Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 291
  • 766
  •   1
Отговори
# 60
  • в 1001-та нощ
имам една колежка, за която изобщо не знаех, че се гримира, докато веднъж не си свали очилата - да покаже, много грим имаше даже по очите, но някак се губи зад очилата и очите й изглеждат малки  Rolling Eyes

# 61
  • USA, Steak State
Много зависи от диоптъра на очилата, както някой по горе каза: дали си късоглед или далекоглед и т.н. Лично при мен няма значение, защото стъклата са специални и тези визуални ефекти на очите ги няма.
Аз съм астигматика с постоянно носене на очила или лещи.
Гримът трябва да се съобрази и със самата рамка на очилата. Например моите очила са с черна рамка и закриват доста от очите ми, просто акцента винаги пада на рамката. Слагам лек грим, просто няма смисъл от преливки опушени истории и т.н.
НО има рамки, които са по "отворени" т.е. дръжките са прикрепени отстрани на самите стъкла и няма рамка. Тук вече може да се играе доста с грима.

Някой по- горе каза, че има лениво око. Моето ляво око също е лениво и съм почти сляпа с него. Няма оправия, да отговоря май на Ваня, че пита. Просто мозъка е спрял да използва окото като орган и се губи връзката с него. Наскоро имах операция, за да ми го и поизправят, че след раждането доста навънка отиде. Сега не личи дори, че не виждам с него. Гримирам се с притворено здраво око и се получава.

# 62
  • София
Вдовичке, хубаво повече мнения да се събират. дано и още хора с остъкление споделят, а и снимки с очилата си да споделят. Все пак те променят собственото ни възприятие.
ndimitrova  попита за ленивото око мисля и аз да кажа, че не сизатварям очите докато се гримирам.

# 63
  • USA, Steak State
Вдовичке, хубаво повече мнения да се събират. дано и още хора с остъкление споделят, а и снимки с очилата си да споделят. Все пак те променят собственото ни възприятие.
ndimitrova  попита за ленивото око мисля и аз да кажа, че не сизатварям очите докато се гримирам.

Объркала съм те, извинявй. Simple Smile

# 64
  • В къЩи.
...знам само неписаните препоръки, по които да си избирам очила...

Може ли на ЛС да ми напишеш "неписаните препоръки" ?  Heart Eyes

Явно и диоптрите са от значени...аз сякаш се харесвам повече с очила .Моите явно мааалко ми увеличават очите,защото по принцип ми са малки , но с очилата се ядват.  Mr. Green Иначе рамките ми са сивкави,с преливащи по-светли и тъмни участъци, и не са така контрастни както черни рамки,та позволяват по-цветен или силен грим.( не, че си правя такъв_)

# 65
  • София
Тъкмо онзи ден си мислех, че няма да е лошо като правя снимки на определен грим, да правя 1-2 и с очилата. Явно ще има интерес към тази ми безумна идея  Laughing

# 66

Момичета знаете ли дали в Лили продават някакви изкуствени мигли?
Утре ще ходя малко на шопинг за гримове, но не ми се дават пари за MAC. Taм ще се наложат други харчове.
Ще си правя утре един малко различен експеримент със сенките ми. Ще ги превърна в боя за коса. Стискайте палци да стане Praynig

ааааа newsm23 и да кажа, че аз се гримирам със затворени очи. Не знам защо така, сега проверих защото не бях сигурна Grinning

# 67
  • Перник
ооох....моля ви,кажете какъв е този пигмент.....или са сенки това  newsm78 умирам за такива точно от доста време и все не си намирам  Sad

# 68
Елфи белият молив на импала е по-скоро седефен.За основа на клепача става,но не и за водната линия.По дм-те има бели моливи на добри цени,аз си купих на орифлейм (случайно) kohl се води,телесен цвят е и е по-добре от чисто бял за водната линия.Като говорите за очна линия,почти всеки месец сменям формата,но като че ли на моите малки очи най-добре стои само триъгълник на крайчето.Покрай вас извадих забутаните сенки с блясък и шокирах майките по парковете тези дни #CrazyОт скоро не мога да си гледам веждите,ако някое момиче има изпитан трик за растеж ще се радвам да сподели,та да редувам с Икаров SadМалвинка точно такива цветове си разхождам на очите два дена-предполагам много марки имат такива цветове,но моите са единички на Ует енд Уайлд-двете за 0.30 стотинки Laughing,единствената разлика е ,че нямат такива блестящи брокатени частици,а стоят едно лъскаво,върхът са,изкупих ги всичките.Купих 3-те спирали на Гр-заради Адри Heart EyesЩе дам отзиви  bouquet

# 69
  • в 1001-та нощ
Жаки°, много е хубаво това  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и аз имам нужда от сребърно и златно  Heart Eyes бледо-златно  Blush

хайде и аз още малко (последно  Sunglasses  )

# 70

Да, има, не са никак лоши. Повечето са на Aylure, но имаше май и други марки(без да съм сигурна). Цена около 11-13лв. Намират се под лакочистителите.

# 71

Да, има, не са никак лоши. Повечето са на Aylure, но имаше май и други марки(без да съм сигурна). Цена около 11-13лв. Намират се под лакочистителите.
Meрси Hug ще ги разгледам

Другият месец ще си поръчам и аз на Ардел. Трябва първо да прегледам един тон снимки как седят. Гледах и едни на Парис Хилтън, но още им се чудя Thinking
Скрит текст:

# 72
На мен не ми се поръчваха мигли от Интернет и първо разгледах миглите, които се предлагат в дрогериите, но не видях нищо свястно. Миглите изглеждаха като пластмасови  Rolling Eyes След това си купих на МАС, но миглите на МАС са доста големи и не са за всеки. От тези на Аrdell съм много по-доволна - не са тежки, не изглеждат като евтините пластмасови мигли, които видях, а в същото време са евтини  Grinning Хубавото при Ardell е и че има голямо разнообразие на мигли.  Heart Eyes
Аз моите си ги харесвам и не съжалявам, че си ги купих.
Следващият път мисля да си поръчам отново номер 120 и нещо ново за проба  Mr. Green

# 73
Още малко и ще седна да рева. Какво ли не мъча да правя за предизвикателството, и нищо не ми харесва как ми стои. Тая пуста муза ще ми дойде в неделя през нощта... Rolling Eyes

# 74
На мене ми е дошла музата, имам много готина идея, но ме мързи да седна и да го правя. Утре след шопинга ако имам сили ще опитам. А ако не стане, изобщо няма да качвам нищо Tired

на Ардел миглите самата лентичка здрава ли е? Гледам ги на снимки, но не мога да преценя.

Общи условия

Активация на акаунт