много хубаво ,дано да намериш за какво да си го ползваш.
Вилиан аз лично ти виждам възглавничките едноцветни в един от цветовето по дамаската която имаш,т.е или синьото или розовичкото,но в крайна сметка ти си предцени с останалия интериор как ще ти се връзва.
Шунка страшно ми хареса кутията която си направила,би ли споделила тайната на направата.Лепила ли си върху картона и с какво,и най-вече как си направила прегъването на самата канаваца,резултата ти е страхотен.
Аз също тази седмица си правих кутий но ших плата на шевната машина, а след това на ръка.Все още съм без апаратче ,иначе отдавна да съм се похвалила с творенията си.

# 213
  • София
Шунка,

Браво  bouquet

# 214
  • Sofia
red shoe, не знам  Laughing, още нямам лак... Всъщност имам някакъв на Лакпром, но не знам дали е ок с него, ще пробвам някъде, където не се вижда.

LaValetta, Niandre, мерси!  Simple Smile

златен дъб, лепих с Ц200, мъж ми предлагаше да шия първо, но ме хвана страх, че ще ушия по-голям/по-малък калъф и не ми се занимаваше да напасвам. Прегъването е като при шиенето на подгъв, но при всяко сгъване слагах лепило, иначе трудно залепваше в ъглите и по ръбовете.
Първата кутия я правих с едно голямо парче канаваца, изрязано по кутията с малък толеранс, но на 1-2 места не бях преценила добре и трябваше да долепям парченца. Втората я давах по-простичко - стена по стена, стана по-добре. Не знам дали го обясних разбираемо... Thinking

# 215
Кога успявате да ги сътворите тези красоти ??!! ooooh!
Аз по цял ден съм на работа/ чета и пиша оттук /, вечер се прибирам в 18,30 и захващам домакинството. Почивните дни гледам да ошетам...и така.

# 216
Шунка, браво! И за столчето и за кутията!

А канавата от магазини за платове ли се купува или от по-специализирани? Аз искам да шия калъфи на едни щайги, които ще се използват за детски играчки точно от канава, но не ми е оставало вереме да търся. То не ми е много ясно и как ще се ушият, но това е друг въпрос Simple Smile

# 217
  • Sofia
Май не съм виждала в повечето магазини за платове, но не съм се и интересувала. Тази я взех от едно магазинче с български хасета, бархет, американ и т.н. По-рано я бях мернала и се сетих, че ще ми пасне на кутиите.
Ако си от София - магазинчето е точно до магазин Рето на Женския пазар.

# 218
Аууу..Шунка красоти! Браво. Даде ми супер идея за "дупката" в тоалетката ми. Мислех за панери, но с кутии с капак ще е по-хубаво. Браво, браво..
Благодаря за успокоителните думи за провала с гардероба ми. Ще го до облепя почивните дни. За успокоение лакирах два от 4-те стола подхванати за ремонт и зарязани преди 2 години. Няма да снимам, защото са само изшкурени и лакирани с нов лак. Нищо особено.
 Hug

# 219
Много ми харесва кутията на Шунка. Дори повече от оригинала с тази кокетна дръжка - ключалчица ..................... и се радвам че сподели начина на направа. И на мен ми се искаше да облека някоя друга кутия.
А би ли споделила откъде купуваш канавацата......Моля..............

# 220
Шунка, супер са и столът, и кутията. Интересно ми е да видя столчето тапицирано Simple Smile .

Ето го и другото бюро. Всъщност първо него нацапах.
Преди:

След:

На снимката май не си личи, но ми изби жълтеникаво на места. Жалко, че не видях по-рано, че трябва да се мине с разреден лак преди боята. Вече ще знам.  Simple Smile
Дръжки от битака  Heart Eyes :

# 221
  • София
Dorothea smile3501

# 222

Ето го и другото бюро. Всъщност първо него нацапах.

Супер е станало! Браво!

Шунка, твоите неща също много ми харесват  newsm10
Кефя се много как все по-добри и по-добри неща показвате, момичета!   bouquet

# 223
  • Sofia
Благодаря ви много!  Hug

Доротея, страхотно ти е бюрото, дръжките са чудни!

Stami, по-нагоре писах къде е магазина - до Женски пазар.

# 224
Да споделя - шкафчето ни от Антик е пристигнало Grinning. В събота се разбрахме да го вземем и се надявам уикенда да го приключа..........

Визи, все съм със съмнението, че ти ме изпревари за едно малко тъмно шкафче, но ще видим, ще го покажеш, нали?  bouquet Аз пък днес си взех от Антик моето и не мога да му се нарадвам, само го обикалям и гледам! Grinning
Melany99 , много симпатична тая джиджибайка, все ще влезе в работа! Обичам такива дребосъчета!  Heart Eyes  bouquet
Вилиан, хубави са вратите в бяло, диванчето и то. Ще се въздържа от съвети в момента, малко трудно се концентрирам, обсебена съм от придобивката все още! Grinning  bouquet
Шунка, чудесно е столчето, почти си го представих с плата от линка, непременно покажи, като го направиш. А твоята облепена кутия ми хареса повече от готовата икейска! Peace  bouquet
Dorothea, бюрото е супер, дръжчиците също! Heart Eyes  bouquet Не виждам жълто на снимката, но пък ще запомня (надявам се) как да го избягвам, ако се наложи! Peace

Общи условия

Активация на акаунт