Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 863
  • 721
  •   1
Отговори
# 660

*вчера се загледах в една тема във форума където мацките по 20 дена карат само на вода

ю ар кидинг ми!  Shocked

Ако кажа на доктора ми, че възнамерявам да карам повече от 3 дена само на вода ритуално ще ме затвори в ментална институция. И ще ми тегли един бой, барем ми дойде акъла в главата.

То и аз четох за диета, в която се ядат само сандвичи. Поне по 8 филии хляб на ден трябвало да се изядат.

Щуротии всякакви  Crazy

Бобси  Heart Eyes искрено ме забавляват постовете ти  Mr. Green

Тая диета със сандвичите ще да е някаква много яка, давай насам да я почваме  Joy

Мисля да почна да ходя във Fit Curves  Rolling Eyes За сега обаче съм на вълнА мислене само  Blush Малко скъпичко ми идва, не знам как ще насмогвам да се прибера от работа и да бягам да тренирам?! Единствения плюс е, че ми е в блока  Mr. Green

# 661
  • София/Горна Оряховица
Kiss My ***  - на твоето внимание : диета. Само да те питам тебе: на 50те ти кг, какво точно ще сваляш  Mr. Green .

Аз трябва да си намеря тема за мързелуващи спортуващи. Ама как само мразя да се навра във фитнееес  Rolling Eyes . Оня ден с милото ходихме двамата. Боооже, умрях от скука. А бяхме сами, пуснахме си желаната музика, тв-то на Евроспорт (за мотивация де  Mr. Green ) и аз пак умрях от скука. Идеята, че примерно трябва да направя 100 коремни преси е много ... бла. Отвратително. Моичкия нещо си се забавлява и размотава, аз върху един степер само дето не заспах.
 newsm39 smile3507 - като ей тия двамата бях. Основно втория.

Иначе като си бусна бели денс никакви подобни чувства не виреят в мен, въпреки рок душата ми и предположението, че няма да изтрая музиката. И приятеля ми ме изтрайва дори  Mr. Green .

Свърши ми лакочистителя, затова днес или ще мързелувам нелакирана или ще запаля ските да си купя лакочистител, та да вапцам ноктята.

# 662
Не щА да свалям, Бобси, искам да стегна малко, че е грозно на слаб човек отпуснат задник, паласки и коремче- бляк!
И на мен ми е скучно в обикновен фитнес, затова се отиентирах към Fit Curves  Rolling Eyes

Kiss My ***  - на твоето внимание : диета.
Shocked Да беееее!!!

# 663
  • София
защо не пробваш със зумба Wink много е забавно

# 664
И зумба имам в блока  Mr. Green

Ама часовете са в невъзможен за мен часови пояс  ooooh!
Спининга ми изглежда адски забавен отстрани  Party ама май бяхме коментирали в предишни теми, че изобщо, ама изобщо не е за всеки, еле пък за мързелива трътка като мене  Whistling

# 665
  • София/Горна Оряховица
Не знам на мен ли го казваш, но аз се ослушам по сайтовете за някой ваучер. Хем ми се ходи, хем още не ми е излязла програмата на унито и ако пак ми сложат лекции до 9 ... ни зумба, ни дявол.

Офф:
Скрит текст:
До 13 годишна съм тренирала винаги някакви танци. Класически балет доо 9 годишна, после малко модерен балет. И до ден днешен, във фитнес или вкъщи не мога да се разтягам и разгрявам без да направя някои от задължителните в балета неща. И ако трябва да изпъвам крака - правя го с пъдьом (шпиц). Мечтата ми е да открият класически балет за шишкавелки. Няма да ме изкарат от залата!

Отатък майка ми е отворила козметично студио. Забърква хума и кисело мляко в захлас. Отивам да се редя на опашката за подмладяваща маска   Laughing.

# 666

lepidopteria , ще лунуваш ли? Вазата започва довечера в 21:56. Спокойно хапвай диня, а утре цял ден на фрешове и вода. Wink
Joy
Аааа, добре, че каза, да не се прецакам днес да гладувам напразно  Laughing
smile3534
Ми да! Вази, буркани, бидони ... трябва да се пие! Wink
20 дни на вода? Дайде да я видя тази тема - от сега знам, че лъжат!  Crossing Arms

# 667
lepidopteria ,мерси,страхотна воля  Blush

# 668
# 669
Раните от бърсане на течащ нос са много гадни- за там съм съгласна да се маже с акваексперта, аз говоря за лигавицата на носа  Wink

Става въпрос за рани от настинка, но в случаите, в които носът не тече.   Peace
Усещам го сякаш се е разцепило мястото.   Confused
Когато са около дупките на носа - ок, ще пробвам Аква експерта( благодаря, wish!     bouquet   ), имам го. Когато обаче са навътре и не мога да ги стигна? Някакви инхалации с билки, знам ли?    newsm78

# 670
Когато обаче са навътре и не мога да ги стигна? Някакви инхалации с билки, знам ли?    newsm78
Точно за това говоря  Peace Слагаш от крема (Ринолекс) на върха на клечка за уши, слагаш колкото се може по-навътре, /без да си вадиш очния нерв!/, запушваш другата ноздра и смъркаш докато не усетиш крема в гърлото си... малко гадно звучи, но точно по този начин се изрази и УНГ-то, при което ходих  Whistling
Не знам при теб кое причинява проблема и какви са точно раните- при мен имаше някакво зверско възпаление на задните синуси, тежък ларингит и ала-бала-не-знам-още-си-кво  Tired

# 671
Kiss, при мен от лека настинка дори стават тези ранички. Леко да ми се надуят сливиците и съм готова.   Tired
Същият проблем имат майка ми и баба ми(нейната майка).
Когато раничките са били в основата на дупките на носа, съм забелязала, че приличат на малко разцепване или прорез.

# 672
Не ми звучи никак приятно  ooooh!
На лекар ходила ли си?

Моето се получи от нелекувана настинка, лекаря като ми видя носа и каза, че приличало все едно съм го търкала с телена четка, а гърлото ми било като на дРът тютюнджия  ooooh!

# 673
За раничките мога да препоръчам "чаевец" или т.нар. масло от чаено дърво. Имала съм същия проблем помага дори при възпалено гърло. Има го и в нета , около 15 лв. е но е доста на мл. и е икономично , има си и други приложения , не е излишно. Айде стига, че реклама стана. Аз със волята за спорт все още се разбирам , ама с това преяждане какво ще правя незнам  Thinking. Особено сега както ми закъснява заради едни противозачатъчни, който не ми понесоха и ги спрях ужас. За разкрасяване не съм правила нищо , освен спорт и сега мисля да захвана и целулита. Тея диети с хляб ме карат да се изумявам а това 20 дни само на вода  #Crazy ума ми не може да го побере. Всъщност ума ми и 1 ден само на вода не може да побере Embarassed.
p.s. wish - честито за цвета помня колко зор видя докато го постигна. Със здраве да си го разхождаш.  Hug

# 674
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Коклико, душа, защо да е омразно русото ти?
И тоя, новия цвят също е як, де  Sunglasses

Защото пепелявото русо,което искам (без тъмни корени,без жълти/оранжеви отенъци) е трудно за домашна поддръжка,а не съм сигурна,че ми се оставят всеки месец по $100 в салона.
Новият цвят на картинка изглежда добре,но дали ще е така на коса..?Пише,че е за тъмна основа,моята е светла..за светла основа препоръчват друга Фериа от серията,която пък акцентира на оранжевия подтон на кафявото,което не ме устройва.
По принцип харесвам много 6.13(iced mocha) на Кастинг,но май го няма на ам.пазар.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 23:44 от Coquelicot

Общи условия

Активация на акаунт