В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 784
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Ами беше решено изведнъж, благодарения на мен,много пълна ми се видя стаята като сложихме кошарката  Embarassed Човека почна сам да го тътри, какво да ме прави, аз толкова и му помагах, повече се пречках, ама бутах де  Laughing

Ей, напоследък ме хвана безсънието, снощи будувах, днес май пак натам вървят нещата  Sad

Laughing така по може  Naughty  Hug

Аз все още не съм стигнала до тази фаза, обаче ставането вечер ми е ритуал ... поне 3 - 5 пъти на вечер съм в 00  Mr. Green И напоследък ставам все по-трудно. Ужасно ме болят костите в слабините ... все едно някой ми е бил няколко шута  ooooh! Mr. Green Предполагам, че ще е така до раждането, когато тежестта намали   Tired

А в момента е толкова активен, че чак ми се реве на моменти като ме шутира  Confused Mr. Green

# 331
И аз отивам ще се помъча да заспя а ще видим какво ще направим - Фейт говори ми за ставания и болки в слабините  Sad  направо тормоз ...
Днес се борих с размразяване и почистване на хладилник и утре остана фурната ...
Разместването ще е до 2 седмици че пак ще е станало за по- основно почистване ама не знам дали ще ми се получи,че с тези чистения както ми се стяга корема да не поведа крак към Тина Киркова  Praynig

Хайде както викаше  нашият кръщелник Лека нощ и сухи пасти  newsm62

# 332
Ужасно ме болят костите в слабините ... все едно някой ми е бил няколко шута  ooooh! Mr. Green
А в момента е толкова активен, че чак ми се реве на моменти като ме шутира  Confused Mr. Green

И мен, даже все забравям да питам при другите как е. Вечер като се въртя в леглото боли ужасно.
А за активността -  същата работа, всеки ден става все по болезнено  ooooh!
Ох, още малко да устискаме  Praynig, но става все по зле. До обяд се ядва при мен, но после е нетърпимо.

Никита, лека нощ, а паста няма да откажа  Laughing Hug

# 333
Здравейте момичета!  Hug Малко късничко пиша, ама то скоро няма и да заспя, тука  е ужааасна жега, компа ми прегрява и се изключва, вече трети път опитвам да пиша  ooooh!
Гледам сте подхванали темата за имената, на мен ми беше много трудна задачка това... Исках да не е нещо обикновено, но и да не е нещо прекалено изкилифинчено  Blush Еми спрях се на името Дениъл Даже съм готова и с имената за второто  Heart Eyes Кевин и Каролин...
Кофтито при мен е че вече доста ми се подуват стъпалата. И да си държа краката на високо и да ги кисна в солена вода, нищо не помага, само като се поразходя, леко спадат.
Аз в четвъртък съм на преглед, нямам търпение да си видя бебока, последно в 29-та седмица беше 1400 гр, колко ли ще е сега, аз си мисля че поне 2500, но ще видим  Heart Eyes

# 334
Хихи,ето ме и мен:)Но успях да изчета всичко newsm44 Бая сте пописали.
Канела и аз съм с теб.Всичко ще се нареди,мисли и ти положително.
Много хубави покупки,мацки.
Валя,страхотно е легълцето 1crib
И аз днес се изкуших пак с боденца,гащеризонче и спален чувал:)
Юле,радвам се,че баба е добре.
Даная,всичко ще бъде наред,наистина много неприятно.
Момичетата по болниците да стискат още малко.Не останааа Laughing
За име ние имахме женско-Иванна(на майка ми и баща ми).Сега обаче като се показа момченце-Иван или Божидар.Първото на баща ми,второто го сънувах много отдавна.Мъжът ми харесва и двете имена и е въпрос на време да се спрем на едно от двете Grinning
За помощта-родителите  ми са през 2 етажа.Не са такива,че да висят в нас.Дори сега си ходим на гости за вечеря или кафе с покана.Проблем с готвене,пране,гладене,чистене и т.н. няма да имам.Изцяло ще се отдам на грижите за бебчо.В крайна сметка и мъжът ми ще си дойде и той ще помага във всичко.Но октомври ще му се наложи пак да замине за Бургас по работа.Този въпрос с помощта изобщо не ме притеснява.А пък като поотрасне бебчо ще можем да го оставаме за малко и да има на кой да разчитаме отново.Свекър ми заминава за Щатите,а свекърва ми я усещам как си прави сметки без кръчмар да се нагнезди в нас.Но не е познала...въобще.
Аз да ви се оплача...днес пак ме размотаваха по коридорите на МД и пак нищо.Нашият лекар е в отпуск,този който го замества-болен...този,който замества болния-си тръгнал.А графика пълен за деня.Пак ми броиха колко дни болничен остават и айде утре сутринта пак там.Само и само да си вземат 30-те лева за преглед #CrazyБолничния ми бил до събота,не било проблем да го пуснат със задна дата,ама трябва да отида на консултация сутринта #2gunfire
Но пък ще се видя и с доктора,който съм избрала за екип.Нашата позната е говорила с него и той ще ме следи от сега до раждането baby_neutral
И утре след болницата,тръгвам на разкрасяване и срещи с приятелки по кафета:) Heart EyesДано е по -хладно.
Поолях се,но аз да си кажа:)
Едва  ли ще заспя веднага,изобщо не ми се спи ...но утре в 7 как ще стана не знам!

# 335
Фейт тамън днес се обсъждаше как ще бъде като се върнем с малкия от болница.На мъжо дядо му и майка му искат да идват и аз наистина се ужасявам от мисълта и без грам свян си го казах.Наистина няма да е комфортно на никого.Още повече,че и той ще си вземе онази 15 дневна отпуска и най-много да ги подгоня наред Whistling.Изобщо не се притеснявам как ще се справя с бебето-ще се справя най-добре и никой няма да ми дава акълища.Ама че съм лоша Grinning.Ма ме държи още от скандала одеве,много са туткави тия мъже,аз са 3 дни сама оправих почти цялата къща и замъкнах всички бебешки неща по рейсовете,а те като се хванаха с баща ми местиха един диван и две маси няколко часа ooooh!.Не издържах и последва малко рев и викове Simple Smile,бременна работа.
Е,излях си го:)
Канелка мила цял ден седя и си гледам телефона при всеки смс или обаждане и си мисля ,че си ти.Сега е важно да си спокойна и всичко ще се нареди! Hug
Не съм ви доизчела,после ако имам какво да добавя ще се включа пак,или май утре направо,че отново съм грогии Hug

# 336
Говорим кой как ще кръщава детето си,а вижте на какво попаднах току що.Е,няма как да не го споделя с вас.
Как да НЕ кръщаваме децата си:) Laughing

http://div.bg/Семейство/Как-да-НЕ-кръщаваме-децата-си_l.a_c.98423_i.107235.html

Малко да се посмеем:)

# 337
И ние като chiki сме едно единодушно - МММ Малката си има за първа буква, каквито са и нашите! И няма мърдане - имаме си избродираното комплектче, дето тея дни съм обещала да го снимам и ще го кача. При нас като в другото вкъщи ремонта е доникъде, ще си останем в тази - доооста ни става тесничко и затова не искам никой да ми се мотка, нямаме къде да го денем - освен в кухнята Blush Naughty    тъй че - ако щат, но на мен ако може никой да не ми виси на главата - ще тормозя любимия да свиква да помага.  Mr. Green

Канела  Hug Praynig
Мама Зайка с теб как са нещата?

Днес минах през Вис Виталис и там до момента памперсите бият по цени и наличности  newsm78
Иначе познати ми споменаха за борси, откъдето си купуват памперси - едната била в Люлин - не знам обаче къде, а другата близо до ИСУЛ. Ще трябва да ги видим къде са и как са.
На кооперативния днес отзад влязохме в един магазин за спално бельо - имаха хубави хавлийки 85х85 за 10 лв. и от тези кръгли кърпи за ръце, които обожавам.  Embarassed
И в Baby Mall-а в Люлин имат 50% намаление на дрешките - имат някои много сладки неща.
Геройски - нищо не съм купила  Stop
Лека от мен

# 338
Мм да;) Успях да ви изчета макар ,че позаспивам вече.Без да искам съм била актуална с поста си от преди малко.Колко щеше да е добре ако свекито идваше само за няколко часа за да сготви и да си бяга.Ама няма,Сливен -София не е за ежедневно пътуване.Ние вече си спорим на ниво,до скоро мълчах и се съобразявах ама като нещо не ми харесва си го казвам веднага вече.Добре ,че новото вкъщи има само две легла/събрани в спалня/ и един неудобен диван,да се сещат сами Mr. Green
За именцата-Теодор ще е моя синковец,като много мило ми става чуя ли рекламата на тео бебе:).Теди също не звучи зле,но ми е по-скоро за момиче.Тедо-изключено:).Ако беше девойка щеше да бъде Лина Heart Eyes.Хайде вече наистина да се омитам,бебо много не ме харесва седнала,дори за малко да поседна и айде шууут,а цял ден с прозорците ,чиниите и всичко друго кротува.Е това е да те юрка докато още не се е родило  hahaha hahaha.Лека Simple Smile

# 339
здравейте,момичета Hug аз не мога да заспя сън не ме лови....само мисля мисляяяя Tired
бебо не спира да рита,чудя се кога ли спинка ooooh!
августа тази рецепта за хемоглобина може ли от нас сега да се пие-бременни Thinking
бих се възползвала Blush
е не познах за канелка,ама тя ще е с първото бебче Peace вярвам до няколко дни да е вече мнгоооо добре и да качи първите бебе-снимки Party
аз да ви кажа топлата водичка и млекцето с мед подействаха хихихи Whistling
искам да ви попитам нещо -има ли вероятност да съм направила някаква реакция на татуса ми от инжекциите....на кръста ми е татуса,а тях ми ги биеха в паласките....сега многоооо ме сърби само от ляво точно татуса и се подува боята Thinking какво мислите?

# 340
http://dnes.dir.bg/news/mazilka-ag-bolnitza-tina-kirkova-11627838?nt=4

ужаааас ooooh! ooooh! ooooh!  ох вече да не снаеш къде да си родиш детенцети и какво ще стане ooooh! ооох Бог да пази и нас и децата ни!!! Praynig

# 341
Даная- дано бързо се пооправиш
Канелка дано скоро да ти се повиши хемоглобина, за да можеш и скоро да се срещнеш с бебчо  Heart Eyes
За помагането- честно казано нямам кой знае какво желание някой да ни помага за бебето, ама явно ще трябва. Седмица-две ще дойде на мъжа ми майка му и майка ми и тя може да си вземе една седмица отпуска. И аз като повечето майки тук няма да откажа за домакинската работа да ми помагат, ама... май ще е само за бебето.  ooooh! защото едва ли ще ми е до миене и чистене при положение, че беба ще е вече до мен, ама естествено пак ще има някой /т.е. мъжа ми/, който като днес да ми вика "има чинии за миене" и до там.  Rage
За име- ще бъде Теодора /мъжа ми още от години си е наумил, че трябва да е кръстено на майка му и край  Naughty понеже тя заслужавала да си чуела името или нещо такова ми говори... сякаш моите родители не заслужават, ама върви му обяснявай  Crossing Arms/
А относно това по новините за болницата в Сф и ВИП стаите...  ooooh! пълна критика- и това ми били ВИП стаи. Добре, че майката се е усетила на време и е взела бебчето. Така че по-добре като си родя да вземат да ме настанят в някоя обикновена стая, вместо да плащам едни пари за стая и после какво?! Затова ще си поделя 1 стая с още 1-2 майчета /живот и здраве/ и това е. Поне да се надявам, че ще бъде поне малко забавно. /е, не да пада веселба, ама да не е и скука де/  hahaha мале, ама какви претенции само имам  Joy

# 342
августа тази рецепта за хемоглобина може ли от нас сега да се пие-бременни Thinking
бих се възползвала Blush
Не виждам причина да не може, но аз нямам други изследвания и не смея да прекалявам. Правя го само ако не си пия хапчето /както като си разсипах шишето с люкарството Wink/. Така че ако пробваш, след няколко дни иди на изследвания, да видиш какво е положението. Желязото не се изхвърля, а се натрупва.

# 343
ДОБРО УТРО,мами Hug
не мога да спя и това си е ooooh! 1countingsheep newsm46 1countingsheep до 4 без 10 не заспах и в 6 без 10 дзъън будна Tired
сега пия чаша топло мляко с мед да борим запека Whistling
августа ще пробвам рецептата Peace
пожелавам ви успешен и слънчев ден  Hug
не знам само как да вмъкна снимчица с едно кафенце Whistling но ви черпя  Heart Eyes kaffeetrmker_2

# 344
При нас е страховита буря. Кучката я е страх и ме буди да я спасявам, а после от гръмотевиците не успявам да заспя... Сега е по -спокойно и се надявам да успея.

На вас хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт