Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 362
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря Hug

# 46
  • В къЩи.
Аз не пиша,но ви следя редовно .  Heart Eyes
Миналата тема ,някой беше показал снимка с диоптрични очила...та се сетих да питам, понеже и аз съм с очила постоянно ...грима с очила и грима на лице без очила би ли бил различен? Офффф голям въпрос скалъпих,дано сте ме разбрали.  Embarassed

Много красиви гримчета показвате  Crazy

Алена, надявам се да не те обидя с въпроса си,но винаги ли се гримираш в тази цветова гама-розово? Много бих искала да те видя и с друг цвят сенки .  Hug

# 47
  • в 1001-та нощ
о, не, напротив, през изминалата седмица показах доста различни цветове  Heart Eyes - като се започне от принцесата, после залезите на Амазония, водите на Амазония и т.н.

сега обкмислям д анаправя нещо в крещящо червено, с бяло и черно, разбира се - не за разходка, като за урок  Mr. Green

не ме обиждаш  Mr. Green

# 48
joy_r , според мен няма да ти навреди ако вземеш пример от a.l.e.n.a и ти също започнеш да експериментираш по-смело.  Simple Smile Peace Теб си те представям с повечко грим - черна очна линия и ярки наситени цветове  Mr. Green Имам чувството, че се гримираш доста плахо и ще се радвам ако ни покажеш нещо различно. Не е нужно да ходиш на работа с експеримента върху очите  Wink Аз ако ще пробвам нещо ново, то винаги гледам да е след работа или през почивните дни.  Simple Smile

a.l.e.n.a, ако трябва да сме честни и на мен ми е направило впечатление, че имаш слабост към различните нюанси на розовото, но и аз ги харесвам  Mr. Green
Какво ще кажеш за кафявото? 

# 49
  • в 1001-та нощ
 Peace аз държа да отбележа, че тази седмица съм в болнични и работа от в къщи, затова така ежедневно експериментирам, след това ще искм, но няма да има време  Cry ... т.е. с експериментите, наистина не съм излизала, но нося цветен грим  Peace

# 50
  • София
аз показах.
лично аз го правя малко по - силен, но зависи от това с кои рамки съм решила, че ще съм. имам черни, но и по - светли. най - важното е да се харесваш, когато си сложиш очилата. аз като съм с лещи ми е по - лесно да се гримирам най - малкото, защото не си опирам носа в огледалото, че да видя кво се случва върху лицето ми, но разлика реално за мен няма.  Whistling

Миналата тема ,някой беше показал снимка с диоптрични очила...та се сетих да питам, понеже и аз съм с очила постоянно ...грима с очила и грима на лице без очила би ли бил различен? Офффф голям въпрос скалъпих,дано сте ме разбрали.  Embarassed

# 51
joy_r , според мен няма да ти навреди ако вземеш пример от a.l.e.n.a и ти също започнеш да експериментираш по-смело.  Simple Smile Peace Теб си те представям с повечко грим - черна очна линия и ярки наситени цветове  Mr. Green Имам чувството, че се гримираш доста плахо и ще се радвам ако ни покажеш нещо различно. Не е нужно да ходиш на работа с експеримента върху очите  Wink Аз ако ще пробвам нещо ново, то винаги гледам да е след работа или през почивните дни.  Simple Smile

Показвала съм и доста ярки, и доста нарисувани очи тук. Последно май мазах повечко на арабската принцеса. Но е факт, че не се харесвам особено така, и залагам на по-дискретното Blush.

# 52
Показвала съм и доста ярки, и доста нарисувани очи тук. Последно май мазах повечко на арабската принцеса. Но е факт, че не се харесвам особено така, и залагам на по-дискретното Blush.
Не знам, може да съм ги изпуснала.  Blush
Аз лично се харесвам и с по-силен грим, но се притеснявам и избягвам да се разхождам много силно нагримирана през деня. В България като бях с детето на нашата детска площадка, чух другите майки да ме коментират и по специално това, че съм се нагримирала и ми стана  много неприятно  Sad

# 53
  • В къЩи.
Алена,явно другите съм ги пропуснала .  Hug

Ваня, аз съм с малък диоптър,но с астигматизъм, та нямам проблем със завирането на носа в огледалото  Laughing .По скоро идеята ми беше,дали като съм с очила трябва да наблегна на червилото,защото очите ми са 'скрити' , или грима на очите трябва да е по-лек или наситен...ей в този ред ми течат мислите...

# 54
  • София

B & C, така е по тукашните площадки. От скука коментират новите лица. Ако не се беше гримирала щяха да коментират, че си запусната  Laughing

# 55
  • София
Лия, Както се харесваш повече. Въпрос на възприятие лично е грима. Опитвай. Принципно аз обичам да си "изваждам" очите иззад очилата с нещо цветно, което колко ще е тъмно/силно/акцентирано зависи от мястото, на което отивам, а не от очилата.

# 56
  • В къЩи.
Благодаря ти.
 С очила съм от малко повече от година и не съм сменила много стила си на гримиране, но да питам все пак,може да има някакъв неписан закон  Wink

# 57
B & C, така е по тукашните площадки. От скука коментират новите лица. Ако не се беше гримирала щяха да коментират, че си запусната  Laughing
И далеч не само по софийските площадки. И по коридорите на моето уни коментират, че и не само грима, а и великия грях да нося високи обувки Joy

# 58
*Л-и-я*, не мисля, че трябва да наблягаш на червилото и да пренебрегваш очите - те не са ти скрити  Simple Smile
Но хората с по-голям диоптър трябва да се съобразят с това, дали очилата им смаляват окото или не и ако очилата им го смаляват, да се опитат да го уголемят с помощта на грим.
Не знам, аз всъщност не нося очила и е най-добре да се изкажат хората, които носят очила  

# 59
  • София
Ами и да има аз не го знам  Blush знам само неписаните препоръки, по които да си избирам очила.
МисНели може да внесе яснота по случая или някой друг, който носи очила.
То и със законите може да се и спори, защото ако човек не се харесва полза от грима няма никаква.

Благодаря ти.
 С очила съм от малко повече от година и не съм сменила много стила си на гримиране, но да питам все пак,може да има някакъв неписан закон  Wink

B&C, права си за диоптрите, но все пак очила тип лупа, които да влияят толкова много, вече няма.

Общи условия

Активация на акаунт