В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 785
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Да ви се похваля: вече си имаме легло
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=2522
в комплект с повивалник
http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=30183
 newsm68 и сме 99% готови за посрещането на бебо

# 316
Да се похваля и аз и ние вече имаме кошарка , сглобихме я успешно...тъй като няма как да снимам качам снимка от сайта за да я видите ..и още нещо , на снимката скрина е отляво , а моя e отдясно. Mr. Green

# 317
Честито на всички за новите придобивки  Hug
velviamo леглото, което сме си избрали е точно това  Mr. Green

# 318
Честито на всички за новите придобивки  Hug
velviamo леглото, което сме си избрали е точно това  Mr. Green
Много съм доволна , цял ден ходя до спалнята да го гледам Mr. Green

# 319
velviamo, честито, със здраве да си спинка малкото съкровище  Hug

Гледахте ли репортажа за падналата мазилка в Тина Киркова върху бебенцето  ooooh!. Направо се ужасих какво е можело да се случи, добре, че майката е предпазила бебето. И това във ВИП стая, за която си плащаш. Бях решила там да раждам има да гледам таваните само  ooooh!

# 320
Мартичка гледах го, да  Shocked Нямам думи, добре че детенцето не е пострадало сериозно... И аз съм решила там да раждам  ooooh!

# 321
  • shumen
Момичета как сте?Аз днеска доста походих и сега съм ужасно изморена,но важното е че свърших всичко.И пак купих на бебка нещица-една блузка,едно коплектче-блузка с ританки и гащеризонче.Утре ще Ви кача всички снимки,че мъжо днеска е взел цифровия с него,по незнайно какви причини на работата им.Лека вечер.Аз мисля да лягам,че едвам стоя сега.

# 322
Tам раждах първото си дете ,там за сега и второто, но т.нар."ВИП стаи " не са нищо особено момичета не искам да ви разочаровам ,но  Confused това е положението

# 323
Абе аз не очаквам кой знае какви условия, една обикновена българска болница. Хубавите условия са в частните болници. Обаче да падат тавани върху бебета, срамота, просто нямам думи  Rolling Eyes

# 324
valliav честито  Hug

velviamo аз ли спЪ или не виждам никакъв сайт  Rolling Eyes Mr. Green
Явно си изтрила линка  Heart Eyes ама искам да видя  Crossing Arms

Гледахме и ние репортажа ... потресена съм и аз  ooooh!
Важното е, че няма пострадали  Praynig

Ние вече сме с изместен гардероб и от утре започва веселото  Crazy

# 325
Фейтче , velviamo е качила е снимка в албумчето, но е от сайта.  Hug

# 326
Фейтче velviamo е качила е снимка в албумчето, но е от сайта.  Hug

Въх значи  smile3555 явно още спЪ ... щот аз разбрах, че ще качи линк на сайта с леглото  Blush ... извинете  Mr. Green

Видях го ... наистина е много хубаво  Hug

И ние нашето тези дни ще го сгобяваме  1crib

# 327
Фейт, и ние местихме гардероб, ама не с кума, а с мен  Laughing. Направо в друга стая изчезна, на негово място креватче  Heart Eyes

valliav, честито креватче и на теб, едно сладко бебенце да спинка  Hug

# 328
Фейт, и ние местихме гардероб, ама не с кума, а с мен  Laughing. Направо в друга стая изчезна, на негово място креватче  Heart Eyes

Shocked е как така, хубава работа  Crossing Arms твоя мъж да не е решил вече да раждаш, че така те експлотира  ooooh!  Mr. Green То не, че и аз не съм луда, ама този път ме следят изкъсо  Whistling щот предния път бая си местих  Mr. Green

# 329
Ами беше решено изведнъж, благодарения на мен,много пълна ми се видя стаята като сложихме кошарката  Embarassed Човека почна сам да го тътри, какво да ме прави, аз толкова и му помагах, повече се пречках, ама бутах де  Laughing

Ей, напоследък ме хвана безсънието, снощи будувах, днес май пак натам вървят нещата  Sad

Общи условия

Активация на акаунт