Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци ,анкети 3

• 33 759
  • 789
  •   1
Отговори
# 705
да питам за девин играта, някой спечелил?
В Девин играта като гледам всеки ден има по някой човек, спечелил количество топки ...
Сега ме впечатлиха и печелившите от "Бяла мощна музика" /Кит Кат, LZ и Мура/ ... една жена печели 3 почти поредни дни....то бива късмет, бива....  newsm78

# 706
  • Sofia
Аз спечелих 2 кутии TUC и ще ида да си ги взема от куриера, иначе за играта на Нестле съм особено :разочарована, реших се събрах много кодове (22) и ги регистрирах всичките в 17:00, след 2 дни гледам, пак изтеглили 8 човека...
Сега с колата ще видя какво ще стане регистрирала съм точно 5 кода и дано ме върже за нещо Simple Smile

коя на нестле, сладолед с късмет или друга. Аз нещщо тази със сладоледите не я разбирам, десет кода за едн ден трябват за тегленето седмично за 1000 лева, а за 100 лева всеки час дали важат снощи въведох 5 кода, много лошо че нямам касови бележки, свекито снощи ми ги даде без касови бележки

# 707
Момичета, дали ще ни звъннат днес да ни дадат информация за почивката от tuc? Нямам търпение вече, така, че ако на някоя от вас звъннат нека да пише веднага:) Аз поне се надявам да има осигурена и храна....Simple Smile

# 708
На мен ми казаха, че е на база нощувка и закуска, като са включени и безплатно басейн, шезлонг, чадър...стандартното.  Confused

# 709
Ако е така ще е много тъпо.А аз като попитах жената,каза,че не знае..явно е била друга.

# 710
  • София
Ето някаква томбола с покупки на колбаси.

Оф, излиза приложението, което не искам да отварям. Това е страницата им, където можете да прочетете за какво става дума.

# 711
           Аз да се оплача от играта на минерална вода "Хисар". Уж спечелих плажна кърпа и плажна чанта. Пратих чинно данните си и на двата посочени мейла. Вече 2 седмици нямам никакъв отговор от там, нито получена награда. Споделете вие получихте ли си нещата ?
        Благодаря !

# 712
  • София
           Аз да се оплача от играта на минерална вода "Хисар". Уж спечелих плажна кърпа и плажна чанта. Пратих чинно данните си и на двата посочени мейла. Вече 2 седмици нямам никакъв отговор от там, нито получена награда. Споделете вие получихте ли си нещата ?
        Благодаря !
Аз съм същия случай  Sad Вече сигурно за 3-ти път се оплаквам в темата .
Писах 2 мейла . Даже и в страничката им във фейсбук писах ... и нищо  Crossing Arms
Има един телефон на една от страничките във фейса , мисля скоро да звънна  Naughty

# 713
Аз спечелих 2 кутии TUC и ще ида да си ги взема от куриера, иначе за играта на Нестле съм особено :разочарована, реших се събрах много кодове (22) и ги регистрирах всичките в 17:00, след 2 дни гледам, пак изтеглили 8 човека...
Сега с колата ще видя какво ще стане регистрирала съм точно 5 кода и дано ме върже за нещо Simple Smile

коя на нестле, сладолед с късмет или друга. Аз нещщо тази със сладоледите не я разбирам, десет кода за едн ден трябват за тегленето седмично за 1000 лева, а за 100 лева всеки час дали важат снощи въведох 5 кода, много лошо че нямам касови бележки, свекито снощи ми ги даде без касови бележки

Точно за сладолед с късмет говоря, според мен ако си пазиш други касови бележки пак могат да минат, защото никъде не е описано че касовата бележка трябва да е обезателно същата която си взела с картичката. 5-те кода които си регистрирала участват за съответния ден в който си ги регистрирала, а това за 10-те кода се отнася за томболата в понеделник, явно си въвела кодовете в неделя и затова си имала само 1 ден да събереш 10 кода за да участваш за 1000 лв.
Успех! Simple Smile

А да питам къде се намират спечелилите 1000 лв в сайта че не го намирам??

# 714
Да бонус въртене на колелото, а точките?

Аз разбрах, че точките ги получаваш, ако някой въведе твоя код Peace Ти като въведеш чужд код, даваш точки на собственика на кода

Цитат
Ти ще получиш точки за играта
Всеки Facebook приятел на човека, който
регистрира твоя номер ти носи 1 точка.
Всеки твой привлечен
приятел печели
по 3 бонус завъртания на
всяко от колелата.
Значи каниш приятелите си от FB и чакаш те да се регистрират и да въведат твоя код, за да спечелят 3 завъртания, а ти печелиш толкова точки, колкото приятели има твоя приятел. Аз също въведох код от тук дадените не знам на кой беше, просто не помня, защото мислех както и всички останали, че ще имам възможност да напиша и другите. Уви. dontknow

# 715
  • Стара Загора
Ето и моят код : E91694

Днес нямах сектор, в който да вкарам код на приятел. Вчера успях. Нещо не разбирам все още идеята... Rolling Eyes

# 716
  • Плевен
Здравейте.Аз ли нещо не разбирам newsm78 Въведох код в Димива-та преди 2 дни и получих по 3 завъртания бонус.Сега искам да въведа нов код но полето го няма.Защо? Thinking

И аз влизах да питам това тъкмо не мога да въвеждам повече кодове Sad

Може да се въвежда само един път код, вече беше обсъждано. Играта не е дообмислена добре, нито има написани някъде правилата подробно.

# 717
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Момичета, понеже ви поизпуснах малко и моля да бъда извинена ако вече е обсъждано, но някой от спечелилите топка на Пепси, получили си я?

# 718
  • Под кривата круша
Момичета, понеже ви поизпуснах малко и моля да бъда извинена ако вече е обсъждано, но някой от спечелилите топка на Пепси, получили си я?

Сестра ми спечели топка от Пепси, но все още си я чака.
Някъде из условията имаше, че наградите ще се изпращат в срок от еди колко си дни след края на самата промоция.
Ако не се изложат както направиха Кока-Кола, този месец трябва да си ги вземете.  Grinning

# 719
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица

Сестра ми спечели топка от Пепси, но все още си я чака.
Някъде из условията имаше, че наградите ще се изпращат в срок от еди колко си дни след края на самата промоция.
Ако не се изложат както направиха Кока-Кола, този месец трябва да си ги вземете.  Grinning

Да, 60дни, но все се надявах, че няма да чакат последния ден. Иначе тениските са ги раздали, доколкото имам информация.

Общи условия

Активация на акаунт