Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 291
  • 766
  •   1
Отговори
# 75

Явно и диоптрите са от значени...аз сякаш се харесвам повече с очила .Моите явно мааалко ми увеличават очите,защото по принцип ми са малки , но с очилата се ядват.  Mr. Green

Имат значение, разбира се.  Peace Моите очила са +2.50 на едното и почти +3 на другото. При което доста се увеличава ефекта на всичко. Че увеличават очите ясно, но и с грима трябва много да внимавам, защото това което ми изглежда хубаво в огледалото, като сложа очилата обикновено става гротеска. Да не говорим, че всяко малко несъвършенство се превръща в голямо. 

# 76
на Ардел миглите самата лентичка здрава ли е? Гледам ги на снимки, но не мога да преценя.
Не знам....за сега им няма нищо, но до кога така, не се знае
Според мен ако се почистват внимателно няма да има проблем, но все пак аз моите ги имам от скоро.
Утре ще погледна по-внимателно миглите и ще ги сравня с тези на МАС
И да ви попитам....с какво си почиствате миглите? Аз нямам специални продукти и не знам с какво да ги почистя  Blush

# 77
  • в 1001-та нощ
Pure Adoration, не се теразай  Hug дори и да е по-късно - пак ще ни покажеш  Heart Eyes

# 78
Ето няколко клипчета за грим за очила, дават хубави общи съвети също и обобщават всичко, което бих казала и аз:

http://www.youtube.com/watch?v=u7_45wv-I28
http://www.youtube.com/watch?v=22xzIBLZxsY
http://www.youtube.com/watch?v=R-ZdgfaOWlo

За разтеж на вежди - продукт за разтеж на мигли върши чудесна работа. Мавала например. Кеърпрост/Лумиган за по-драматичен резултат, ако сте ок със лекаствената листовка. Въф форум четох  доста дълга тема от дами, които използват продукти за мъжко оплешивяване със миноксидил за целта (Рогаин) и имат страхотни резултати. Последните 2 варианта само за който се запознае със възможните странични ефекти и е ок с това.

B & C изкуствените ли? Топла вода обикновено е достатъчна, ако са омазани със по-устойчива спирала или нещо от сорта двуфазен дегримьор.

Жаки° според мен да, здрава е, и гъвкава.

# 79
А имате ли наблюдения върху миглите на Кейти Пери? От доста време ги заглеждам...

Алена, аз също имам тези Арделски и съм много доволна  Naughty

# 80
Да, за изкуствените питам  Simple Smile
Моите не са омазани със спирала, но имат лепило и като започна да го махам, се притеснявам да не взема да повредя лентата. 

# 81
  • София
Арделската лентичка колкото изглежда тъничка и ефирна, толкова е и здрава. Моите са слагани и сваляни над 20 пъти вече, а аз никак не съм от деликатните. Хващам и отпорвам с едно рязко движение  Laughing После останалото лепило го изчоплям с нокти, на сухо. Изплаквам ги чак след като махна лепилото. Ще пробвам следващия път в обратен ред  Laughing
Та, въпреки всички изтезания, изглеждат абсолютно като нови, но аз не слагам спирала върху тях.

# 82
Аз също не слагам спирала - спирала слагам преди да ги сложа и след това според мен е излишно да се слага спирала.

# 83
Екстра Hug Благодаря на всички за отговорите! Значи ще се поръчват

# 84
Tamar ,мила,...мнооого ти благодаря!  Hug Ще пообиколя и ще видя какво ще изнамеря  Crazy
Аз доколкото помня моливите на Импала бяха доста меки и даже се чудя ,че все ги хвалите  Thinking Имах един-два за устни....след всяко използване ги острех  Crazy
Цветовете за очи може пък да са по-твърди  newsm78

На Флормар съм имала само черния водоустойчив и от него бях най-най доволна и за водна линия и за клепач  Heart Eyes Идеална твърдост/средна/.Много наситен цвят.
И в този ред на мисли си мислех,че и белият ще е ок от тази серия  Thinking

Най-добре да поразгледам ,иска ми се и нещо сребристо  Heart Eyes

# 85
Здравейте!

Сутринта с кафето си правих опити в лилавата гама и сега като гледам снимките се убеждавам, че нито мога да се гримирам добре, нито мога да снимам добре   Mr. Green

Скрит текст:

Скрит текст:

Приемам критики и съвети! Hug

# 86
  • В къЩи.
На мен ми харесва много грима ти. Лично аз бих наблегнала малко повече на спиралата.  Peace С един пласт още ще е перфектно.  Hug

# 87
  • в 1001-та нощ
kKristi  Hug въпреки, че снимката не е идеална - си личи, че имаш идея и усет  Peace

# 88
elfi4ka аз си взех този сребрист и ми допадна. Не знам дали ще го видиш хубаво на снимката. На Golden Rose е 311. Пробвах го ако искаш  Wink

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 15:04 от kopche

# 89
kKristi имаш много хубави очи,гримът ти също ми харесва.аз бих подсилила малко очната линия или бих сложила по-тъмен молив,но и така е много нежно.Както каза Лия с малко повече спирала ще е по-ефектно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт