Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 38

• 79 429
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ooo разбира се,че ще се надяваме на превод на 3 сезон - всяка седмичка да си следим сериала, а иначе по тв7 с удоволствие ще го следя дублиран и ще си спомням за предните серии. Очаквам да го дават по серия-две на седмица - те не са като бТВ всичко да избухват с по една седия всеки делник. Нямам търпение. 100% ще е добре преведен - в тв7 наливат луди пари - ще се постараят за преводачи на отлично ниво. А може и със субтитри, но няма практика унас за такова поднасяне, както например е в Македония. Simple Smile

# 496
Много съм доволен, че екипа ни не се отказва от превода.Наистина Невин, хубаво ще е някой да ти помага , защото сега си сама с превода... Ако намеря някой ще пиша, но не познавам хора, които да владеят езика наистина добре и да се съгласят.

# 497

Главозамайващият Халит Ергенч  bowuu Joyможе да гледате отново на малкия екран, благодарение на TV7

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 22:03 от Lilims

# 498
# 499
 Hug

Сюлейман Великолепни върти любов и меч по TВ7

Скрит текст:
София. Истанбулска мистика и еротика от XVI век завладява ефира на TВ7 от септември. Зрелищният сериал "Великолепният век", който предизвика разгорещени дебати в съседката ни, пресъздава възхода на Османската империя по време на управлението на Сюлейман I Великолепни.

Мащабната продукция, която разкрива драматичните обрати в двореца и живота на владетеля, се развива на фона на исторически събития, ключови за целия Балкански полуостров. Поредицата вече предизвика сериозен интерес в Русия, Сърбия, Македония, Хърватия. Впечатляваща е не само историята, смайващи са пищните декори и костюмографията.

В ролята на султана Сюлейман Великолепни е Халит Ергенч, а неговата украинска наложница Роксолана, която печели сърцето му, е поверена на Мирием Узерли. Дошла като робиня от най-крайните земи на империята, тя успява да спечели султана с блестящ ум, необикновена сила и привлекателност. Тя променя вековни традиции и отчуждава султана от официалната му съпруга и семейството. Изкусителната украинка става причина за противоречията на султана в управлението му. Любовната история предопределя съдбата на цялата империя и вдига завесата на изпълнения с тайни и интриги живот в харема.
http://www.standartnews.com/lyubopitno-lyubopitno/syuleyman_veli … o_tv7-161527.html

Ако е слагано,извинете ме!Хубава вечер!  bouquet

# 500
Славенка Hug не е слагано,сега се почва Heart Eyes

# 501

Ани, Невин, Завер ханъм, (предполагам и Мистик ще се включи  Praynig) - благодаря ви за благородното решение да продължите с преводите на любимия ни филм и през третия му сезон! Hug Hug
Както и да бъде преведен и евентуално дублиран  #Crazy филма за ТВ7, бъдете сигурни, че вашите преводи ще послужат за солидна основа, а това вече е сериозно признание за труда ви!  bouquet
А филмът наистина заслужава усилията ви, както ги заслужава и неповторимият ни ХалитHeart Eyes Heart Eyes Peace

За всички вас -

# 502
Hug
...................

...................

Всяка новина извън официалния сайт,е менте( на сайта на ТВ7 не видях нито дума за ВВ  Whistling)! А когато става дума за парцал като Стандарт,игнора е задължителен ..... Wink

Аз например ви казвам,че ВВ ще тръгне другата седмица по Тянков ТВ  ooooh!  hahaha bowuu Joy....Айде опровергайте ме  Laughing

# 503
Hug
...................

...................

Всяка новина извън официалния сайт,е менте( на сайта на ТВ7 не видях нито дума за ВВ  Whistling)! А когато става дума за парцал като Стандарт,игнора е задължителен ..... Wink

Аз например ви казвам,че ВВ ще тръгне другата седмица по Тянков ТВ  ooooh!  hahaha bowuu Joy....Айде опровергайте ме  Laughing

http://tv7.bg/news/lifestyle/9411852.html

# 504
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
кога започват сериите от новия сезон???

# 505
Здравейте,
кога започват сериите от новия сезон???

На 12 или 19 септември.По-скоро на 19-ти..

# 506
Здравейте!

Досега не съм писала,но ви чета редовно.Невероятни сте!  Hug

Благодаря на чудесните преводачки и на всички вас които внасят яснота относно историческите факти!   bouquet

Hug  Heart Eyes

# 507
Е, все пак с очите си видях реклама по ТВ7 на ВВ, както и билбордовете, които вече са и във Варна, кой ще ги е платил?

# 508
Ще се гледа по ТВ7, това е ясно.Въпроса е дали нашите прекрасни преводачки ще продължат да превеждат сериала, за да чуваме чудесните гласове в оригинал.

От името на техническата част на екипа мога да кажа, че ако има превод ние ще продължим с работата по 3 сезон Peace

Здравейте,за  превода - ще направя всичко,което е по силите ми,
за да не оставим любителите на сериала разочаровани,
стига да имате нужда от мен,разбира се..
Ако се намери и някой да помага - ще е супер..
Ако ли пък не се намери,ще се справим някак си..
Можете да разчитате на мен..

Поздрави.. Heart Eyes Peace
С три думи - благословени да сте bouquet

# 509

Общи условия

Активация на акаунт