Новите ни козметични похождения 28

• 58 937
  • 727
  •   1
Отговори
# 465

Вече продават лятното издание - в него има душ гел в реален размер, виалчета на Салвадор Дали и Нина Ричи, мостра от стягащия крем против целулит на Кларинс, мостра на мъжки крем за лице на Кларинс и две виалчета на мъжки парфюми Peace

Това в Дъглас винаги страшно ме дразни.  #Cussing out
Да ми дават виалчета на мъжки парфюми. Винаги настоявам да ми ги сменят за дамски.
Ами ако нямам мъж?

# 466
  • Belgium
Да, това с мъжките продукти е досадно, предполагам, че искат просто да си пробутат виалчетата  Mr. Green

Lilotti, а сменят ли ти ги за мостри на женски парфюми или се правят на разсеяни?

# 467
Да, това с мъжките продукти е досадно, предполагам, че искат просто да си пробутат виалчетата  Mr. Green

Lilotti, а сменят ли ти ги за мостри на женски парфюми или се правят на разсеяни?

Ооо, аз съм много настоятелна.  Mr. Green

# 468
# 469
# 470
  • София
И аз да се включа скромно:

# 471
  • в 1001-та нощ

и

# 472
И аз да се включа скромно:

Кремчето за след слънце може ли да се използва за лице? И някакви впечатления?

# 473
  • София
Oще не съм го ползвала,както и другото с фактора Peace
Чак в края на месеца ще мога да дам отзиви. Нека момичетата които да го ползвали да дадат отзиви. На опаковката не пише нищо може ли да се ползва върху лицето Thinking

# 474
 Pink Flower, благодаря!

# 475
# 476
  • София

Lilotti, аз ползвам Бочкото и на лицето след слънце, но избягвам зоната около очите за всеки случай. А за тяло го ползвам и без да съм се пекла. Просто съм влюбена в ефекта му върху моята кожа и ароматът му е много приятен  Crazy

# 477
Аз търся крем, който да е подходящ за детето (7г.). След плаж понякога му е доста зачервена кожата под очите, появяат се червени кръгли петна. (мажа го с  ХИП / 50 фактор)

# 478
  • София
Lilotti, за очите конкретно не мога да кажа нищо, тъй като и аз съм доста предпазлива и мажа лицето си само с 1 крем винаги,но предполагам че не би трябвало да има проблем. Все пак е козмаетика за деца и би трябвало да е достатъчно нежна към кожата Peace

# 479
  • Бургас

От Орифлейм имам гел за измиване с чаено дърво и розмарин + цветния коректор.
Маска за коса с кокос на Balea + дозичка от маската за коса с кайсия пак на Balea
и един подарък гланц от Avon , цвета е Apple Cinnamon
Всичко е изпробвано и съм доволна от продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт