Мързеливи красавици - 10 - ЧЕСТИТ НИ ЮБИЛЕЙ!

• 29 852
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
  • в Кошера
Прегледах отгоре-отгоре темата за глада...Луда работа! Да лунуваш - ДА! Да си правиш пречистващ ден (ако щеш и всяка седмица, а не месец, само на течности) - ДА! Но 20 поредни дни да пиеш само вода - Е*АСИ САДИЗМА! Това си е живо изтезание в/у тялото, да не говорим колко негативи носи след себе си.

Фийл, и аз имам чат-пат такива ранички след/по време на хрема. Много са неприятни и болезнени. Аз ги мажа с крем Здраве. Помага, но си трябва време. Раните в/у лигавиците по тялото зарастват много бавно.  Confused

# 676
  • София/Горна Оряховица
Тъъй, моя милост реши да бори целулита. Той може и да е малко, но аз и толкова не искам.
Та забрах сутрешното кафе, захарта, едно масълце и канела.

Само канелата беше нова съставка и видях звезди посред бял ден  Shocked . Баси как загрява  Shocked . Имах чувството, че ще взема да се потя  Mr. Green . Идея си нямам помага ли срещу целулит, ама ако не друго - поне имам мека кожа. И ми миришеше вкусно  Laughing .

# 677
Забравихте ли ме?  Simple Smile

И аз се мажа с ексфолиант. Сега спрях защото хваща мухъл.  Shocked Купичката седи в коридора.

Трябва като се опарича да ходя да ми окръцкат връхчетата.

Царството на лаковете  /и не само/ го открих  Party Тити на ул. Шабан. Вътре колко лакове имааа  ooooh! И почти всичко по 2 или 2 и 50 лв.

# 678
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Амиии,мързелани.... с нова коафюра съм.Махнах половината коса.
Докато кълцаха ножиците малко ми стана криво(обичам си и се грижа за косата си),Гледай сега,си казвах - Жените екстеншъни слагат,а аз махам хубава,здрава коса. Сега обаче се чувствам толкова лежерна.Човек има нужда от свежа промяна.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 01:50 от Coquelicot

# 679
  • На острова
Аз съм луда, ходих да си купя още един лак на Есенс, глитерчето Make it golden:
http://www.google.bg/search?q=make+it+golden&hl=bg&tbo=d … =1024&bih=672
На всичкото отгоре на половин цена, не че нещо ще забогатея с 1.40.. Simple Smile Сега се сещам, че май трябваше още един да си взема. Да има занапред, че не знам кога друг път ще ми хареса толкова много лак, който съм мислила, че никога няма да нося  Crazy
Взех си и четки за пудра, за сенки и за опушен грим. И още едно лакче на Есенс, пак от намалението, някакъв нюд е, ама по-светло мляко с какао, не капучино. А, то се казвало Iced latte, нещо по средата:
http://www.google.bg/search?hl=bg&tbo=d&biw=1024&bih … yiUyG81p47o#biv=i|2;d|KA7JL_w2lsiK3M:
Купих си и една много готЯна пола, разни плажни екипчета и разни други козметики. Добре овършах тия дни.

Днес не пропуснах да си направя тренировката, но, о, сега се сещам, че не съм си правила масажа..
Нещо ми се приспа и ще оставя за утре  Wink

Е, Фийлинг беше пуснала снимки по-назад, разрови се  Laughing И честита прИсечка (така казваше една наша позната, швейцарка).

Кисс.

# 680
  • София
Здравейте   bouquet
  Много хубав плаж си направих днеска,ама така ми се отваря апетита на морето че имам чувство че още ще кача,а уж гледам да не ям много,поръчвам си разни салатки,в същото време се усещам как постоянно подяждам вкусотиите в чинията на половинката Laughing Няма да отслабна така Naughty
  Мисля тия дни да си потърся някаква водоустойчива спирала,не за плажа,а за попринцип,сегашната ми много започна да ми се рони,приличам на Кис с това черното под очите.
 Лакът за нокти от солената вода днес сдаде багажа,и си купих лакочистител,най-късно утре ще съм без него!

Миа,браво на теб че си сериозна с тренировките!

# 681
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Е, Фийлинг беше пуснала снимки по-назад, разрови се  Laughing И честита прИсечка (така казваше една наша позната, швейцарка).Кисс.
Цитирам по памет 'Затварям сергията' Mr. Green Няма снимка.Благодаря за прИсечката.

# 682
  • На острова
Е, Фийлинг беше пуснала снимки по-назад, разрови се  Laughing И честита прИсечка (така казваше една наша позната, швейцарка).

Кисс.
Цитирам по памет 'Затварям сергията' Mr. Green Няма снимка.Благодаря за прИсечката.

Ааа, ок. Иначе си близко  Mr. Green

# 683
Много благодаря на всички за насоките и съветите! Ще мина и през личния лекар, да видим какво ще каже. А, докато стигна до него(на има-няма 350км. ми е сега), ще действам по вашите препоръки.       bouquet

Coquelicot , честита ти прическа!   Hug     Аз съм много повече ЗА здравата коса, отколкото за дългата, но зле изглеждаща такава.   Peace

В крайна сметка ММ отстъпи да отрежа и моята коса, след като му обясних, че наистина се нуждая от това, като от разтоварване.

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 23:20 от Feeling

# 684
  • София/Горна Оряховица
Ох, колко хубаво изглежда тая тортааа ... и по ушите да ме омажат, в момента ми е черно пред очите за торта. Сиропирана. Или един кадаиф ... малиииииииииииииииииииииииии, прегладнях.

Вие си говорите за скъсявяне, а аз ... чакам да порастне. Хич не ми ходи къса коса, а сега, дори изправена, е доста къса. Няколко пръста под раменете. А искам ... до кръста ...

# 685
  • в Кошера
ЕхоооУ, мУмичета!  Hug

Начи, много съм доволна от себе си в тези късни часове, лицето ми светна. Малко ретроспекция - влизайки в Ремедиум за пампи, каша и АМ  Mr. Green си викам "И аз съм хора бе!" и си взех някои благинки. Та искам да споделя за една от тях - тази евтинджоска маска, която се оказа чудна.  Heart Eyes Като се прибрах се започна със скаб за лице - измивна пяна - въпросната маска - и накрая хидратиращата маска на Виши. Е, няма такава кожа, ще си посегна.  Mr. Green Laughing

Фийл, вкусна ли беше тортата?  Mr. Green

# 686
  • София
искам и аз тортичка  smile3516
кой ще лунува с мен ?

# 687
  • в Кошера

Безкрайно ми се ще, но не мога.  Embarassed Забравих, както всеки път.

Скрит текст:
Ако знаете къв хоум мейд бъркоч за пиенье си сделах - Уед, Жин, тоник, лайм, листа от мента (баси пернишкото мохито  Joy) Мням!  Heart Eyes

# 688
  • На острова
Въобще не искам тортичка  Naughty И ти не искаш  Mr. Green

Кат гледам к'ва съм се постегнала, поизчистила и позаслабнала, и с т'ва ежедневно леене на пот, га не си помисля за тортичка  Mr. Green
Красотата иска жертви дам, и тая полата е една тясна по мен, и аз съм си я вкарала в един кежо стил, и гримче кат сложих..Страшнаа.. И аз ще си посегна  Joy

От джин, мога само да  Sick Така е, като в девети клас се направих на тараба с 6-7 джина и от тогаз, да не видим, камо ли помиришем, джин.....

# 689
  • София/Горна Оряховица
Аз съм от ония, дето сме цял живот гладни и дебели. Като ще съм дебела, барем една торта ли не мога да вкарам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт