Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 762
  • 789
  •   1
Отговори
# 15
Да похваля играта на Нескафе 3в1  Simple Smile  6 чашки спечелих - доставят ги светкавично бързо и са много любезни по телефона  Peace  

# 16
И аз спечелих от Хисар, но за съжаление и аз като svetla_88 не мога да изпратя кординатите си на имейла, който са посочили Sad
Много ми се иска да е станала някаква грешка и скоро да оправят.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 14:30 от cherri

# 17
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И аз спечелих от Хисар, но за съжаление и аз като svetla_88 не мога да изпратя данните си на емайла, който са посочили Sad
Много ми се иска да е станала някаква грешка и скоро да оправят.

Нямат ли телефон за връзка? Надали е измама, тъй като Хисар не е безизвестна марка  Rolling Eyes Не, че Кока Кола не се изложиха де, но това друга тема

# 18
  • София
Всички игри са свързани с харесване във фейсбук. Аз пък упорито отказвам да си накачуля там 10000 маймуни, които ще ме заливат след това с какво ли не  Rolling Eyes Веднъж случайно цъкнах на бижута Шамбала и сега всеки месец печеля ваучер ("от малкото избрани" съм  Mr. Green ).

# 19
Всички игри са свързани с харесване във фейсбук. Аз пък упорито отказвам да си накачуля там 10000 маймуни, които ще ме заливат след това с какво ли не  Rolling Eyes Веднъж случайно цъкнах на бижута Шамбала и сега всеки месец печеля ваучер ("от малкото избрани" съм  Mr. Green ).

Абсолютно!! То всеки иска да му харесаш страницата, после твоите приятели да харесат някаква си снимка и нам си кво си...не,мерси!

# 20
Мерси за новата темичка!
И дано всички спечелим по нещичко, дори да е символично.
В момента не мога да ви предложа интересна игра, томбола или конкурс, но забравих да се похваля, че и вкъщи вече имаме меченце от Дечко и малката е много доволна...

# 21
Мейлът е marin@neg.bg, а не neq.bg  
tova mi otgovorixa moderatorite.

# 22
Каква е уловката с тоя ваучер?

# 23
Oт Шамбала и аз вече 2 пъти получавам ваучер с отстъпка.  Stop
А от мечетата Барни някой да е печелил след като удължиха помоцията? Вече 3-ти път регистрирам по над 10- на кода един след друг и ... нъцки. Crossing Arms

# 24
  • София
Всички игри са свързани с харесване във фейсбук. Аз пък упорито отказвам да си накачуля там 10000 маймуни, които ще ме заливат след това с какво ли не  Rolling Eyes Веднъж случайно цъкнах на бижута Шамбала и сега всеки месец печеля ваучер ("от малкото избрани" съм  Mr. Green ).
Каква е уловката с тоя ваучер?
Сумата е много малка, покрива нищожна част от стойността на каквото и да е, но пък явно еднократно участие някога си ми е спечелило доживотно получаване на ваучери за стока, която не ме устройва като качество  Mr. Green
Освен това зарибяват с безплатна доставка "само днес", което също е постоянно, вероятно няма избиващи се да си ползват ваучерите.
Ако има желаещи, съм готова да предоставя следващия си ваучер на някого  Peace сегашния вече изтече.

# 25
Подобно на ваучерите за отстъпка на Versus, при които всеки участвал "о, чудо" печели. Нищо, че цената след отстъпка е по-висока от средната Wink

# 26
  • София
Всички игри са свързани с харесване във фейсбук. Аз пък упорито отказвам да си накачуля там 10000 маймуни, които ще ме заливат след това с какво ли не  Rolling Eyes Веднъж случайно цъкнах на бижута Шамбала и сега всеки месец печеля ваучер ("от малкото избрани" съм  Mr. Green ).

Абсолютно!! То всеки иска да му харесаш страницата, после твоите приятели да харесат някаква си снимка и нам си кво си...не,мерси!

Аз пък си имам отделенен профил във фейсбук само за участия в игри, но тъй като е без приятели, се ядосвам ако трябва да споделя с 10 или 20 човека и те да приемат поканата.  Grinning Иначе им харесвам страниците без проблем  Wink. Нали няма кой да им чете глупостите след това.  Mr. Green  Е, понякога забравям да видя победителите, но пък и без това никога не печеля.  Laughing

Благодаря за новата тема!   bouquet

# 27
  • Sofia
Да похваля играта на Нескафе 3в1  Simple Smile  6 чашки спечелих - доставят ги светкавично бързо и са много любезни по телефона  Peace  

може ли линк към играта, защото аз участвах в една, която е за фрапе, но там наградите не са чаши.

# 28
# 29
Охо, на Дженерали няма да им се вържа пък!  Crossing Arms Скукаааа, скука, скука. Да бяха пуснали 20-30 чадъра например, както преди подариха 100бр. За чашка и шапка, че и по 1бр. не си правя усилия изобщо.  Laughing А в застраховките вяра нямам. Не дай си Боже да има проблем, ще ти изкарат от 100 кладенеца вода и клаузи, че не покриват това и онова.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт