Отговори
# 105
Brayda, bubence  Praynig Praynig Praynig ще се моля всичко да е наред, напук на всякакви прогнози и опасения. Бъдете силни и всичко ще е наред. Hug Hug Hug
kati_bati честит празник!

# 106
  • София
Благодарение на Deli - сигурно днес ще отида на ФМ при д-р Марков! Стискайте палци да отида и той да е имал повече случаи като нашия с бъбречетата и да ми даде малко светлина в ситуацията!  Praynig

# 107
Brayda , стискам палци и ще чакаме да кажеш добри новини!
DDeli, невероятен жест   bouquet

# 108
Brayda , стискам палци и ще чакаме да кажеш добри новини!
DDeli, невероятен жест   bouquet

Момичета стискам палциииии всичко ще е наред. DDeli страхотен жест  bouquet

# 109
  • Варна
Добро утро и от мен, темата е страхотна както винаги   bouquet. Аз се върнах преди малко от зъболекар, правят ми пломба и изграждане на счупено зъбче за сега всичко е наред зъболекарката ми сложи безадреналинова упойка и в момента устната ми е изтръпнала, но това е нормално надявам се че бързо ще се възстановя че работата ми е свързана с говорене. Brayda, стискам палци всичко да е наред със малката сладуранка  Praynig 

# 110
Здравейте и от мен момичета.
Brayda, стискам палци и искрено вярвам, че всичко ще се нареди по най- добрия начин. Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
bubence, стискам палци и за теб. Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
DDeli, страхотен жест. newsm51
kati_bati, ЧРД. Да е жив и здрав и много да ви радва и да ви помага.  bigdance2 newsm59
Пожелавам на всички ни само хубави емоции и само позитивни мисли.
Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 111
  • Sofia
kati_bati, честит рожден ден на малчугана ти! И декември да е Горд Батко!

Брайда, спокойно миличка, всичко ще е наред!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bubence, и ти бъди спокойна, защото всичко ще мине безпроблемно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Както казваше баба ми, не е лесно да си майка! Hug

В момента в Марков записват часове за около 14 септември - който се пада тогава в 28-30 г.с. може да записва час за ФМ.

# 112

Както казваше баба ми, не е лесно да си майка! Hug

Абсолютно съм съгласна! От първия миг, в който разбереш за новия живот, който носиш в себе си започват тревогите и безсънните нощи. Всичко хубаво, върви и с лошото. И трябва да ги приемем и да живеем с тях.

DDeli това, което правиш е прекрасно!  newsm10

# 113
Brayda, желая ти успех на прегледа днес!  Praynig

# 114
  • София
Вече няма да направя тази грешка и да разчитам само на една ФМ... ще си запиша час за следваща ФМ и при Марков и ще отида на 2 за 2 мнения, особено че тогава ще е много важно състоянието на бъбречетата! Само да кажа, че ако го нямаше този проблем при нас, 100% нямаше да ходя на 2 ФМ... но вече проблема е наличен и ще се нуждая от повече мнения!

А ако трябва да си направя амниоцентеза, то отново благодарение на Дани нямам вече толкова истерични притеснения как ще ми забиват игла в корема!!! И вече не ме е страх от това!

Мерси за пожеланията момичета, вие толкова сили ми давате!
А на Дени не мога да й се отблагодаря направо! Ще се черпим с нея май май Simple Smile разбрах че не ходи на работа и няма къде да ми мърда  Hug  Hug

# 115
  • Sofia
Браво, Брайдичка, добро дете си!!!!! Hug Hug Hug Hug Хайде, останаха 2-3 часа и ще мине прегледа, а ти веднага ще се похвалиш с добри новини Peace

# 116
DDeli,това е жеста!Браво!
Брайда,стискаме палци,трябва да е добре бебка,със сигурност има решение и добър изход!!!
Кураж, bubence!

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 12:47 от val_74

# 117
  • София
kat-bati  newsm59 на твоето съкровище, нека расте здраво, весело и щастливо!
DDeli невероятен жест   bouquet   bouquet
Brayda чакаме довечера да се похвалиш с хубави новини  Praynig Hug

Въпрос към мамите, които вече имат дечица - да обсъдим повишеното съдържание на албумин в урината, отоци, прееклампсия?
В петък се обадих по телефона на док за резултатите от поредните изследвания. Каза ми - хемоглобин 123 -  добре, леко завишен аблумин в урината. Попита ме нямам ли признаци на цистит - чести позиви за уриниране и парене? Всъщност имах чести позиви последните два дни. Предписа ми Неоренал за 6-7 дни. А от снощи, макар и да си бях вкъщи и си почивах, ми се появиха пак отоци на краката.
Ето една по-стегната статия, макар и плашеща  http://www.moetodete.bg/problemna-bremennost/preeklampsiyata.html

# 118
По въпроса за оттоците с първата ми бременност, някъде в осмия месец се събудих една сутрин и не си видях пръстите на краката. Така се бяха оттекли, при положение, че вечерта ми нямаше нищо като си лягах. Веднага се обадих в ЖК, те пък веднага ми казаха да отивам в болницата и ме приеха. Стоях три или пет дни в болницата (не си спомням точно), докато спаднат оттоците. Изписаха ми и някакъв антибиотик, но и него не помня.  Embarassed
Не съм имала преекламсия. По принцип съм с ниско кръвно налягане - 90:60, но през цялата бременност, а и по време на самото раждане, поддържах кръвно 110:70 120:80.
Това беше първият и единствен път за цялата ми бременност, в който имах някакви проблеми с оттоците по краката.
Най-добре е да се консултираш с лекаря, който те следи, sofyia.

# 119
Здравейте, момичета!
Ние се завърнахме от почивката на море. Изкарахме почти добре, с малки изключения - стомашно разстройство при мен, веднъж рано сутрин щях да припадна и в последната вечер паднах лошо в банята. Слава Богу последствията са силна болка, синини по десния ми хълбок и стрес за семейството.
Бубенце, Брайда, надявам се скоро тревогите да са лош спомен Praynig Praynig
Софи, аз съм ви писала, че при предната ми бременност бях с прееклампсия, която се изразяваше в подути глезени, впоследствие и лице, и завишено кръвно. Приеха ме в болница, мериха ми кръвното, правиха ми изследвания на кръв и урина, изписаха ми допегит и след 5 дена си се прибрах у дома. Това беше в 26 г.с. Впоследствие започнаха чести записи на тоновете на бебето, мерене на кръвно, изследване за албумин (все нямах завишение). Към 35-36 г.с. при един запис на тоновете на бебето се установи влошаване на тоновете и ме приеха спешно в болница. Включиха ме на системи (кой ли ти казва с какво?!) и условието беше, че ако до следобеда не се подобрят тоновете на бебето, ще ме режат, за да го вадят. Слава Богу, размина, полежах в болницата една седмица, "оводниха" ме със системите (оказа се, че били намалели околоплодните води и си бебето си е притиснало пъпната връв) и ме изписаха. Родих нормално, на термин, здраво бебе, тежащо 3700г., въпреки всички тревоги. Глезените ми спаднаха 2-3 дена след раждането, кръвното също. Снимките ми от преди и след изписването ги използвам, за да плаша хората, толкова бях подута. Ако имате кураж, мога да покажа  :35

п.п. Момичета, моля да ми кажете спазват ли се часовете при Д-р Марков или има забавяне? Иначе казано, много ли се чака при него или не?

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 12:18 от lily_b

Общи условия

Активация на акаунт