Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 38

• 79 446
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Ще се гледа по ТВ7, това е ясно.Въпроса е дали нашите прекрасни преводачки ще продължат да превеждат сериала, за да чуваме чудесните гласове в оригинал.

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 16:46 от Lqlqlqlqlqlqlqlq2

# 481

Скрит текст:
'Ben Onun Sakallarına da Aşığım'
Reyting rekorları kıran 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin başrol oyuncusu Halit Ergenç ve kendisi gibi oyuncu olan eşi Bergüzar Korel, bayram tatili için baş başa Çeşme'ye geldi.

http://www.haberler.com/ben-onun-sakallarina-da-asigim-3879262-h … tm_medium=twitter

И още една снимка от същата вечер в ресторант "Папараци" в Чешме.

Скрит текст:
Тази снимка е от същата вечер, но е направена от Бергюзар (преди Халит да отиде на сцената и да пее)

Последна редакция: пн, 20 авг 2012, 17:48 от anna3com

# 482
Ще се гледа по ТВ7, това е ясно.Въпроса е дали нашите прекрасни преводачки ще продължат да превеждат сериала, за да чуваме чудесните гласове в оригинал.

От името на техническата част на екипа мога да кажа, че ако има превод ние ще продължим с работата по 3 сезон Peace

# 483
 newsm10 newsm10 newsm10

От tv7 мислят така:http://tv7.bg/news/lifestyle/9411852.html

# 484
# 485

От името на техническата част на екипа мога да кажа, че ако има превод ние ще продължим с работата по 3 сезон Peace

Здравейте,за  превода - ще направя всичко,което е по силите ми,
за да не оставим любителите на сериала разочаровани,
стига да имате нужда от мен,разбира се..
Ако се намери и някой да помага - ще е супер..
Ако ли пък не се намери,ще се справим някак си..
Можете да разчитате на мен..

Поздрави.. Heart Eyes Peace

# 486
НЕВИН  Hug АНИ Hug  Завер ханъм Hug благодаря newsm51 smile3501 txtloves

# 487
Новината ме радва, както и медията, в която ще се излъчва Simple Smile Дано и дублажът е добър! Praynig

Но така или иначе, ще продължавам да следя сериала чрез работата на нашите момичета и им изпращам отсега  Hug Hug Hug за това, че обещават да продължават да ни радват!  smile3525 newsm20, момичета!

# 488
Невин ,Ани и останалите, благодарим ви за прекрасната възможност. С удоволствие бих ви помогнала ,но разбирам малко от езика, а на Мерием понякога не й разбирам  Joy .
Ако мога малко да помогна ще ударя едно рамо   bouquet

# 489
Невин, благодаря ти  newsm51  love001
Емс и на теб  newsm51 Дори и само на онлайна да се включваш пак ще е голяма помощ  Peace
Още една снимка от снощното изпълнение на Халит. Хората в ресторанта са станали да снимат както на рок концерт  Laughing

# 490
И още една снимка от същата вечер в ресторант "Папараци" в Чешме.

Скрит текст:
Тази снимка е от същата вечер, но е направена от Бергюзар (преди Халит да отиде на сцената и да пее)

Халит  е бил голяма атракция-  всички са на крака Peace
...интересно- коя ли песен или песни е изпял newsm78

# 491
   Честит Рамазан Байрам на всички празнуващи!

Нека донесе здраве, мир, благополучие  Praynig Hug

Виждам, че 'имаме новина'  Mr. Green , Краси  Peace
дано да е за добро, ама едва ли  Rolling Eyes
Някак си не вярвам в добрите намерения на Тв7  Confused (май това им е първият турски сериал?)
всъщност, те са си го написали:
Цитат
Несъмнено новият сериал в ефира на TV7 ще предизвика и зрителите и в България и ще провокира реакция в обществото.
....... smile3505

и аз съм много любопитна да чуя песента на Халит  Flutter Grinning

# 492
Писали са в Туитър, че е пял "My way". Много я харесвам и гласът му е подходящ за тази песен.

# 493
Ееее,румънките и гъркините я завъртяха днес във ФБ, ама аз не зацепих Joy

Много ,много искам да я чуя и аз в изпълнение на Халит...но    33uu

Сигурна съм ,че е бил великолепен Grinning bowuu Heart Eyes

# 494
Ако румънките и гъркините я намерят...ще я чуем и в изпълнение на Халит предполагам. Те и без това ровят навсякъде и си присвоят всичко, което намерят  Mr. Green

Точно заради румънките и гъркините повече снимки зад кадър няма да слагам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт