Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 38

• 79 426
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Благодаря за преведения документален филм Simple Smile
А за трейлърите - аз не мисля, че са много достоверни.Кадрите от двата трейлъра за миналия сезон не ги видяхме в нито един епизод.Само думите на пашата към посланиците на Карл са същите.Това с Мустафа и Махидевран също не го видяхме ...
Кадрите с "откритието" на Ебу Сууд със сигурност не са от първия епизод - Ибрахим има да живее още две години.

Да, явно ги презаснемат после, като разширавят сцените ..а това е просто представяне на тенденциите, най-важното  в развитието на събитията и образите през сезона  Thinking

Понякога обаче представянето сякаш се получава по-добре..като беше в случая със сцената с посланиците.. Naughty Peace

newsm10 newsm10

# 646
Според мен не е така.После сценаристите изведнъж решават, че това трябва да се промени или да поотложат малко.Например султана в трейлъра чу всичко, което Ибрахим каза на посланиците, а в действителност се получи съвсем друго - той разбра от Искендер Челеби.Мисля си, че по начина, по който стана искат да "оправдаят" Паргалъ в бъдещите му действия спрямо Искендер.

# 647

soya-fen, изключително съм ти благодарна за превода
на френския документален филм за Сюлейман Великолепни!  Hug Hug
Удоволствието от филма вече е неотразимо!   bouquet

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 13:35 от jupetrov7

# 648
Удоволствието от филма вече е неотразимо!

И взаимно!  Heart Eyes Изключително интересен филм, мислех да го завърша за една седмица, но като почнах, не можех да се спра.  Party Много интересни неща научих. Щом историците илюстрират своя разказ с нашия любим сериал, значи той наистина е на много високо ниво. Кенизе Мурад (принцесата-писателка-журналистка) е голяма сладурана. Също много ми хареса танцът на хореографката Берак Йедек.

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 14:44 от soya-fen

# 649
Имам проблем с 4 част от френския  филм Praynig при вас отвори ли се  newsm78
продължавам с 5 част...

# 650
  • popovo
Имам проблем с 4 част от френския  филм Praynig при вас отвори ли се  newsm78
продължавам с 5 част...

и при мен има проблем

# 651
soya-fen, благодаря ти за превода на този увлекателен документален филм.   bouquet

И при мен имаше проблем с 4-та част, трябва да се свали и тогава да се гледа.

# 652
Имам проблем с 4 част от френския  филм Praynig при вас отвори ли се  newsm78
продължавам с 5 част...

и при мен има проблем
Кликнете на линка с името на файла Filename:  004_Soliman.avi горе в ляво на екрана и ще се отвори в цял екран . Не знам защо така става.

# 653
Няма проблем- изтеглих си 4 част и я изгледах Peace
Много интересен и увлекателен филм със сладкодумни събеседници,още веднъж благодаря Hug

# 654
Горький вкус сладких губ

# 655
soya-fen, много ти благодаря за превода  newsm51  love001 smile3501

# 656
Ето и едно кратко интервю по CNN с Мехмет Г.

http://www.dailymotion.com/video/xt3cje_mehmet-gunsur_people

# 657
soya-fen   Hug много ти благодаря за филма  Heart Eyes довечера ще си го изгледам  Party

# 658
охо.. и Мехмед с по-голяма брадичка, посъстарен и той малко.... и вече в Маниса..Wink

# 659
  • Разград
Kanal D yeni sezon tanıtım filmi

Общи условия

Активация на акаунт