pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 897
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Ок

Остава да го пробваме и да споделим впечатления Simple Smile

# 196
  • Пловдив
да, както писах, моята поръчка последна е тук сега и нямам нужда от нищо. чак след месец два... Grinning

# 197
Здравейте! Имам един въпрос към вас. Бихте ли ми препоръчали някакви шампоани или таблетки за укрепване,заздравяване на косъма на косата и евентуално сгъстяването и. Става въпрос за дъщеря ми,която е на 10 г и е с много тънка,мека,лесно скубеща се коса. Пробвала съм маските с тривитаминола без никакъв ефект. Надявам се в  този сайт да има нещо подходящо, но имам нужда от вашата помощ, тк досега не съм го ползвала.

# 198
  • Пловдив
Момичета, пуснах поръчка за 1 път, платих с кредитната карта, но кошницата ми е все още пълна - системата на сайта не е отчела все още поръчката, а платих преди няколко дни!!!
Парите са дръпнати от картата, а в сайта няма инфо, че поръчката е обработена!!!
Случвало ли Ви се  е и как процедирате?

# 199
  • София
Момичета, пуснах поръчка за 1 път, платих с кредитната карта, но кошницата ми е все още пълна - системата на сайта не е отчела все още поръчката, а платих преди няколко дни!!!
Парите са дръпнати от картата, а в сайта няма инфо, че поръчката е обработена!!!
Случвало ли Ви се  е и как процедирате?
След като се плати - кошницата се изпразва.
Парите са блокирани , не са дръпнати от сайта.
Трябва да получиш няколко мейла в пощата си преди да ти изпратят пратката
Пиши на Фармашоп и ги попитай.

Никога не ми се е случвало подобно нещо, но аз плащам през РР

# 200
  • София
Здравейте! Имам един въпрос към вас. Бихте ли ми препоръчали някакви шампоани или таблетки за укрепване,заздравяване на косъма на косата и евентуално сгъстяването и. Става въпрос за дъщеря ми,която е на 10 г и е с много тънка,мека,лесно скубеща се коса. Пробвала съм маските с тривитаминола без никакъв ефект. Надявам се в  този сайт да има нещо подходящо, но имам нужда от вашата помощ, тк досега не съм го ползвала.

Ще попитам Фармашоп и ще пиша.
Може да се консултираш с Дерматолог - да назначи нещо подходящо за 10 г. дете.

# 201
Здравейте, аз пак да попитам дали някой вече е ползвал ВВ крема на Филорга и какви са отзивите

# 202
  • София
Здравейте, аз пак да попитам дали някой вече е ползвал ВВ крема на Филорга и какви са отзивите

Много е хубав- лека, нежна, приятна текстура, разнася се добре, заличава фините бръчки, скрива малките несъвършенства, прави кожата мека и гладка, леко и естествено тонира кожата - идеален като основа за грим.
Лично на мен много ми хареса - взех си светлия 01 BEIGE LUMIERE
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/26001-filorga-bb-pe … 401353655805.html

# 203
Моля за покана sysco@abv.bg

Регистрирах се с изпратения линк въведох мейла на подотеля, но не ми даде талон за отстъпка

Последна редакция: пт, 18 яну 2013, 09:51 от sysco

# 204
  • Варна.....
FRANCE : 5,99 € colissimo ou so colissimo pour des colis d'un poids total de moins de 6 KG.

Pour les colis d'un poids total de plus de 6 kg, une participation supplémentaire sera demandée correspondant à la surcharge de fixée forfaitairement à 4 euros .    

значи 6 евро + 4 ако надвишиш 6 кг.

това е с колисимо.
С другия доставчик - 4.9 евро, няма упоменати КГ!
И 75 евро поръчка под 6 кг - безплатна!

питай ги в имейл, ако има неясни неща.

Като правя големи поръчки бих ги разделила на няколко по 75 евро и под 6 кг, пратени на един адрес до франция с ici relais, после доставката до Бг ще помоля да ги обединят, поръчваш ги в един ден, за да ги пратят наведнъж (но в отделни пакети) например.
Не мога да се ориентирам какво е поръчка с колисимо и какво е "с другият  доставчик".
Какво да избера , за да имам безплатна доставка, над 75 евро до френски адрес?

# 205
Здравейте, след като направих последната си поръчка получих мейл, че едно от нещата не могат да ми го пратят заради някакви митнически регулации. Но пишеше изрично, че ще ми върнат парите за продукта. Минаха десет дни от този мейл и все още не съм си получила парите. Платих с пейпал, но ги няма нито в пейпал, нито по кредитната ми карта. Това нормално ли е, колко време трябва да чакам, преди да им пиша? Вашият опит какво показва?

# 206

Много е хубав- лека, нежна, приятна текстура, разнася се добре, заличава фините бръчки, скрива малките несъвършенства, прави кожата мека и гладка, леко и естествено тонира кожата - идеален като основа за грим.
Лично на мен много ми хареса - взех си светлия 01 BEIGE LUMIERE
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/26001-filorga-bb-pe … 401353655805.html
Денис, а слагаш ли дневен крем като база? А фон дьо тен? Или ББ кремът е достатъчен?

# 207
  • Пловдив
Здравейте, след като направих последната си поръчка получих мейл, че едно от нещата не могат да ми го пратят заради някакви митнически регулации. Но пишеше изрично, че ще ми върнат парите за продукта. Минаха десет дни от този мейл и все още не съм си получила парите. Платих с пейпал, но ги няма нито в пейпал, нито по кредитната ми карта. Това нормално ли е, колко време трябва да чакам, преди да им пиша? Вашият опит какво показва?

спокойно, редовно се налага да ми връщат, не е имало проблем, реално се бавят, имах поръчка на 16 дек, върнали са ми пари на 23, а докато дойдат до сметката - още 5-6 дни. тогава бяха празници, сигурно чак сега са ми дошли. пращат ти документи, кога са върнали парите ако толкова много се притесниш.
продукти, които ти казват, че заради митнически регулации не ги слагат - не е така, не ги слагат защото кашона е пълен, защото си взела повече от 2-3 от същия продукти и хиляди други тъпи причини, които ми дават нон стоп!

# 208
  • Пловдив
FRANCE : 5,99 € colissimo ou so colissimo pour des colis d'un poids total de moins de 6 KG.

Pour les colis d'un poids total de plus de 6 kg, une participation supplémentaire sera demandée correspondant à la surcharge de fixée forfaitairement à 4 euros .    

значи 6 евро + 4 ако надвишиш 6 кг.

това е с колисимо.
С другия доставчик - 4.9 евро, няма упоменати КГ!
И 75 евро поръчка под 6 кг - безплатна!

питай ги в имейл, ако има неясни неща.

Като правя големи поръчки бих ги разделила на няколко по 75 евро и под 6 кг, пратени на един адрес до франция с ici relais, после доставката до Бг ще помоля да ги обединят, поръчваш ги в един ден, за да ги пратят наведнъж (но в отделни пакети) например.
Не мога да се ориентирам какво е поръчка с колисимо и какво е "с другият  доставчик".
Какво да избера , за да имам безплатна доставка, над 75 евро до френски адрес?
след като направиш поръчката си и си дала адрес и преминеш на следваща стъпка доставката, там имаш избор (като е френски адреса) - ici relais (който е по-евтин и безплатен в определени условия) и  colissimo.
Когато поръчваш до БГ няма такъв избор, защото иси реле доставя само до франция.

# 209
  • Варна.....
Josefin, благодаря ти!!

Общи условия

Активация на акаунт