Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 38

• 79 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Уау!Това "Мисия възможна "ле е? newsm10

# 661
Може ли моля някой да преведе?

Цитат
Bu sezon neler olacak?

- Hürrem ve Rüstem'i bir kere acayip şeytanca gösterecekler. Ben ikisinin hırslarına normalde çok bayılıyorum. O zamanlarda hırs kadar normali yok. Ama bu hırsı dengede tutmayı bilmek lazım. Mesela Mahidevran hırsının dengesini tutturamayıp oğlunu harcadı. Ama Hürrem hırsını dengede tutup oğlunu Padişah etti. Rüstem dengede tutup Kanuni'nin sağ kolu ve damadı oldu. Ama biz bu sezon daha fena şeyler göreceğiz. Rüstem'in hırsı tıpkı İbrahim'in ki gibi olacak. Ama Hürrem -dizi adına konuşuyorum- şeytanlık edip, Kanuni'yi parmağında oynatacak!

- Mihrimah Sultan..
16. yüzyılın en saf, en temiz huylu, en yürekli Sultanı o bence. Ama gelin görün ki Mihrimah'ın sezon tanıtım fotoğraflarındaki bakışlarında farkettiğim tek şey; korkusuzca entrika girişimleri... Annesinin iktidarını kıskanan, annesinden daha fazla şey yapma arzusuyla yanıp tutuşan entrikacı bir Hanım Sultan karakteri izleyeceğiz.

- Hürrem Sultan.
Mihrimah Sultan'ı bu dizide Mimar Sinan'a aşık edecekler. Ve Hürrem'i 'iktidar için kızını sattı. Nasıl bir anne bu' görünümünde izleyeceğiz. Kimse Hürrem'in evlatlarını korumak adına, Hürrem Sultan gibi yüce gönüllü bir kadının yetiştirdiği kızı Mihrimah Sultan'ın; kardeşleri için yaptığı yüce gönüllülüğü göremeyecek. Muhteşem Yüzyıl böyle saf gönül gözü bulunan insanlara her şeyi sahne önünden izletecek. Kimse perde arkasındaki gerçekleri görüp, 'helal be, işte aile dediğin budur.; ana kız dayanışmasını en iyi açıklayan kişidir Hürrem ve Mihrimah' demeyecek.

- Mimar Sinan.
Mimar Sinan'ın dülgerliğini izleyeceğiz. Boğdan Seferinde yaptığı köprü sahnesini izleyeceğiz. Ve Mihrimah Sultan'a aşık olup, nasıl acı çektiğini göreceğiz. Herkes aslında hiç yaşanmamış, Batılıların iddiası olmaktan öne çıkamayan bu bahse inanan insanlar; araştırmayıp Hürrem'e 'cadı' gözüyle bakmaya devam edecek. Mimar Sinan'ın da hayatını kararttı yüzsüz kadın' diyecekler.

- Rüstem Paşa.
Kimse Rüstem'in o muhteşemliğini konuşmayacak. Evet, Rüstem; Mustafa ve İbrahim'den nefret ederdi. Ama hiç kimse şu açıdan konuşmayacak. Eğer Süleyman, İbrahim'i yok etmeseydi; ki bunda Rüstem'in de parmağı vardır. İbrahim, Süleyman'ıı yok edecekti. Hürrem'i yok edecekti. Süleyman'ın güzeller şahı Sultanını mahvedecekti! Eğer Mustafa'yı bertaraf etmeseydi, gene aynı olaylar yaşanacaktı. Ve eğer İbrahim yok olmasaydı belki Mustafa'nın herkese çabucak duyduğu güvenle beraber ona savaş açıp Mustafa'yı öldürecek ve yeni bir haçlı kuracaktı. Zaten araştıranlar bilir. Serasker unvanı alarak, Roma'da bir kralla aynı konuma gelmişti İbrahim. Ve bir şekilde Süleyman'ı ikna edip Macaristan'da tacını kaptıran Zapolya'nın tacını kurtardıktan sonra o taca ve tahta kendisi sahip olma düşüncesindeydi. Bunun için yabancı elçilerle görüşme bile yapıyordu. Ama Süleyman, o noktada o muhteşem aklını kullandı ve İbrahim'i Macaristan tahtına geçirmedi! Ama dizide bunların hiçbiri olmayacak.

- İbrahim Paşa.
Herkes İbrahim'in hatalarını, İbrahim infaz ettiğinde unutacak. Çünkü herkese göre her şeyin sorumlusu Hürrem ve Rüstem olacak. Entrikacı şeytanlık onlara düşerken; Avrupa'yı adıyla titreten Kanuni gerizekalı konumunda görünecek.

-Mahidevran.
Onu söylemeye gerek duymuyorum. Süt dökmüş bir kedi kadar masumdur kendisi (!)

- Mustafa.
Ne tuğra, ne mühür, ne babasına yazdığı mektuplardaki 'Ben Mısır'ın Sultanı olayım, İran'ı ben fethedeyim' gibi isyanı körükleyen hiçbir kelamı izlemeyeceğiz! Onun ölümü Hürrem ve Rüstem'in entrikaları yüzünden olacak.

VE BENİM BAĞRIMI YAKAN, İÇİMİ DELEN O KISIM;

ŞEHZADE MEHMET.
- Onun ölümünü eceliyle izleyeceğiz. Hürrem buna inanmayıp Mahidevran öldürdü dediğinde herkesin ağzında tek kelime olacak; 'BİR DE İFTİRA ATIYOR DENSİZ KADIN' !

# 662
soya-fen- smile3501 браво на теб!
Много е интересен документалния филм.

# 663
Честит рожден ден на Бергюзар Корел!

.

# 664
Соя-фен- БЛАГОДАРЯ , newsm51 smile3525 smile3501, прекрасен превод,научих още интересни факти около живота на Сюлейман Великолепни!   bouquet  bouquet

# 665
# 666
И малко снимки от рожденният ден на Бергюзар, която е навършила 30 години, поместени от нейни приятели.

# 667
# 668
# 669
АНИ   bouquet  мерси за снимките  Hug много е щастлива Берг- нека винаги да са щастливи Peace

Мерием каква ли религия изповядва newsm78 дали е празнувала Байрама Thinking

Ани ,ти кога спиш Heart Eyes hahaha

# 670

Браво на канал Д - и този път са направили впечатляващ промо клип за новия сезон smile3501

# 671
Хах ми има часова разлика Simple Smile Аз сега ако живеех в САЩ бързо щях да тичам до Ню Йорк да гледам тениса на живо  Laughing Laughing
А за Мерием - мисля, че изповядва исляма... Но не е нужна да изповядва каквато и да е била религия - може да е атеистка.

# 672
Хах ми има часова разлика Simple Smile Аз сега ако живеех в САЩ бързо щях да тичам до Ню Йорк да гледам тениса на живо  Laughing Laughing
А за Мерием - мисля, че изповядва исляма... Но не е нужна да изповядва каквато и да е била религия - може да е атеистка.

Разбира се ,че не е задължително да изповядва някаква религия,просто ми стана интересно- нали в Турция празнуваха преди дни, та затова се сетих  Heart Eyes...и аз мисля,че е атеистка,но... тя си знае  Grinning

# 673
http://tv7.bg/news/9411852.html

# 674
Бг трейлъра Hug

Общи условия

Активация на акаунт