Новите ни козметични похождения 28

• 58 960
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
След по-продължителна употреба на продуктите на Хималая, мога да кажа, че и аз съм супер доволна! Със суха кожа съм, сега лятото е към комбинирана леко, имам широки пори, които видимо намаляха след неколкократно използване на тяхната Mud Mask. Универсалния им крем е просто страхотен, хидратира без да омазнява, мирише невероятно, и е икономичен.
Имам тестер на гела за измиване, ще си взема голяма опаковка на пяната. Не мога да повярвам, че не ми изсушава кожата. Дори измивни средства за суха кожа го постигат това.
Ползвам и Peel Off маската. В сравнение с други ( малък е опита ми с такива продукти, но все пак имам ), направо си боли, когато се дърпа от по-чувствителните зони. Трябва да се внимава да не попадне върху веждите, защото аз успях да си оскубя няколко косъмчета благодарение на нея.  Laughing Но си заслужава - оставя лицето чисто и гладко, направо сияе.

# 436
Анч, този продукт как се ползва? Аз си взех пяната за лице с нийм и от двете ползвания досега съм супер доволна, та също се ослушвам за отзиви за останалите от серията Crazy
Днес я взех- маска за лице, на леко влажна кожа се разнася и оставя да подейства. Довечера ще я ползвам и ще пиша отзиви.  Mr. Green
Вземи си почистващия тоник- избистри ми чудесно кожата. Най- доволна съм от него.

# 437
Записвам си, благодаря и на двете Hug

# 438
  Rimmel Traffic Stopping Shadow - Sharp Turn

Откъде? Цена? Впечатления имаш ли някакви вече?

Къде могат да се намерят продукти на Хималая? В някоя верига?

# 439
Не съм сигурна, но май ги има в Лили.  Peace

# 440
Оранжевата спирала на Голдън Роуз и Mac Smutty Green  Heart Eyes

# 441
Анч, Neem Face Pack, е маската за която говорех, че ме избавя от разширените пори. Объркала съм се, че пише Mud mask.  Crazy Една кафеникава е на цвят, нали?

# 442
  • в 1001-та нощ
като говорите за Хималая - да добавя и тази сркаб за лице .... няма такова почистване  Heart Eyes

Himalaya Herbal Healthcare, Organique, Exfoliating Walnut & Wood Apple Face Scrub, 5.07 fl oz (150ml)

не знам предлага ли се в БГ  newsm78 понеже не съм я купувала от тук  newsm78

вие от къде ги купувате? аптеки ли?

# 443

Имам и Mud Pack, но точно тя е жълтеникаво- кафява, а Neem-a е зелно- сива.  Thinking

Алена, аз ги купувам от един местен супермаркет. Винаги зареждат интересна козметика. Точно този скраб видях, че го хвалиш  и се оглеждам и за него, но все още не съм намерила. Днес видях, че са заредили и други неща от марката и си взех тази маска. Има и няколко скраба, но не знам дали да си взема от тях.
По принцип ползвам кафеени трици с някакво почистващо средство и съм доволна.

# 444
Алена, има ги в Лили, а май и в Ремедиум съм ги виждала Peace

# 445
  • София

и лилавата спирала на Golden Rose.

# 446
Изненадващо добри  Heart Eyes
Скрит текст:

# 447

Имам и Mud Pack, но точно тя е жълтеникаво- кафява, а Neem-a е зелно- сива.  Thinking

Алена, аз ги купувам от един местен супермаркет. Винаги зареждат интересна козметика. Точно този скраб видях, че го хвалиш  и се оглеждам и за него, но все още не съм намерила. Днес видях, че са заредили и други неща от марката и си взех тази маска. Има и няколко скраба, но не знам дали да си взема от тях.
По принцип ползвам кафеени трици с някакво почистващо средство и съм доволна.
Много са хубави скрабовете им, особено този:

Himalaya Purifying Neem Scrub
http://snapittoday.com/purifying-neem-scrub--50g-p886t

С дребни фини частички е и е подходящ за ежедневна употреба, не пресушава кожата, а напротив - хидратира, става много мека след него. Мирише много хубаво. Не ми е докарвал възпаления или раздразнения, чудесен е.

Другия, който харесвам, но за употреба няколко пъти седмично, а не всеки ден, защото е с по-големи, груби частици за по-силно ексфолиране е този:

Himalaya Gentle Exfoliating Walnut Scrub
http://www.homeshop18.com/himalaya-gentle-exfoliating-walnut-scr … :116513/cid:3497/

Маската с нийм е страхотна, а като се отмива действа и като лек скраб заради частиците нийм, които ексфолират.
Този измиващ гел също ми е много любим:

Himalaya Purifying Neem Face Wash
http://snapittoday.com/purifying-neem-face-wash--50ml-p303t

Той е гел еквивалента на пяната, която Пух си е купила и която също е чудесна.
Друг много, много любим продукт ми е Антисептичния крем на Himalaya, без който не оставам и към който се връщам всеки път, независимо колко и какви други кремове имам. Успява за отрицателно време да възстанови повредена кожа, претърквания, много помага за малки ранички, за секунди успокоява кожата. Не е мазен, това е друг плюс за мен. Само единствено миризмата може да не се хареса на всеки, аз лично нямам проблем, много ми харесва.
Околоочният крем е много хубав също. Беше ми намалил леко сенките под очите като го ползвах, хидратира добре, не люти, не дразни.

Извинявам се, ако се възприеме като спам постът ми, но понеже няма отделна тема за Himalaya, а тук в момента се обсъжда, реших, че може за някой да е полезно да пиша Blush Simple Smile

# 448
  • Бургас
  Rimmel Traffic Stopping Shadow - Sharp Turn

Откъде? Цена? Впечатления имаш ли някакви вече?
...

Тези специално са от Asos.  Peace
Цветовете са хубави, може да се постигне приятно цветово съчетание.
Малко са ми прекалено блестящи. Ще си помисля, може да отидат в размените.

# 449
Скрит текст:
Много съм доволна и от двете!  Heart Eyes Grinning

Общи условия

Активация на акаунт