Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои от темите, които се обсъждат във форума?
-
Защо губите апетит след пиене на лимонада и цитронада?
Губенето на апетит след консумация на лимонада и цитронада може да се дължи на съдържанието на захар или киселини в напитките. Възможно е също така да е резултат от индивидуална реакция към тези напитки. Важно е да имате предвид консумацията на захар и киселини, тъй като те могат да повлияят на апетита ви.
-
Какви са вероятностите една жена да роди по-рано от термина при втора бременност, ако е родила по-рано при първа?
-
Какви изследвания трябва да се направят по време на бременност?
лафовете на Алф са просто уникални,от 15 години си ги използваме в семйството,най-вече-Майтап,бе Уили! 

Дупе да ни е яко другия месец

Направо не мога да дишам , и малкия не спира да се врътка днес е нещо превъзбуден
Аз не го понесох.Трябваше да го пия 10 дни,пих го 5 и го спрях.Много треперех и имах сърцебиене,а ми подейства и много зле на стомаха и айде пак на лекар
Но факт е,че докато го пих нямах контракции!!!Дано на теб ти понесе,много мами го пият и то по много време щом се налага
, а и ставаше към 6, 6 без нещо, та страхотна почивка беше, но пък аз бях по - подвижна. Сега всеки ден тези разходки просто ме разбиват, а и него без надзор не мога да го оставя и да си седна на някоя пейчица, че е в един агресивен ужасен период и по- скоро пазя хорските деца от колкото моето, а и с това навеждане на всяко пикаене (и други подобни дейности), по пътя към вкъщи едвам се влача
Утре започвам голямото пране и гладене на бебешки дрешки