pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 66 430
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
FILORGА
                   TIME - FILLER  MAT®

Перфектна грижа за коригиране на бръчки и кожни несъвършенства,
 с цел - да създаде идеалното качество - перфектна кожа.

Бръчки: активните съставки, в сърцето на формулата на Time-Filler Мат ®, са гаранция за успеха на този нов продукт на Laboratoires Filorga, който повлиява всички видове бръчки: мимически, силно изразени и дълбоко врязани, обикновено коригирани с терапии, базирани на комбинации от пряка  медицинска намеса, инжекции, мезо и пилинг терапии.

Пори: с мощното си активно действие, което намалява размера на порите за 14 дни, с лечение на кожни дефекти, пъпки и т.н. Успоредно с това, осигурява меко действие, заличава веднага порите и изглажда кожата.

Блясък: ултра-матиращ блясъка контрол - през целия ден.
От първия ден, тенът е матиран, порите са заличени. След 28 дни се намаляват бръчките, кожните несъвършенства се коригират и се усъвършенства структурата на кожата.

...очаквайте Time-Filler Мат® много скоро на пазара

# 271
Денис, на 29 години съм, края на тази ще направя 30, подходящо ли е да използвам едновременно:

TIME - FILLER  MAT® - (когато излезе) - за цялото лице
SLEEP RECOVER - за около очите
FILORGA HYAL-DEFENCE - за назолабиалните?

bouquet

EДИТ: може би знаете, но тук някои от нещата на Филорга са доста по-евтини, има и продукти с над 5 евро по-евтини. Над 50 Е доставката в рамките на Франция е безплатна. Не доставят до Б-я, но за тези като мен, които използват доставчици излиза добре.
Съжалявам за спама!  Peace

Скрит текст:
И тук , но само с по 1-2 Е. Също безплатна доставка в рамките на Ф-я, над 49Е. До бг е скъпо.

Последна редакция: пн, 18 мар 2013, 22:47 от -True Blue-

# 272
  • София
Уоу...Този нов крем ме заинтригува и мен и май това ще е следващата ми покупка за лятото..Колебаех се м/у Изо Ейдж и Тайм Филър, но като гледам това по описание отговаря точно на това, което търся. Превенция от бръчки, заглажда появилите се вече, срещу несъвършенства и неравности по кожата... и същевременно матиращ ефект.Точно за лятото! Денис, дали е подходящ за мен..32год и дали ще се появи на пазара скоро? Или не е ясно... Rolling Eyes

# 273
  • София
Денис, на 29 години съм, края на тази ще направя 30, подходящо ли е да използвам едновременно:

TIME - FILLER  MAT® - (когато излезе) - за цялото лице
.......

Да, изборът ти е добър, но според мен е по-добре да си вземеш Хидра-филъра вместо  Тайм Филър Мат.
Тайм Филър Мат има същите характеристики, като Тайм Филъра / ботокс ефект и т.н./ но е разработен за проблемна кожа.
С проблемна кожа ли си ? - ако е така тогава става, а  HYAL-DEFENCE ти е задължителен  Simple Smile - защото при такава кожа НА се унищожава малко по-бързо /предвид възпалението на кожата/

# 274
  • София
Уоу...Този нов крем ме заинтригува и мен и май това ще е следващата ми покупка за лятото..Колебаех се м/у Изо Ейдж и Тайм Филър, но като гледам това по описание отговаря точно на това, което търся. Превенция от бръчки, заглажда появилите се вече, срещу несъвършенства и неравности по кожата... и същевременно матиращ ефект.Точно за лятото! Денис, дали е подходящ за мен..32год и дали ще се появи на пазара скоро? Или не е ясно... Rolling Eyes

Миличка, няма как да преценя Simple Smile - ако си с проблемна кожа - да, става.

Козметиката на Филорга не е строго обвързана с възрастта - годините се посочват повече заради клиентите  при избора на крем или по-специален продукт, водещи са нуждите на кожата и нейното състояние в момента

напр.
Hydra-Filler/Iso-Age са за по-фини бръчки, но е идеален за хидратиране, независимо от годините
Time-Filler   е  дълбоко хидратиращ, но с добавен Ботокс-ефект и ако кожата има нужда от допълнително липиди /мазнини/- може да се включи  Iso-Structure или  Meso+ serum
Iso-Structure е за кожа на 40-45 год. с по-дълбоки бръчки и по-суха кожа /откъм липиди/, но ако една кожа на  30год. е суха откъм липиди  и целта е и  забавяне стареенето на кожата Simple Smile - той е идеален за нея.
Iso-Age   почти балансирано подобрява хидратацията и липидния слой

# 275
  • София
Е не.. Моята не е проблемна, имам тук-там някоя пигментация от слънцето, но като цяло кожата ми е ок. Само мимически бръчки по челото имам, леко изразени назолабиални, които съм попълвала с HA и вече започваща да се оформя леко гневна бръчка...Нищо кой знае колко по-различно от почти всяка кожа на моите години, но ми се иска някакъв крем за превенция, също колкото е възможно да може да коригира вече появилите се мимически и да не е много тежък за лятото и да не лъщя, защото кожата ми е комбинирана и по челото лъсвам, когато съм с по-тежък и мазен крем..Хидра филъра го ползвах миналото лято, но ми се струва, че той си е за по-младежка кожа, знам ли... Rolling Eyes Така като чета, може би ще имам нужда от Изо Ейдж, само ме притеснява да не ми е тежък. Thinking

# 276
  • София
Е не.. Моята не е проблемна, имам тук-там някоя пигментация от слънцето, но като цяло кожата ми е ок. Само мимически бръчки по челото имам, леко изразени назолабиални, които съм попълвала с HA и вече започваща да се оформя леко гневна бръчка...Нищо кой знае колко по-различно от почти всяка кожа на моите години, но ми се иска някакъв крем за превенция, също колкото е възможно да може да коригира вече появилите се мимически и да не е много тежък за лятото и да не лъщя, защото кожата ми е комбинирана и по челото лъсвам, когато съм с по-тежък и мазен крем..Хидра филъра го ползвах миналото лято, но ми се струва, че той си е за по-младежка кожа, знам ли... Rolling Eyes Така като чета, може би ще имам нужда от Изо Ейдж, само ме притеснява да не ми е тежък. Thinking

Според мен си вземи Тайм-филъра, след като Хидра-филъра ти е лек.
Iso-Age може и да те залъсква- защото той действа и на липидния слой.

# 277
  • София
А не е ли за по-възрастна кожа този Тайм Филър? Че четох и такива коментари.. Rolling Eyes Дали има мостри в аптеките ?

# 278
  • София
А не е ли за по-възрастна кожа този Тайм Филър? Че четох и такива коментари.. Rolling Eyes Дали има мостри в аптеките ?

Спомена, че си  попълвала назолабиалните бръчки с филър НА и се притесняваш за оформяща се бръчка на челото - съобразено с това, ти препоръчах най-доброто, според мен
Ако искаш първо пробвай с Iso-Age - той е за около 30-45 дни и сама прецени, ако не е подходящ ще го смениш с друг
 Може да пробваш различни продукти и сама да прецениш кой е най-подходящ за теб
Вземи си мостри от някоя аптека и пробвай - така е най-добре

# 279

TIME - FILLER  MAT® - (когато излезе) - за цялото лице
.......

Да, изборът ти е добър, но според мен е по-добре да си вземеш Хидра-филъра вместо  Тайм Филър Мат.
Тайм Филър Мат има същите характеристики, като Тайм Филъра / ботокс ефект и т.н./ но е разработен за проблемна кожа.
С проблемна кожа ли си ? - ако е така тогава става, а  HYAL-DEFENCE ти е задължителен  Simple Smile - защото при такава кожа НА се унищожава малко по-бързо /предвид възпалението на кожата/

Да, с проблемна кожа съм. Значи ще чакам да излезе този нов крем Тайм Филър Мат. Благодаря ти много!

# 280
  • София
TIME - FILLER MAT®    ще е наличен в сайта   след 15 май

# 281
  • Плевен
Да се присъединя и аз към вас, и да помоля за покана за сайта velislavastamatova@gmail.com.
Вчера си взех ББ крема на Филорга и съм много щастлива  Heart Eyes
Преди да го купя се запознах с него от тестер, който ми стигна за няколко приложения и ми беше достатаъчен, за да видя какъв блясък може да има кожата ми  Simple Smile.
Имам нужда и от съвет, кой продукт да избера за назолабиални бръчки
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/26354-filorga-hyal- … ouverte-20ml.html - този или двойната писалка за устни  newsm78
Също и като цяло за грижите за лицето, на 32 год. съм с нормална към смесена кожа и имам много мимически бръчки на челото.

# 282
Някой ползвал ли е ето тази козметика http://www.pharmashopdiscount.com/fr/mediceutic/25350-mediceutic … 401395907764.html-пробвах тестерче и съм възхитена!

# 283
Момичета, благодаря на всички, които ми помогнаха да се регистрирам   bouquet
Сега да Ви задам един "по-тъп" въпрос.. Къде трябва да ми излязат на екрана в сайта като се регистрирам тези 5 евро бонус newsm78. Аз влязох в сайта през линка на който ми беше изпратена поканата, регистрирах се и сложих един продукт, пробно, докато си внеса пари, исках да видя дали ми приспадат от сумата 5 евро за да си знам колко да внеса, на в коша си ми начислиха цялата сума ?
Сигурно аз някъде бъркам ?

# 284
  • София
Момичета, благодаря на всички, които ми помогнаха да се регистрирам   bouquet
Сега да Ви задам един "по-тъп" въпрос.. Къде трябва да ми излязат на екрана в сайта като се регистрирам тези 5 евро бонус newsm78. Аз влязох в сайта през линка на който ми беше изпратена поканата, регистрирах се и сложих един продукт, пробно, докато си внеса пари, исках да видя дали ми приспадат от сумата 5 евро за да си знам колко да внеса, на в коша си ми начислиха цялата сума ?
Сигурно аз някъде бъркам ?

Код за 5Е трябва да си получила в пощата си

Общи условия

Активация на акаунт