Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 446
  • 766
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В предизвикателствата едва ли ще мога да се включвам, тъй като продуктите, които използвам най вероятно ги няма в Бг, защото са някакви измислени марки и са купувани от Гърция  Mr. Green

Я не се излагай! Предизвикателствата са за грим, а не за продукти  Mr. Green Сядай да правиш амазония и героя, че няма време.

# 121
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добито, невероятни цветове, измислените марки са явно качествени Grinning. И лицето ти е много красиво, аз не бих се осмелила да се покажа цялата Embarassed, но ти можеш да си го позволиш.

# 122
  • София
Мис Нели-адмирации за оформлението! Hug  bouquet

Уау! Hug
Точно моят стил "визия за грима''! Много хубаво е станало! И ти напредваш със страшна сила с четките! Mr. Green
Аз обожавам всички нюанси на кафявото върху окото, както и съчетанието му с други земни и небесни цветове!
Другата ми страст е маслено зеленото. Crazy
Имам една стара палитра на Сефора купувана от Рим още през 2007, но си я пазя и я ползвам все още заради уникалният и зелен пигмент!

М/у другото тези клипчета от първият пост са много опасни и зарибяващи! Thinking ooooh!
Все ми излиза един поп-ъп да си купувам палитри за сенки от 88 цвята! 'Ми не щЪ, пък!
Няма да ги гледам повече, че да не взема да си разваля финансовата дисциплина! Mr. Green

# 123
  • Перник
a.l.e.n.a, втората тема ми обра точките направо  Heart Eyes Много ,ама много ми харесва и най-вече много ти отива!!!Браво!!!

# 124
a.l.e.n.a, втората тема ми обра точките направо  Heart Eyes Много ,ама много ми харесва и най-вече много ти отива!!!Браво!!!

Подкрепям! И на мен много ми хареса! Мисля, че от последните неща, които показа, това е най-добро!

# 125
Записче Simple Smile

И едно много готино гримче, което обаче нямам налични сенки да направя. Предложения за матови пастели? Май само Инглот се сещам сега, а ми се ще нещо по-евтинко...

# 126
  • София
Алена и на мен втората тема много ми хареса как ти стои.  Hug
Мис Нели, благодаря за съвета за веждите, сега оставя да намеря от къде да купя Мавала. Какъв вид е спрей, крем или масло?
В&C и на мен много ми харесва грима ти и аз обичам да се гримирам в тези цветова (в редките случаи, когато го правя). Hug
Жаки, страхотни очи и грим.   bouquet

# 127
Проблемът е в това, че дясното ми око е мързеливо и почти не виждам с него /не нося очила или лещи/, с лявото виждам прекрасно и компенсирам. Когато гримирам здравото око, го затварям и естествено не мога да сложа добре сенки, а за очна линия да не говорим. Не мога да гримирам отворено око. Направих си перманентна очна линия и стана добре, но започна вече да избледнява, а не ми се иска да се подлагам отново на това преживяване. Моля помогнете ми да намеря начин да се гримирам нормално.
На външен вид очите ми изглеждат съвсем нормални и еднакви и са зелени на цвят. Харесвам зелените и лилави нюанси на гримовете.

Чак сега се зачетох по-нагоре...

Мислех си, че само аз го имам този проблем - и аз съм с много висок диоптър само на едното, мързеливо милото Grinning

Честно казано, при мен проблемът е друг - аз мога да си затварям самостоятелно само диоптирчното око, а здравото не, знам че е странно, но факт. Та като трябва да гримирам диоптричното всичко е ок, но като трябва да оправя другото не мога да го затворя, та трябваше да се науча на отворено да го гримирам. Затова нямам проблема с "невиждането" на това, което правя, но ми беше бая неудобно докато се науча. Свиква се, само със сенките кто трябва да натиснна надолу клепача, за да ги разнеса, е странно, но движенията се заучават, трябва практика Simple Smile

Надявам се да съм ти полезна, и не се отказвай, а се гримирай и трий, докато не свикнеш Simple Smile

А, и за това, че не носиш нищо - по принцип очилата са препоръчителни докато четеш и си на компютър, за да не се натоварва здравото око и да се стигне до изкривявания и диоптър и на него. Все пак сслушай очния и това е - оправия нямаме, за съжаление, освен лазер май... Sad

# 128
a.l.e.n.a Дори да си го "изкопирала", ще го приема за комплимент. Heart Eyes Предполагам в блога на Адри си го видяла? Любимия герой го направих със същия грим, исках да си направя лично предизвикателство и да опитам да направя по-добре грима от миналия път  Grinning

B & C черен(тъмен грим) с бяла кожа за моя вкус е страхотна комбинация, защото е много контрастно  Blush Мисля, че е въпрос на вкус  Crazy Естествено, да се набляга само на очите, а устните да са или само с гланц или с леко,почти незабележимо червило. (или комбинация гланц+червило)  Mr. Green

Hellinger Страхотно предложение, много ми хареса. Определено ще го тествам  Mr. Green Иначе за сенки.. Евтино и разнообразно ...палитра сенки 120 цвята..  Аз лично работя само с нея откакто я имам, единични сенки имам няколко, но просто ми е жал да купувам повече пък и ще ми мрънкат.. Трябва да е много уникален цвят за да го пожелая и да го оправдая  Flutter Но единички.. flormar имат страхотни сенки  Thinking

# 129
  • София
Hellinger, точно такова матово розово имам от единичките на Golden Rose. Такова златно имат Moda I-Shine и ако не се лъжа Rubi Rose също. Него можеш да го заместиш и със златист молив. Мисля си,ч е дори ще стане по-лесно. Виждала съм такъв на Импала и на Габрини. Нагоре преливката можеш да я направиш с какъвто имаш наличен матов бронзър (много леко нанесен) или прасковен руж  Thinking

# 130
Момичета, ако някой иска NAKED палитрата сега е момента! Има 10 бройки на касата в Сефора Peace
В MAC колекцията е безобразно красива.... ако имате слаби ангели като мене съветвам ви да не ходите. Ако можех щях да оставя 1000 лева в магазина само днес
Отваряйте на собствена отговорност!!!!!! Grinning

Скрит текст:
Добре дошли на всички нови попълнения
Сега ще разгледам кой какво е показал и се захващам с предизвикателството!

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 18:26 от Жаки°

# 131
  • София
Много сте писали. прочетох ви отгоре, отгоре. Нямам време днес за повече. Видях някои съфорумки.
Бутински, много си готина. Много ми харесва гримчето. Супер деликатно и свежо.
Добре дошли на новите момичета в темата.

Някой беше писал за продуктите. Аз днес правих предизвикателството и отворих сенки, които пазя само, за да знам какво да не си купувам. и махнах веднага след снимането. Важното е да покажем идеята си.  Hug

Направих около 100000 снимки докато изкарам една - две хубави.

Аз искам да попитам имата ли нещо против, след като видим утре всички какво сме сътворили да си изтрия снимките на цялото ми лице? притеснено ми е да виси тук.

# 132

И едно много готино гримче, което обаче нямам налични сенки да направя. Предложения за матови пастели? Май само Инглот се сещам сега, а ми се ще нещо по-евтинко...

Това си го копирам за склада с вдъхновения.  Heart Eyes Като гледам ще ми трябва молив в телесен цвят за водната линия. Импала дали имат такъв, че много ми харесаха всички техни моливи, които си взех?

# 133
Брех,че много сте изписали,докато се размотавах навън  Crazy

1.Buttinsky - изключително голяма чест за мен е най-накрая да те видя  Flutter Мисля,че преди бях виждала една червенокоса снимка,но беше адски отдавна  Blush
Много хубав грим,много нежен.Като каза клоунски и си представих нещо далеч по-крещящо  #Silly
А то е като свежо пролетно утро  Flutter  Много ми харесва  Heart Eyes Много си красива. Червилото какво да коментирам,и аз се влюбих в него  Heart Eyes

2. a.l.e.n.a вторият грим е най-доброто нещо,което си показвала досега.Очертано е чудесно!Наистина страшно много ми харесва.Доста майсторско изпълнение  Heart Eyes

3. dobito ....още като ти видях ника/преди да отворя снимките/ те познах.И веднага ми изпулва в съзнанието Гърция и големите палитри,които ни показваше,закупени от там,а аз само точех лиги  Crazy Изключително драго ми е да те видя отново тук  Hug Жестоки гримчета както винаги  Heart Eyes

4.B&C просто брилянтно.Любим тип грим.Мноого е добър  Heart Eyes Миглите ти стоят разкошно,съвсем естествено,в никакъв случай натруфено  Heart Eyes

# 134
  • в 1001-та нощ
Момичета   bouquet , много се радвам, че ви хареса, ще си развихрям въображението  Heart Eyes имам още идеи, само време да има  Heart Eyes

valeia  Hug един човек да има моето виждане  Hug сега влязох да покажа точно за коя снимка става въпрос  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и се оказа, че е тази

Скрит текст:

Blush в съзнанието ми се беше фиксирало напито червено - то били косата и устните  Heart Eyes

Hellinger, много, ама много ми хареса твоя грим  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт