Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 38

• 79 410
  • 739
  •   1
Отговори
# 555

Като гледам тези снимки и по-горните на Джансу Дере-нещо не ми се вързва,одеждите и с тези от сериала.Може да е отделна фотосесия.

# 556
# 557
  • Атлантис, Галактика Пегас
Краси, това е старо

# 558
  • София

Знам че е пускано в началото на 2 сезон,но точно тези кадри не си спомням да са ги излъчили до сега... newsm78

# 559

Точно тези кадри не са ги излъчвали по този начин, но в една серия Паргалъ беше поръчал да му направят трон и да го поставят в неговия сарай, имаше пратеници на Император Карл той тогава казваше тези думи.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 560
  • Атлантис, Галактика Пегас

Знам че е пускано в началото на 2 сезон,но точно тези кадри не си спомням да са ги излъчили до сега... newsm78
То и кадри с разговора с Мустафа и Махидевран в стаята ги нямаше... но имаше като съдержание

# 561
  • София
Приемам уточненията ... Peace

# 562
# 563
Джансу Дере и Халит Ергенч вече си партнираха във филма "Горчива любов"
За тези ,които не са го гледали  и имат желание...

Колекция: ГОРЧИВА ЛЮБОВ-ACI AŞK

Скрит текст:

# 564
# 565
Заповядайте и преведеният трейлър  Peace Благодарности на Невин  newsm51  love001

ВВ промо трейлър за 3 сезон бг субтитри

# 566
Благодаря за трейлъра на новия сезон Simple Smile Много съм щастлива, че ще имаме възможност да гледаме филма с хубав превод, както до сега . Благодаря ви момичета ! newsm51
Това лято препоръчах филма на много хора. Всички много го харесаха. Чакаме с нетърпение новия сезон.  bouquet

# 567
Оооох, най-накрая! Цяло лято патладисах без КВФ и ВВ!!!
Завторих ги, изчетох 4 книги по тематиката и едва ме свърта до 12 септември, още на минутата изгубих търпение, сигурно и с вас е така  Joy

# 568
# 569
  • ГО
Добро утро!
Изпаднали сме на втора страница. Срамота!

Благодаря за преведения трейлър.

Нямам търпение вече да почва Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт