В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 853
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Мии ще си почина,ама за 2-3 дни и после дето казваш ще рева,свикнах през деня докато на е детска градина,ама вечерите без него незнам как ще са.
Скай айде и ти от отбора на плевенчанките  Hug лафовете на Алф са просто уникални,от 15 години си ги използваме в семйството,най-вече-Майтап,бе Уили!
Та няма да е лошо да родиш в Плевен,ама имаш толкова време,та не бързай,пък и Троянската болница по-близо,сега тамошните и болници и лекари доста ги хвалят,били на ниво,моята вуйна е акушерка в плевенското АГ и предния път и сега ме вика при нея да раждам,ама нещо немога да се реша.

# 631
хоп, троп .. цоп  Mr. Green ние се завърнахме и си имаме вече и матраче  Heart Eyes
Взехме това от Вис Виталис  Grinning

Забравих да ви кажа, че снощи посред нощите сме излизали с милото да си купя нещо за ядене  Mr. Green Интересното е, че не бяхме сами ... имаше още едно бременно момиче с мъжа си, които или се разходаха или и те са нападали някой магазин  Joy Joy Joy

Франчи, d_cvetanova, честит осми месец! Hug

Milena 87 и аз не ги обичам никак пъпешите, а какво доволно количество ям сега. ММ ме пита онзи ден "Абе търси се пъпеша от снощи къде е?", викам му "Нощни брожения" (ометох го доволно посред нощ) ММ: "Ама целия ли?"  Shocked Аз: "Целия"  Rolling Eyes

Фейт много яки емотиконки пускаш. Кефя им се всеки път да знаеш.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha защо ли ми е познато  Mr. Green

За емотиконките и аз не мога да им устоя  Mr. Green ... иначе цъкаш на тях и виждаш сайта  Wink

Ева82 ... успех на прегледа  Hug и браво за покупките ... и вие вече сте готови  Heart Eyes

Оххх Дива .... как ме успокои с твоя преглед .... мислих си, че сами ние сме толкова едри  Crazy Дупе да ни е яко другия месец  Joy Joy Joy
Веси ... и ти с в клуба на дебеланковците  Mr. Green  Hug
По въпроса за Утрогестана не мога да вземе мнение  Confused

Стаси ... не можем да се борим с/у организма и природата ни ... правим каквото можем, а когато реши да изила бебето ... връщане на зад няма, така че се успокой миличка и не мисли, че има някой виновен  Hug Просто както казва Мартичка ти се събра много  ooooh! Hug

Дариел   Hug

Анхелче ... чуднички резултати  Heart Eyes ама не бързайте още да излизате  Mr. Green

Бели ... да се оправя по-бързо малкия, а ти се пази много  Praynig

# 632
СТАСИ и аз съм на гинипрал и верапрамил за сърцето ми Tired
мишле и аз много обичам този намастир,и се моля много там Praynig наистина е чудотворна иконата там

фейтче мерсиии Hug сега гоним 9-ти и стига толкова хихи

# 633
Fate, фиксирах те от колата с мъж ти влизахте в Карфур, ние точно се прибирахме от лекари, аптеки

# 634
Канела,стискам палците,мила!Ще издържите с бебката,но мога да си представя какво ти е!
Стаси,не се обвинявай!Всяка бременност си е изпитание за организма на жената!И все пак,няма нищо по-прекрасно от това да носиш живота в себе си,нали?А като станеш мама,тепърва ще започнат истинските тревоги и притеснения-сърцето ще те боли за детето ти,всяко негово страдание ще те реже като нож!Още малко остана,стискай зъби! Hug
Денис си го гледам сама,но вече ми е трудно....Направо даже ми се плаче на моменти,защото искам да му дам всичко,от което се нуждае в момента-игри,разходки,белички,а се чувствам тромава и адски изморена!Гушкам си го непрекъснато,но все се питам-дали му стига?Отделно го мисля и как ще го оставя като вляза да раждам,след като заспива само с мен и то с главичка на гърдите ми?Другата седмица ми е рожденик,живот и здраве и му организирам тържество!

# 635
И аз се завърнах от прегледа по ЗК, бешо доста кратък, че доки я извикаха по спешност в болницата - каза, че днес има много работа, до момента 3 раждания - нека се раждат повече дечица  Grinning
Пак се беше скрила малката муцуна и не се показа - само оче и нос се видяха замалко, но аз пак си се радвам винаги когато я видя  Party
Вече и аз взех да не вярвам много много на ехографите относно размерите - преди 10 дни на прегледа в София беше 1400гр., а сега 2000гр. Възможно ли е да е наддала толкова много за толкова кратко време  newsm78
Иначе ми взе микробиология и ми пусна кръвни изследвания, включително чернодробни - не знам защо  Thinking
Стаси, Поколоко1, Веси - с вас сме момичета, дръжте фронта още малко  Praynig  Hug
Браво на Дива, Дариел, Анхела за хубавите резултати  Hug Чакаме и останалите, които са били на преглед да се отчетат  Hug

# 636
Мами голяма жега  sun  Направо не мога да дишам , и малкия не спира да се врътка днес е нещо превъзбуден  Sunglasses

Искам да ви попитам вашите бебоци като се въртят в коремите ви чувате ли нещо ? На мен ми се случва на няколко пъти да чувам нещо като все едно съм пила вода на празен стомах като плицкане или по точно все едно някой цъка с уста, божеееееее не мога да го обясня, свършиха ми вариантите дим да ме няма  Crazy

# 637
Здравейте и от мен!Днес доста неща отхвърлихме,но най-важното е че ми махнаха дренажа и доки каза,че заздравява добре.Във вторник съм на преглед отново и ако не е тръгнала да се затваря раничката ще му теглим един бод.Дай Боже всичко да е нормално и да няма усложнения.Искам да забравя тия мъки Tired
Днес си взех и 45 -дн. болничен.Ми то май не остана  Laughing
Франчи,не съм го гледала часа на мама,но историята ми е много позната.И ние слизаме по нея стълба.Представа си нямате колко много боли...за това всяка вечер благодаря на Бог за нашето съкровище и се моля двойките,които се борят със стерилитета да усетят чувството,което изпитвам и аз.

# 638
Стаси,и аз пих гинипрал и изоптин,но мойта схема беше 3по1 гинипрал и 2по1 изоптин сутрин и вечер половин час преди гинипрала.Коментара на мойта лекарка за гинипрала беше 'много добър продукт'  newsm34 Аз не го понесох.Трябваше да го пия 10 дни,пих го 5 и го спрях.Много треперех и имах сърцебиене,а ми подейства и много зле на стомаха и айде пак на лекар  SickНо факт е,че  докато го пих нямах контракции!!!Дано на теб ти понесе,много мами го пият и то по много време щом се налага Hug smile3525

# 639
Мами голяма жега  sun  Направо не мога да дишам , и малкия не спира да се врътка днес е нещо превъзбуден  Sunglasses  Искам да ви попитам вашите бебоци като се въртят в коремите ви чувате ли нещо ? На мен ми се случва на няколко пъти да чувам нещо като все едно съм пила вода на празен стомах като плицкане или по точно все едно някой цъка с уста, божеееееее не мога да го обясня, свършиха ми вариантите дим да ме няма  Crazy

При мен, струва ми се, чувам нещо като къркорене на червата или поне така мога да го опиша  newsm78
Мен пък днес ме тресат хормоните и само рева  Cry Cry Голям рев му дръпнах.
Момичета, до сега не съм пила Магнерот или магнезии. Има ли странични ефекти? Да му се невиди, как забравям - магнезий ли каза или желазо?  newsm78 newsm78 ooooh! Пак ще й званя  Embarassed

# 640
И ние заминаваме за няколко дни на планина( на Рибарица) и това ще ми е до раждането, нашите искат да отидат и те някъде за 5 дни с Павката, можеше и аз с тях, но аз онзи ден си докарах такива контракции, че баща ми не би тръгнал никъде с мене, той едвам преживя, че ходих на море в седмия месец. Въпреки контракциите, аз съм доволна, миналата бременност си ги влачих от третия месец, системи, инжекции, болници и така до края, сега при това мое ежедневие, чак в осмия ме почнаха, даже себе си изненадах.
Една от нас, тази година затова взех и майка ми на морето, че да разбера и аз нещо от почивката, иначе миналата година ми беше кошмар с Малкия. Три дена беше с температура, аз температуропонижаващи тогава не давах (сега поумекнах на тази тема), тъкмо прохождаше и аз по цял ден без кръст, а Мойто не седи седнало, не знам дали на ден му се събира час седнал  #Crazy, а и ставаше към 6, 6 без нещо, та страхотна почивка беше, но пък аз бях по - подвижна. Сега всеки ден тези разходки просто ме разбиват, а и него без надзор не мога да го оставя и да си седна на някоя пейчица, че е в един агресивен ужасен период и по- скоро пазя хорските деца от колкото моето, а и с това навеждане на всяко пикаене (и други подобни дейности), по пътя към вкъщи едвам се влача  ooooh!
Иначе мъжът ми ме сюрпризира вчера, че септември заминавал командировка в Китай, но поне щяло да е края на месеца, та ще е тука за събитието, но пък разчитах много на него да компенсира намалялото ми внимание към Павел в началото, понеже колкото и да се зблуждавам, че пак ще си е същото, не виждам физически как ще се случат нещата, да имам същото време и енергия за разходки, игри и гушкане, колкото сега.
Някой питаше за църквата кога не било хубаво да се ходи, няма такъв ден, има дни и периоди
 ( обикновено постите) , които не са подходящи за определени ритуали, но това е друго. По този повод се сещам , че има молитва, която се чете за успешно раждане, може ви е да си я четете, или поне да отидете да ви я прочете свещенник. На мене миналия път ми я четаха в "Св. Мина", като родих отидох и оставих там някакви неща пред иконата за благодарност, свещенник ми каза, че е хуваво като благодарност, че молитвата ти е чута.
Канела, Стаси, Мама Зайка и другите,  Hug

# 641
  • Бургас
Денис си го гледам сама,но вече ми е трудно....Направо даже ми се плаче на моменти,защото искам да му дам всичко,от което се нуждае в момента-игри,разходки,белички,а се чувствам тромава и адски изморена!Гушкам си го непрекъснато,но все се питам-дали му стига?Отделно го мисля и как ще го оставя като вляза да раждам,след като заспива само с мен и то с главичка на гърдите ми?Другата седмица ми е рожденик,живот и здраве и му организирам тържество!
И аз сама си гледам детето. Моите родители вземат малкия само през уикенда, че работят. Обаче вече страшно много ми тежи. Tired
Веси, присъединявам се към другите мами, за утрогестана. Много странно, че  са ти го изписали. Той се пие само в 1ви триместър newsm78
Прегръдки и стиснати палци за всички с проблеми и поздравления за добрите резултати на мамите от прегледи Heart Eyes Hug
Днес се сдобих с вакуумни торби от Левчето (за 3.50 лв. размер 80/110 см) Flutter Утре започвам голямото пране и гладене на бебешки дрешки Mr. Green

# 642
Пипи хемоглобина ли ти е нисък или имаш контракции?

# 643
Пипи хемоглобина ли ти е нисък или имаш контракции?
Нито едното, нито другото. Оладих се на акушерката ми да й кажа, че ще пътувам дълго в 8-мия месец съм все пак. Тя ми препоръча да си взема Магнерот и Нош-па против контракции, които явно може да се получат от пътуването - друсане, жега... И затова питам.

# 644
Свърших една чудесна книга преди малко и я препоръчвам най-искрено и лично: "На изток от рая" на Джон Стайнбек. Много ме трогна. Толкова човешка и истинска, толкова възпитаваща и разтрисаща.

Така е наистина, страхотна книга е!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт