В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 26 409
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Здравейте момичета да се запиша и аз.Проследявайки августинските девойки попаднах на една много интересна статия. Знам, че за нас е още рано, но все пак реших да я споделя с вас.

Скрит текст:

На всички празнуващи честит ви празник.
На всички момичетата с проблеми желая бързо да се оправят.  
Това е засега от мен гушки на всички.Желая  ви лека и прохладна вечер.

/П.П статията се чете отдолу на горе./

С голям интерес прочетох статията- благодаря ти,че я сподели с нас. Simple Smile

# 541
  • shumen
Момичета благодаря Ви за пожеланията за половинчо.
Фейт и аз като видях комплекта и казах това ще е.
Аз утре съм на лекция в Мола.Като се върна ще разказвам как е минало.Темите ще са Техники на дишане по време на раждането и Слингът-най-доброто за мен и моето бебе.
А сега чакам половинчо да си дойде от работа и се започва купона.

# 542
И аз като Фейт, писах, писах и накрая в желанието си да кача линкове на леглата, които харесвам и затворих всичко  ooooh!
Втори опит правя
http://chipolino.com/#/bg/products_use/01.208/01.208.209/m.465/
http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/58/3/Детски-легла/valerie-classic
Кое от двете ви харесва повече?
Канелка, дано си го вдигнала поне малко този хемоглобин и дасе срещате вече с бебката, защото много се измъчихте. Моля се за теб и бебенцето  Praynig Следващия път като пишеш искам да е с хубави новини.
Франческа, браво за хубавите резултати. Видя ли, че бебчо си е с нормални размери и няма от какво да се притесняваш Айде и в петък да се похвалиш с още по-хубави новини. Стискаме ти палчета с бебчо  Hug
Вчера случайно пък се засякохме с future-maman в Майчин дом. Аз я познах по снимчиците от албума и реших да й се натрапя. След прегледите успяхме даже да пийнем кафенце и понеже и двете бяхме освирепяли от глад, даже закусихме сладичко в Хепи. Много приятно си побъбрихме.
Аз да ви кажа, както се хвалех вчера на колежките, че не ми тежи и днес все едно някой ме изключи от контакта. Имх желание да поразчистя един шкаф с домакински съдове и да поприготвя поне моя багаж за болницата, ама нямах сили. Дано утре да съм по-добре. Може таз умора да се дължи и на лека настинка от климатика, че не издържах от жега и поспах малко под него. Уж само на вентилатор беше, ама сутринта като станах и покашлях малко. Дано не оплескам нещата нещо накрая.
На мен също ми бяха предписали да пия малтофер, защото желязото м беше на долна граница. Хемоглобина ми бежше 123 преди месец и аз реших да не се тъпча с хапчета, но утре ще си пусна кръвна картина да видим как е положението. Моля ви, стиснете едни палчета и за мен, че нали ви се оплаквах с чмоите високи левкоцити и СУЕ. Дано утре да са по-добре и дано и хемоглобина да не е паднал много, че ще ми дойдат повече и тези хапчета.
Някой беше писал преди, че пуска винаги пералнята на бърза програмаи на 30 градуса. Е, аз го правех същия номер и съм си повредила пералнята така. Случи ми се няколко пъти пералнята да ми съкса по някоя дреха. Едни такива малки дупчици. Извиках днес техник да видим какво става, като мислех, че маншона е за смяна. Обаче се оказа първо, че пералнята ми, която е General Electric, всъщност отвътре била китайска и това нямало как да се провери при покупка. Та, имало луфт 1 мм на барабана, който не можел да се оправи. Това се получавало и от прането на ниски градуси, понеже праха не се разтваря добре и се наслоява вътре. Човека ми препоръча да не пера на ниски градуси и да взимам само качествен прах и да си взема от торбите за пране, за да не късам дрехите, докато сменим пералнята. Аз до сега не съм ползвала такива торби, та да ви питам от къде да взема и колко струват?
Лека и прохладна нощ ви пожелавам. Да спинкате сладко като бебенца newsm07

# 543
да на нук са ортодонтски Peace май към тях ще се запътя...но не съм привърженичка на бибите като цяло-ще взема една две за всеки случай Blush

# 544
хрисик благодаря мила Hug и аз за това се моля многооооо Hug Praynig Praynig Praynig

# 545
Здравейте момичета да се запиша и аз.Проследявайки августинските девойки попаднах на една много интересна статия. Знам, че за нас е още рано, но все пак реших да я споделя с вас.

Скрит текст:

ooooh! ох ... утре ще чета, че ми се вижда доста дълга, а вече мигам на парцали  smile3507

http://www.arbor-bg.com/bg/component/virtuemart/details/58/3/Детски-легла/valerie-classic

Кое от двете ви харесва повече?

Ето това  Heart Eyes и палчета за утре  Hug

Лека вечер на всички и сладки сънища  smile3524

# 546
Здравейте и от мен! Hug
teta014 за мен беше много полезна статията, аз естествено я прочетох малко в обратен ред Mr. Green
За бибите- на мен идеята също не ми допада, въпреки че сестра ми ми подари 2 на Авент.

# 547
# 548
# 549
От поста на Ариел ми изникна един въпрос - какво става ако таткото го няма и не може да го признае в родилното? Знам че и други мами чакат татковците да се приберат и се моля всичко до един да си дойдат навреме  Praynig Ако някой знае какво се прави в такива ситуации да пише, пък дано не ни потрябва инфото  Hug

# 550
Пълни глупости...Ама то като гледам на някой американски доктор му е хрумнало това...Според мен децата на 3 години вече не са бебета и трябва да са отдавна научени да ползват гърне и да си казват кога имат нужда, а те са способни да го правят на доста по-ранна възраст Simple Smile
Georgia предполагам, че ако таткото не се появи преди изписването и не успее да припознае бебчето в болницата го записват с имената на майката, а после чрез съда бащата може да си го припознае...Просто процедурата става по сложна  newsm78

# 551
 Praynigще си дойдат Praynig
но да така е,ако не се представи заверен документ от тати или брачното бебо си е само на мама Flutter

# 552
hrisik - и на мен повече ми допада креватчето на Арбор  Hug

# 553
Ако първоначално се издаде акт за раждане с имената на  майката, след това когато бащата го признае издава ли се нов акт за раждане, за да фигурират и двамата? Някой наясно ли е къде трябва да се пита за тези неща  Thinking  Изобщо не съм се замисляла до сега, но по-добре да проверя за всеки случай, че после ще сме достатъчно заети  Simple Smile

# 554
Според мен всяко дете си показва кога е готово. Аз изцяло си се водя по детето и до сега не съм грешила. Няма норми, няма трябва. Ако едно дете не е готово на 3г, друго може да е готово и на 1 и 4м. Ако не натрапваш поведение и не гониш цели може да си опитваш колкото си искаш и от 6м възраст. Все тая. Лошо става когато родителят си постави цел на всяка цена. Тогава и на 4г дете може да навреди. Естествените биологични функции следват ритъма на собственото си тяло и е противопоказно друг да ти казва кога е нужно да ги вършиш. Същото важи за храненето, спането и други подобни функции. Предоставяш условия да ги върши и насърчаваш. След това само следваш ритъма.
Преди четох статия - "детето на Х месеца трябва да спи толкова часа"; "бебето на 3месеца трябва да изпива толкова мляко". Дрън дрън че пляс. Освен истерия на майката това друго не може да докара.

Общи условия

Активация на акаунт