В коремчето на мама отеснява и палавото СЕПТЕМВРИйче все по-нетърпеливо става!

• 25 847
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Сега да се похваля наистина  Party Моето скъпо мъжле капарира кошарката и количката току що, тъй че все едно и аз си ги имам вече  Heart Eyes Ето ги и нашите придобивки  Heart Eyes
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=347
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&pro … 503a5b277ce98f8a9
 Party

# 646
Денис си го гледам сама,но вече ми е трудно....Направо даже ми се плаче на моменти,защото искам да му дам всичко,от което се нуждае в момента-игри,разходки,белички,а се чувствам тромава и адски изморена!Гушкам си го непрекъснато,но все се питам-дали му стига?Отделно го мисля и как ще го оставя като вляза да раждам,след като заспива само с мен и то с главичка на гърдите ми?
И аз само това мисля и така ми е мъчно за дребния , да не се чувства пренебрегнат ...  Sad

# 647
Сега да се похваля наистина  Party Моето скъпо мъжле капарира кошарката и количката току що, тъй че все едно и аз си ги имам вече  Heart Eyes Ето ги и нашите придобивки  Heart Eyes
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=347
http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&pro … 503a5b277ce98f8a9
 Party
Stasy честито за покупките, и нашата кошарка е същата  Party Ти кой цвят си избра, аз взех червената, нищо че ще имаме момче, хареса ми комбинацията  Heart Eyes

# 648
Дива и аз червената взех, защото другите са ми много изкрящи, пък аз много обичам неутралните цветове Simple Smile Много ми харесва факта, че горното ниво на кошарката е захванато цялото с цип и изглежда много стабилно  Heart Eyes

# 649
Също така и повивалника е доста здрав и като цяло кошарката изглежда доста надеждна, а и цената и е супер  Peace

# 650
Също така и повивалника е доста здрав и като цяло кошарката изглежда доста надеждна, а и цената и е супер  Peace
Вдигнаха я и нея. Като я харесах беше 135, сега е 160, но нищо. Пак е по-евтина, пък и си струва цената Simple Smile

# 651
Fate, фиксирах те от колата с мъж ти влизахте в Карфур, ние точно се прибирахме от лекари, аптеки

Mr. Green верно ... ходих ли като пингвин  Joy Joy Joy

Обаче ви се кефя, аз не съм чак такъв физиономист и дори сега да видя някоя мама, на дали ще я позная  Blush и с имената съм така ...  /особено като се запознавам с човек/ трябва няколко пъти да го чуя за да го запомня  Whistling Mr. Green

Ходихме да видим матрачето на Бертони, но много бързо се отказахме ... беше много боцкащо  Crazy

сега се връщам да дочитам  Blush

# 652

Mr. Green верно ... ходих ли като пингвин  Joy Joy
[/quote]

Joy Joy Joy Joy
много добре си ходиш, изглеждате точно като на снимките - как да не ви позная

# 653

много добре си ходиш, изглеждате точно като на снимките - как да не ви позная

Ми мъжо вече ме бъзика, че съм като пуфтящ пингвин, та за това  Mr. Green
Браво още веднъж за това, че си такъв физиономист  Wink Hug

Стаси ... честити ти нови придобивки ... как се вълнувам и аз - остана ни само количката, но сигурно ще я вземем или в девети месец живот и здраве или след раждането ... тамън да реша кой модел и цвят   Crazy

Чики ... не може чак такава разлика за 10 дена ... явно апаратите смятат различно. Пък и много зависи как мерят бедъра и главата  Heart Eyes

# 654
Ето ме и мен. Grinning
В София вали, дано и тук скоро се порадваме на дъждец.  Praynig Mr. Green
Ние се връщаме от доки, по въпроса с ретината каза, че няма никакъв риск според нея за нормално раждане Hug и също така, че няма бременна която да не е отишла на очен и да не са и изгорили ретината. Обясни ми всичко. Взехме и резултатите от изследванията/кръв, урина, влагалищен секрет/ всичко е ок. Така, че отново сме на план А.  Mr. Green  Crazy

# 655
Стаси, честити покупки, и двете са много хубави  Heart Eyes.

Имам проблем - от известно време забелязвам едни жълти петънца, по скоро точки по светлите ризи на мъжът ми. Обвиних него, че като ходи в обедната почивка някъде го плюят мухите или е от дърветата. Обаче, днес като изпрах бяло забелязах и по мои дрехи т.е. по всичкото пране. На някой случвало ли му си е? Дали пералнята пуска нещо или е от праха. Така като се замисля май като го смених се появиха  newsm78, а уж Ариел купих.
Сега ме е страх да изпера на бебчо нещата, че всичко е светло и беличко и само това остана и ще откача Cry.
Някой беше споменал за чистене на пералнята с оцет и сода, как точно беше номера?

# 656
Обвиних него, че като ходи в обедната почивка някъде го плюят мухите...
hahaha hahaha hahaha Мартичка , извинявай мила , ама това много ме разсмя   Laughing Laughing На терасата ли сушиш дрехите ?МОже и от мухи да е  newsm78

# 657
Мартичка ... пробвай да пуснеш още нещо ... бял чаршаф например и погледни дали пак става така. Аз също сега пера с Ариел, но не ми е правило впечатление да има такива точки ... сега се замислих  Rolling Eyes

# 658
Роси, на тераса суша, обаче днес преди да простра още ги видях. Значи не ни плюят мухите  hahaha Обаче петната точно така изглеждат, като от мухи.

Фейт, това е хубава идея с белия чаршаф. Ще пробвам и с друг прах после ако се появят пак. Благодаря ти  Hug

# 659
Фейт, това е хубава идея с белия чаршаф. Ще пробвам и с друг прах после ако се появят пак. Благодаря ти  Hug

Пробвай наистина ... има вариант просто праха да не може да се разтвори добре  Wink
В моя Ариел има едни червени кръкчета, къде като сложа някой път да перна на ръка и едвам се разтварят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт