В момента чета ... 12

• 39 814
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
Чета "Студени играчки са звездите" на Лукяненко. На две трети от книгата действието нещо умря.

# 721
  • España
eovin27, в началото съм още на "Марли и аз", доста забавна ми е. Филмът не съм го гледала, като завърша книгата ще поправя този пропуск.

# 722
  • София
Приключих с "Цитаделата" и сега съм на "Брат Од" на Дийн Кунц. Започва обещаващо.

# 723
  • на североизток от Рая
 Преди минути дочетох Размишления в катраненото буре - Джак Харт.

Още съм под влияние на книгата. Невероятна е. Различна е от всичко, което съм чела досега.
 Четох бавно, налагаше ми се често да спирам, да препрочитам, дори да се връщам назад.
 Тази книга трябва да я прочета още веднъж. Сигурно съм пропуснала много важни неща.
 И аз като Свет, бих могла да кажа, че това е откритието ми за тази година. Прочетох доста хубави книги, но при тази има нещо различно.
 Самият факт, че ме кара да мисля и да разсъждавам, е достатъчен.
 Днес, ако имам време, ще започна След багера.

# 724
"Изгубената дъщеря"

Прочетох на един дъх 100 стр. но наближава 2 ч. а ще ставам в 7... имам чувството, че мога да я изчета за една нощ... След Халед Хюсейни и Елиф Шафрак много се зарибих да чета такъв тип книги  Crazy

Малко е да кажа, че "Изгубената дъщеря" е УНИКАЛНА книга!!!  Peace
Чудно ми е, че май никой друг не е споделял в темата че я чете...
  Rolling Eyes

И аз я четох с голям интерес. Но мисля, че краят е малко претупан и неискрен. Иначе много ми хареса начина, по който описва Индия, но общо взето това ще ми остане като основно впечатление от книгата. Темата за осиновяването е доста повърхностно разгледана.

# 725
Започвам "Пътеводител на галактическия стопаджия". След толкова суперлативи за тая книга подхождам с малко страх, но да видим...  Simple Smile

# 726
  • на североизток от Рая
Започвам "Пътеводител на галактическия стопаджия". След толкова суперлативи за тая книга подхождам с малко страх, но да видим...  Simple Smile

Хубава е. Чак впечатлена не останах.
 Обаче дъщеря ми скоро я чете за втори път и умираше от смях.

# 727
  • София
Те са няколко части, ти на пълното издание ли си се престрашила? Grinning
Аз отдавна се каня да препрочета всички части, но засега отлагам. Не знам дали ще ми хареса толкова, колкото когато я четох като ученичка в гимназията.

# 728
  • Пловдив
В момента чета "Хиляда сияйни слънца". Книгата много ми харесва и от сега съм приготвила и другата преведена на български книга на Халед Хосейни - "Ловецът на хвърчила".

# 729
В момента чета "Хиляда сияйни слънца". Книгата много ми харесва и от сега съм приготвила и другата преведена на български книга на Халед Хосейни - "Ловецът на хвърчила".
и двете са страхотни Peace

# 730
  • София
Днес започнах тази:  Grinning

# 731
  • Видин
А книгите на тази авторка имат ли някакъв ред? С какво да започна или няма значение?  Rolling Eyes
Аз от вчера започнах "Слугинята" и доста ми харесва, но нямам много време за четене ...

# 732
  • Ямбол
Аз не издържах и започнах едни разкази на Тихомир Димитров. "Душа на заем" ме беше впечатлила доста и си дръпнах другите му неща.
Иначе "Тай-пан" си я чета, макар да напредвам доста бавно, но си е хубава.
Скрит текст:
И тук има описание и то доста подробно на това как стягат стъпалата на младите момичета, чупят им костите, увреждат ги за цял живот, направо ги осакатяват, за да били хубави.
Друго, което ме впечатли е, че в Китай слуги не можело да бъдат жени, забранено е, само мъже.

# 733
  • София
За книгите на Филипа Грегъри мисля, че няма последователност...

# 734
  • Ямбол
Може би само "Другата Болейн" е преди "Наследството на Болейн"

Общи условия

Активация на акаунт