Да преправим старите мебели - 15

• 101 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
   #Crazy   Красота след красота !!!  А мен ме е хванал мързела в тази жега. Но да се похваля все пак. След като ревах ,че искам шезлонг за вилата , ММ се хвана един ден и вижте какво ми измайстори :
материалите :http://storage4.album.bg/59a/p1050857_86603_29698102.jpg
http://storage4.album.bg/abb/p1050859_574b3_29698103.jpg
и готовия резултат
http://storage4.album.bg/b5b/p1050868_06bd5_29698106.jpg

Как да не си го обичам Hug

# 226
Ай, това бюро ме прободе право в сърцето! Ето баш за такова си мечтая. И точно така бих си го направила. Много е красиво! Доротеа, аз хич не бих се притеснила от едно избило жълтеникаво. В много случаи една несполука от наша гледна точка всъщност придава по-оригална и завършена концепция за дадено изделие.
И аз чакам да видя стола в завършен вид /с дамаската/.
А кутията с канавацата е убийствена. Много по-красива от всички фабрични скъпотии, които се появяват по гъзарските магазини.
Гали, ако случайно някой ден разлюбиш мъжа си, давай го насам! Ех, че тандемче бих си спретнала с някой сръчко. Ама на - късмет, моят мъж една бурма не е затегнал вкъщи. Много ми е смешно, когато се случи някой съсед да звънне и да поиска някакъв инструмент назаем, а моят крещи: "Биииий, къде стоят клещите???!!!"
Тая тема стана много вълнуваща и динамична. Голям кеф е да си пия сутрин кафето с последните новини от преправалническия свят.

# 227
  • София
Здравейте. Страшни красоти показвате! И аз съм впрегнала половинката в действие и тия дни извлачихме една почупена маса от мазето. Направихме я в тюркоаз и бяло и вече сме направили целия комплект за двора - маса, 2 стола и пейка.
Новата ми мания пък на мен е страхотния цикламен цвят. Масичката, която показах преди време вече си има другарчета
Сега остава и да има дечица да ползват комплекта Simple Smile
Давам линк към целия албум, че нещо не мога само снимки.
https://picasaweb.google.com/114018188985330681102/BeforeAfter#
А този шезлонг...просто нямам думи. вече е показан на мъжа ми с умолително-нетърпящвъзражение поглед Laughing

# 228
Да се обозноча, че съм жива! Tired
Имам няколко неща готви, но не са за показване, че не се виждат - буквално заринати в пред-преместваща треска. Та ще показвам директно на новото място. Само да си кажа, че и аз като Визи добарах на мъжа ми старите джинси и го изненадАх.

Невероятно красиви и идейни неща видях, вече не помня чии, извинете  Embarassed Но всичко се получава много добре, браво момичета  Peace гардероба не е никак лош, пробвай да изшкуриш вратата там, където опира и заяжда. И наистина - или направи цялата врата с декупаж, или дюс. Отблизо сигурно изглежда по-добре, ама на снимката и аз си помислих, че или е имало стикер, или ще лепиш огледало със силикон, или от сорта...

missmarina много, много сладурско се получава! Много свежо! А за гледката - много завидях! И за мазето завиждам. Искам и аз мазе пълно с вехтории!

Dorothea бюрото е много красиво!

gali2405 страхотен шезлонг, страхотен мъж! Много да си го обичаш. Моят да "се хване" за каквото и да било ще е чудо, юнаклък невиждан, ако примрънкам за нещо най-много да се хване за портфейла - дотам с физическите усилия.  Crossing Arms Ма пак си го обичам, какво да правя. Поне не ме ограничава в полета на фантазията и размаха на четката, аплодира даже (отстрани, с питие в ръка).

# 229
  • Австрия
Поне не ме ограничава в полета на фантазията и размаха на четката, аплодира даже (отстрани, с питие в ръка).

Че това въобще не е малко  Grinning

Продължавам да следя с интерес темата и показаните неща   bouquet А да, продължавам и да се чудя какво да правя с металния кош за пране в банята  newsm78 Днес ще купя спрей и.. сигурно ще го изпробвам  Crazy

# 230
gali2405   и аз бих го обичала  Hug

DimS. Задължително първо го "обезмасли"!!!
Според цветовете в банята/или където ти стои кошчето/ можеш да му залепиш лепенки
и тогава да го напръскаш - кеф ти на ивици, кеф ти на сърца, кръгчета  Crazy

# 231
  • София
Спомняте ли си моите виенски закачалки? Мрънках ви за тях за някакви идеи, но никой не ме отрази  Whistling Ta така, на вълкът му е дебел врата, защото...

Едната закачалка ще си остане за сега необработена.
Другата е готова и нея ще споделя. Преди. Нещо обаче не и е наред и не съм сигурна, че знам какво точно  Tired Изшкурих я (много лесно падна стария лак), омаслих я с две ръце Осмо с помощницата ми (първоначалната ми идея беше да е с протрити ръбчета, но като видях колко добре си покрива, не исках да развалям ефекта Simple Smile). До тук добре.
Ето снимки е цял ръст http://maminko.snimka.bg/daily/zakachalki.690492.27967453.big  Дрешката, която и сложих ми се губи нещо и ми се струва, че в нея е проблема. Дали не трябва да направя контраст? Може би по-различен цвят/материя дантела newsm78 По едно време си представях дървото е в така актуалния (а и си ми харесва де) тюркоаз и бялата дрешка, но нещо май не го доизмислих. Някой с мнение?

Доротея, бюрото е жестокоооо. Още вчера като го видях, очите ми останаха в него.
Галя, искам и аз такъв шезлонг. Поздравления за половинката ти.

Последна редакция: ср, 01 авг 2012, 16:44 от maminko

# 232
Тъй като тези дни съм зарината от работа в офиса и малко съм ви пропуснала та да споделя и аз.
Dorothea бюрото е станало страхотно,жълто не виждам на снимките и стой много добре в този си вид.
gali2405  да си ползваш шезлонга със здраве,пък може и мъжът си почерпиш една бира ,справил се е повече от добре.
missmarina    много добре са ти станали нещицата,харесва ми как от една не взрачна мебел,с малко труд тя оживява отново.
samuraika да знаеш че те дебна и чакам за снимки от новата къщичка с нетърпение,хич не съм те забравила .
maminko какво те притеснява не разбрах,от мен имаш поздравления и за идеята да облечеш закачалката и за изпълнението,многоооооооо ми хареса.
Чакам да видя и на labrex шкафчето.
За канаваца които се интересува да погледне по магазините в които се продават гоблени,конци,панама.
До мен има един такъв на близо и днес ще проверя ако не са излизнали в отпуска момичетата ще ви кажа подробности.

# 233
Шунка, благодаря ти! Ще намина към магазина скоро надявам се.

Доротея, и бюрото и масичката са чудесни!

Браво на мъжа на Галя, страхотен шезлонг!

Мисмарина, много сладурски столчета и тюркоазено/бялата масичка също много ми хареса.

Маминко, на мен закачалката ти отблизо много ми харесва. Отдалече може би наистина се губи малко от красотата, защото не се вижда ясно дантелата и на мен ми изглежда като релефна боя, малко по-лъскава. Не мога да преценя  дали наистина е така обаче, може и само на снимката така да изглежда заради светкавицата. За съжаление нямам никакви конкретни идеи. Може да поексперименираш с различен цвят/ материя дантели ако имаш под ръка да видиш как ще се получи. Но и така да я оставиш пак е хубава.

# 234
Маминко, закачалката е станала много нежна. Като някоя свенлива, но красива девица на първия си бал в обществото. Съвет не мога да ти дам, защото и така ми харесва, но и ако е с контрастна рокличка, пак ще ми хареса. И аз имам такава закачалка и вече две години си стои с една ръка бяло Осмо /стои леко сивеещо/ и не мога да взема окончателно решение как да я довърша. Дори не съм сигурна и къде е точното й място - засега се е настанила в стаята на дъщеря ми и е окичена с шалчета и герданчета. Та, мисълта ми е, че има голямо значение и къде стои и каква е функцията й. Ако я закичиш с някакви шаренийки /а една закачалка винаги предполага по нея да виси нещо/, то със сигурност ще добие друг, не толкова момински вид. Моята например, въпреки че е скромно сива, заради натуриите прилича на натруфена и разпусната леко застаряваща кабаретна актриса.

# 235
Красотно бюро и закачалка. Майсторици. Кеф ми е да чета. Моя мъжо се включва, когато го повикам. Аз не давам на никой да ми отнема удоволствието. Да кажа, че аз се сдобих с панама. Не е разграфена. Пак е от средата на миналия век, от старата къща. Приготвена, но не шита от бабата на моя мъж. Мисля да пробвам с нея да облепя кутии. Само да намеря подходящи.  Hug

# 236
  • на североизток
Ооо, Маминко, много добре се получава Simple Smile Много оригинално си го измислила Peace
Зависи къде ще я държиш, в каква стая. Ако ще е в спалня, и така си е добре, по-нежно стои. Ако ще е в детската, може да направиш само копченцата цветни, може и в различни цветове да са. А ако ще е на друго място, може и да боядисаш в контрастен цвят, но не много силен контраст, нещо не толкова наситено, че ще стане малко цинганейшън иначе Mr. Green

VK, спокойно, ако не ти се занимава с гардероба, можеш да го изхвърлиш, а пък аз ще ти дам същия такъв, но цял с двете крила, тъкмо ще събереш още багаж Mr. Green Даже моя е доста по-запазен от твоя и не скърца. Това, в кръга на шегата Hug И аз като другите мисля, че ще е по-добре да направиш още едно две "петна" по вратата, за да не стои като дефект.
Но, ако все пак някой се интересува от гардероба, наистина съществува Wink

# 237
Dorothea , поздравления за бюрото  Hug!

gali2405, браво на твоят съпруг  Hug!  Страхотен шезлонг.

missmarina  , какви бонбонести столчета  Hug! Тъкмо днес в едно руско предаване бяха казали, че нещата в интериора в лилави нюанси благоприятно влияят на семейния живот  Laughing. Ще се придържаме към тази теза. И тюркоазено-бяла е интересна идея.

maminko , много нежна закачалка  Hug, няма повод за притеснение. Изненадах се приятно от плътното покритие на Осмо.

# 238
# 239
Обещах ви да проверя в магазина за гоблени за канава.При тях в момента няма защото излизат отпуска,но ми казаха че в магазина за платове на женския пазар има.Магазина се намира към паркинга и ул. е Стефан Стамболов.
Аз мойте кутий ги правих със плат който купих от втората употреба,но станаха много добре.

Общи условия

Активация на акаунт