В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 849
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
В брошурката на Кауфланд гледам, че има промоция на Хъджис - голям пакет + подарък мокри кърпички + подарък чанта за пелени... мисля да ходя да видя понеделник-вторник, дали си струва;)

И аз вчера споменах за тази промоция и мисля да отскочим с мъжо, който вече е добре и е отпуска две седмици  Crazy

уж четох всичко, ама съм го проспала Laughing

И аз го правя понякога този номер ... като стигна края на темата и забравям началото  Joy Joy Joy За това като сте писали много отварям нов прозорец на темата ... чета в единия и отговарям в другия  Blush Mr. Green

# 121
Здравейте! И аз да се включа като една бъдеща септемврийска мама. Чета и ви препрочитам често, но все не ми остава време да се регистрирам. Ето, че дойде и този момент! Радвам се, че с моята бейби-лейди сме с вас. Очакваме я на 30.09, но и аз се надявам да е по-рано - предпочитам зодия ДЕВА. Но всъщност няма значение. Утре отивам на поредните изследвания - кръв и урина. Все си мисля, че и моя доки ми е спестил някой изследвания, но ще разбера това. Иначе фетална и скрининг правих към 19 г.с. по наше собствено желание.
Ох, става ми все тежко, килограмите тежат, а коремчето върви пред мен, а и от тези жеги се побърквам. Прохладаааа, искам прохладааа!

# 122
  • София
Да се запиша и аз Heart Eyes
Днес цял ден оправям багаж и сакове, но не за болницата , а за морето    grinning039 и утре сутринта дим да ни няма заминаваме за Албена     car003
Момичета няма да ме има 2 седмици  Sunglasses надявам се всички да сме добре  Praynig и да няма избързали бебчовци. Представям си като се върна колко ще имам да ви чета .
Фейт изглеждаш много сладка и тумбачето ти е елегантно Heart Eyes
От мен доскоро и много целувки  Hug

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 17:32 от Inna_78

# 123
Добре дошли на двете нови бъдещи мами! Hug

Ариел, и аз се надявам да е девичка бебка , не се ли сменят на 21.08 -22.08  newsm78  Дано да устискаме до тогава , не че имам нещо против лъвчетата ,ама предпочитам дева Grinning

Inna_78
  приятна почивка   grinning039

Толинка
, благодаря за информацията! Добре звучат нещата засега Simple Smile Дано и там да няма издънки , че в Девата нещо се пооср*ха ...

# 124
Е Инка ... бива ли такива работи  Crossing Arms Някой не можем за два дни да отидем, ти за цели две седмици  smile3534  искам и аз пък ... мрън   blahblah  Mr. Green

si.lina Добре дошла и ти сред нас  Hug
Аз също много искам девичка, като нашия татко, но нещо си мисля, че няма да устискам до 22-ри   Mr. Green и ще трябва по-рано да стягам багажа newsm49

# 125
Добро утро!

Не съм дочела, ама то е защото не мога да се сдържа. Може би при krassymira няма нужда от микробиология, защото ще е секцио. Но при нормално раждане е важно да се знае ако има нещо, тъй като бебето минава оттам. Ако доктора не е с мръсни ръце и да ползва същия комплект за взимане на пробата, как точно става заразяването?!? А миете ли си ръцете ПРЕДИ ходене до тоалетна? А мъжете ви? Защото това е по-сигурен начин на заразяване и от басейн без хлор.
За нещата, които не могат да се третират по време на бременност /хламидии, стрептококи и т.н./ се влива антибиотик преди раждането, но след като вече е започнало.

Като дочета ще се радактирам, ако трябва.

Редакция:
Мен не би ме зарадвала идеята да ме човръчкат на всеки преглед, гинекологичен преглед имах само на пъвото посещение /11 г.с./ и ще имам другия месец, микробиология и задължителен Стреп. Б, в който влиза и ректален секрет. А накрая нали има бъркане и за проверяване на разкритие...

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 18:26 от Августа

# 126
И да си напиша останалите неща Simple Smile

velviamohappy bd

whisper__1 и si.linawelcome

За спането тази нощ - кучката ме побърка, на няколко пъти лая по нещо; беше ми жега; кучката ме събуди, че тати се прибира; бях жадна, а водата ми свършила; след изпиването на огромно количество вода, трябваше да освобождавам място; кучката искаше някой да и отвори да ходи навън; кучката дойде и се нагуши на възглавниците ни. Може да не е в правилен хронологичен ред, но в общи линии и аз не съм се наспала съвсем. А иначе всяка сутрин си доспивам Wink

Между другото от как съм почнала да чета днес 2-3 пъти се опитах да си пусна поста през телефона и не стана. Проблема е в сайта, защото на други места нямам проблем с публикуването. Това по повод и очакваните новини.

Inna_78, ако съществува благородна завист, изпитвам я. Весело изкарване! Ако имаш желание, наречи едно топване на мен.  Hug

Аз реших от тази сутрин да почна чая от малинови листа. Ще пия две седмици по 1 чаша /когато се сетя  Embarassed/, после две седмици по 2 и след това по три. Не ми е гаден, ама засега...

На мен за зодии не ми пука особено, по-добре да се ражда след 37-38 седмица, ама да не прекалява с престоя след термин Wink

# 127

Ариел, и аз се надявам да е девичка бебка , не се ли сменят на 21.08 -22.08  newsm78  Дано да устискаме до тогава , не че имам нещо против лъвчетата ,ама предпочитам дева Grinning

И двете се лъжим ... сега видях, че влиза в сила от 23 август до 22 септември   Whistling
Значи се надявам до 23 да не излиза малкия  Praynig още само месец  Mr. Green

Въх лелеее ...сега видях, че бебето в подписа ми вече е обърнато  Shocked  Crazy

# 128
И двете се лъжим ... сега видях, че влиза в сила от 23 август до 22 септември   Whistling

А, това като с календарната и астрономичната пролет. Преди няколко дни видях в http://www.astrohoroscope.info/, че слънцето влиза в Лъв на 21.07, сигурно после може и по-рано да влезе в Дева. Нямаме ли някой астролог в темата?

# 129
Ех тумбачета, аз цял ден релаксирам. Придремвах, гледам филмчета. Много ми е добре така;) да се наслаждаваме още малко на  тези дни. После ни чакат още по- прекрасни моменти.
За зодиите , аз винаги съм искала бебче зодия овен или лъв;) Да е живо и здраво , когато тогава.  Но имам реален шанс, хихи.
На 26 .08 сме канени на сватба;) Дали ще отидем още не знам.
Имам приятелка, която последните месеци от бременността прекара на плажа. Никакви изследвания, вкл. И микробиология. При раждането бебчо беше с инфекция, много проблеми и ходене по мъките имаха месеци наред.Слава Богу сега е прекрасна 3 годишна госпожица. Но мисля, че това изследване не е за пренабрегване. На една от лекциите в Мола, д- р Гърчев от МД каза,че микробиология се взима задължително и ако има проблем се лекува и каза в коя седм. Но не помня. Ако се налага лечението се повтаря.
Аз утре трябва да мина извънредно ЖК извънредно заради болничния. Моя д-р е в отпуск и друг ще ме гледа. Ще искам обстоен преглед, така или иначе ще си платя 30 лв.. Почти като на частно.
Оставям ви сега, после пак ще се включа.

# 130
Здравейте, момичета!!! как сте? Много отдавно не съм писала, ама ви чета редовно.
velviamo newsm59 newsm67  party023 Да си жива издрава и след няколко седмици щастлива мама!
 Имам такъв въпрос, момичета от София, накой да познава добът невролог, който работи със здравна каса, че си взех направление и сега трябва да избера къде да отида! Благодаря ви предварително!
 И аз чакам новини от Канелка!  Praynig

# 131
здравейте и от мен  Hug при нас цял ден вали дъжд и е ужасно мрачно  Crossing Arms

днес се активирахме с килимите и прозорците (мих обаче само вътрешната страна, че с тоя дъжд  Crazy)

хванах се да махам тапицерията на количката - еми... не се маха всичко или поне аз не успях...при това на етикета пише само ръчно пране - толкова се радвам, че взех тъмна количка  newsm44 още от сега усещам как съм си олеснила задачките  Mr. Green

velviamo - честит рожден ден и от мен, пожелавам ти леко раждане и сладко спокойно бебче  1stroller

за зодиите - и аз искам лъвче  Hug май ще почвам също скоро чая от малинови листа  Heart Eyes

# 132

А, това като с календарната и астрономичната пролет. Преди няколко дни видях в http://www.astrohoroscope.info/, че слънцето влиза в Лъв на 21.07, сигурно после може и по-рано да влезе в Дева. Нямаме ли някой астролог в темата?

Може, може ... още по-добре newsm47

Абе момичета, вие и тези неща ли ще перете  Crazy количките, калъфи на матраците и т.н  newsm78
Аз освен драхите нямам намерение да пера друго  Whistling

# 133
Здравейте , благодаря на всички за хубавите пожелания Heart Eyes
Аз малко се поизплаших...Получих много силни и остри болки ниско долу и в кръста , не можех да помръдна ,20 минути не минават, звъннах на доктора , и въпреки че днес не работи отвори кабинета и ме прегледа - получила съм бъбречна криза и колики ...изписа ми хапчета, ако пак стане така каза ,че минавам на инжекции и вливки в болница.Иначе малчо е добре вече е 2800 гр., плацентата и околоплодните води са наред ..бебчо отговаря на 34 седмица и 5 дни , доктора каза ,че може да го очакваме и по-рано от термина.

# 134
Здравейте , благодаря на всички за хубавите пожелания Heart Eyes
Аз малко се поизплаших...Получих много силни и остри болки ниско долу и в кръста , не можех да помръдна ,20 минути не минават, звъннах на доктора , и въпреки че днес не работи отвори кабинета и ме прегледа - получила съм бъбречна криза и колики ...изписа ми хапчета, ако пак стане така каза ,че минавам на инжекции и вливки в болница.Иначе малчо е добре вече е 2800 гр., плацентата и околоплодните води са наред ..бебчо отговаря на 34 седмица и 5 дни , доктора каза ,че може да го очакваме и по-рано от термина.

Вие вървите по-едрички и от нас  Mr. Green малко ми олекна, че не сме само ние  Whistling

Иначе много неприятно с тази криза ... дано не се повтаря  Praynig Hug

Сега видях, че Канела не е влизала от 20-ти ... дано наистина е добре  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт