Отговори
# 90
  • Sofia
Brayda, моля те пиши ми дали искаш да отидеш утре-понеделник 23 юли в 15 при Марков. Аз имам час за тогава, но ще ти го дам. Моля те пиши, за да се обадя утре в клиниката!

бубенце, не се притеснявай въобще за амниото, съветвам те само да си платиш, за да го направи доц Димитрова. Не боли, бъди спокойна и не се страхувай. При мен всичко мина за 8 минути. Желая ти от все сърце Успех - сигурна съм, че всичко ще е наред!!!! На мен от БХС2 ми излезе 1:50 за Даун, а амниото показа, че всичко е наред! Бъди спокойна - всичко ще е наред!!!!!

Ей, един уикенд ме нямаше и сте изписали толкова много - ще се връщам да чета.

# 91
Запис в новата тема  Peace

# 92
Brayda, моля те пиши ми дали искаш да отидеш утре-понеделник 23 юли в 15 при Марков. Аз имам час за тогава, но ще ти го дам. Моля те пиши, за да се обадя утре в клиниката!

бубенце, не се притеснявай въобще за амниото, съветвам те само да си платиш, за да го направи доц Димитрова. Не боли, бъди спокойна и не се страхувай. При мен всичко мина за 8 минути. Желая ти от все сърце Успех - сигурна съм, че всичко ще е наред!!!! На мен от БХС2 ми излезе 1:50 за Даун, а амниото показа, че всичко е наред! Бъди спокойна - всичко ще е наред!!!!!

Ей, един уикенд ме нямаше и сте изписали толкова много - ще се връщам да чета.

Благодаря ти! И аз съм решила да е при доц. Димитрова. Утре ще й се обадя да потвърди и във вторник съм там. Надявам се всичко да е наред!

# 93
  • София
Добро утро!
Ddeli - огромен жест от твоя страна! Писах ти на лични!!!
Това няма ли да ти провали твоята ФМ.... ? Пиши ми и ти моля те!

Цяла нощ не съм спала да си мисля разни неща!
Дано днес е добър ден за всички!

# 94
  • София
Добро утро и нека седмицата е добра за всички  Peace
Brayda мила, желая ти спокойствие и позитивни мисли! Знам, че е много трудно, но така разстройваш и малкото човече... Мисли си само и единствено как ще си гушнеш бебка накрая и всички тревоги ще останат в миналото!  Hug Hug Hug Praynig

# 95
Добро утро!Днес имам повод да Ви почерпя,сина ми има рожден ден,става на 4г  party023  party023 beer3 smile3510

# 96
Да ти е живо и здраво момченцето kat-bati . Много да ви радва и да бъде един добър батко  Hug

# 97
Цоп и от мен в новата тема, напоследък не съм много активна, но ще ме извините Simple Smile

# 98
Добро утро  Hug

kat-bati да ти е живо и здраво момченцето! Да расте усмихнато, щастливо и много обичано дете!  nbirthday
Brayda, bubence от все сърце се надявам, че всичко с малките бебчета ще бъде наред и декември ще се радвате на красиви и здрави дечица  Hug

# 99
хайде и аз в темичката Hug
ние с бебон сме добре.вече си ме подритва всяка вечер,но определено е по кротък от колкото беше батко му Mr. Green коремчето ми расте и вече не се побирам в дрешките си та вчера посетихме с мъжо мола за малко роклички за дебеланки ooooh! искам вече да е декември и да съм на диета,че ми омръзна само да дебелея Crossing Arms
хубав ден на всички коремчета Hug

# 100
Да се запиша и аз в новата прекрасна тема!

Честит рожден ден на момченцето ти kat-bati! Да расте здраво и усмихнато дете!

Мили Brayda и bubence стискам ви палци всичко при вас да се нареди по най-хубавият начин! Пожелавам ви повече позитивни мисли и повече спокойствие! Не сте сами!  

# 101
Искам да попитам, някой от софийските мами ходи ли на плуване или водна аеробика за бременни?

# 102
kat-bati да ти е жив и здрав баткото, много да ви радва и да помага за бебето!  bigdance2 Gift Tada

# 103
Добро утро, момичета!
kat-bati, най-добри пожелания за рождения ден на момченцето ти! Да е живо и здраво!   bouquet
Хубав и спокоен ден на всички!

# 104
  • София
kat-bati - честит рожден ден на малкото ти детенце  newsm59

Общи условия

Активация на акаунт