Отговори
# 150
Добро утро, момичета,   food010

Както казва Гунди - идваме аз и моята сутрешна активност с кафето  hahaha

Слънчо, много съжалявам, че се е получила инфекция на малкия, бързо оздравяване и скоро да се гушкате вкъщи  Hug

ДБС,  Hug ако е през нощта Криско ще го оставим да си спи, той отдавна остава сам, ако не му се идва с нас на пазар например. Ако е през деня и е за 2-3 часа пак ще го оставим сам, а то едва ли ще се проточи повече  Thinking В краен случай ще го вземем с нас, не сме единствените, има си стая за тях за спане или за игри, зависи по кое време е, а и акушерките ги занимават. Ще го мислим в движение  Crazy Иначе лъвица, да  Crazy Ама девите са три, защото Цола Драгойчева (кучето) е родено на 9-ти септември  Joy

Аз само се притеснявам да не тръгне днес  Rolling Eyes мъжът ми на обяд тръгва за Франция, после цял ден в Брюксел, а вечерта след 8 ще чака Криско на летището и ще съм сама поне до 10, ама ако тръгне ще го мисля, може да се закарам сама, ако не са ми изтекли водите, може да помоля някой съсед, пък ще раждам без него, ако Камито така е решила  Grinning

постоянно ми се пикае,ако пък не ми се пикае то ми се ядат солети

rotfImao rotfImao rotfImao

Е, Пърпъл, уби ме с количката и стерилизатора в един тон, ще трябва да го взимаш  и него на разходката  Joy Страхотна е количката, кога ще я купите?

purple_orchid, задължително се правят тестове за упойката  Naughty

...води, тонове в норма, плацентата ми била много добре, много свежа.  Wink Това не предполага преждевременно раждане нали така да го разбирам?  newsm78

Ами не, гаранции никога няма, но не го мисли  Hug

Ани4ка, благодаря много за таймера  Hug

И отчета от прегледа  Blush  всичко е идеално, бебка е 3370гр, 49см (newsm78), плацентата е калцирана на 3-4%, което е нищо, потокът на пъпната е идеален, течността е достатъчно. Тоновете са 10 от 10 по всички показатели. Каза, че бебето сега е най-малко 3кг, че не е повече от 3400 и че ще се роди не повече от 3600, т.е. колкото Криско, така че е сигурно, че ще мине  Grinning Високо е, но той обясни, че обикновнео вторите (и следващи) бебета си остават високо допреди самото раждане, защото тялото помни, че вече е минавано от там и че при следващи раждания шийката се отваря по-лесно и по-бързо и затова главата на бебето не натиска предварително там, за да се доноси. На тоновете се засякоха регулярни контракции на всеки 3мин, но слаби, разбира се. Но каза, че е възможно днес-утре да родя, да се разхождам, каза  Grinning Ама, днес ще пазя дивана, утре може  Laughing
Иска ми се много да родя преди 30-ти, за да дойде той на раждането, все повече се ядосвам на моя гинеколог каква скъперническа маймуна е  Close  Ако той заместваше сегашния, съм сигурна, че нямаше както този да каже, че всичко е супер, а да измисли нещо и да иска да провокира, за да може той да вземе парите от раждането  Twisted Evil Ама, какво ли изненадващо има в лекарската гилдия по този въпрос  Tired

# 151
Добро утро   bouquet
Аз съм на терасата с кафенце Heart Eyes Не помня откога не  ми се беше случвало.
Снощи като овършах кухнята и се успокоих седнах и си направих списък какво имам да върша днес и след малко го почвам.
Тук е едно такова мрачно... чак ми харесва и дори си помислих че ми се ражда точно днес.Дататат не ми харесва обаче Naughty Искаше ми се да е нещо по - малоцифрено,не такива 20 и....
tayra,за съжление и за умиране се искат пари и има хора дето го знаят.Хубаво сте решили да не ходите.
Марли и Кат,дано се оправят бързо малките шушки  Hug

Кикиморекът награби водния пистолет да си го пълни,ама оляло и идва да ми се съобщи.Искала да пръска от терасата  Crazy А довечера си уговорихме "социален ангажимент" - ще излезем да хапнем с ония дето уж ще им кумуваме.Хем да видя малко свят,не само бабите и пейките пред блока.
Хубав ден на всички  Heart Eyes С по-малко нерви и повече поводи за усмивки  Flutter

# 152
Мойто киликанзерче се събуди с паднал глас, малко запушен нос и болки в коремчето, но няма температура newsm78 newsm78....мамите с наскоро боледували дребсове...с какво ги лекувахте?  #Crazy

# 153
Не съм родила  Mr. Green Обаче си легнах късно, станах рано и сега съм с главоболие.След малко излизаме, Анито докато се събуди ме пита за шадравана, но е хладно и няма да ни огрее да се надивеем, най-много само да го погледаме  Grinning

# 154
  • Обетованата земя
11 страници  #Crazy  Записвам се само и после ще ви чета!
Бюти, много яко заглавие!   bouquet

# 155
  • София
Иииии бързам да стана вестителка за първи път:
МериДжейн си има момченце, 53 см, 3,5 кг. Да е жив и здрав малкият бонбон!

# 156
  • Бургас
Ихаааааа, колко хубаво!
Честито син! Много здрав и щастлив да бъде!
На мама бързо възстановяване!

# 157
  • София - град
Ееееееееее Барво на МериДжейн! Честито момченце. Дано е много здрав, много умен и да расте много, много щастлив. Бързо възстановяване и влизане в ритъма на бебчо  Hug

При мен нищо ново, освен че болките понамаляха малко...контракциите и те. Днес вечерта съм при доки, каза че ако не му харесам ще ме вземе да полежа малко /пак
/ в болницата. Никак не ми се иска и зная че това ще ме депресира, та ще преговарям за домашно лечение  Rolling Eyes  

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 10:04 от Софи:)

# 158
  • До морето
Иииии бързам да стана вестителка за първи път:
МериДжейн си има момченце, 53 см, 3,5 кг. Да е жив и здрав малкият бонбон!

Честитооооооо на Мери Джейн!!! Голям юнак си има - 52 см.!!!!!

# 159
Честито бебенце Мери Джейн! Много здраве и късмет, а на теб бързо възстановяване!

# 160
Eхее, ЧЕСТИТО Мери! Много здраво и усмихнато бебе, а на теб бързо възстановяване!   bouquet Hug newsm53

# 161
  • Варна
Честито на Мери Джейн Hug

# 162
Честито момченце на Мери Джейн!!!Да е живо, здраво и много поводи за радост да и дава!
Марли,Кат,бързо да оздравяват малките шушулки! Hug
Тайра,моите съболезнования!
dbs и аз го мисля това,ако тръгне през нощта бебето какво ще правим с Яна.Сестра ми живеят близо до нас,обаче спят като мечка зимен сън... ooooh!Уговорих се с на една приятелка майка и ,че може да я привикаме.Сама не искам да ходя в болницата...нещо ми е много стреснато от миналия път! LaughingОще помня на мъжо щастливата физиономия,че ме оставя в родилно,за да си види най-сетне бебето,а аз го гледах ужасена JoyНай-добрият вариант е да заведа Яна на градина ,да отида да си родя и следобед мъжо да я доведе в болницата-поръчката си дадох. hahaha
Блонди,браво за добрите новини от прегледа на Ками!
Голям задух е в Пловдив Confused!Отврат!
Трябва да редуцирам на дребосъчка играчките до нормалния минимум,защото мъжо започна да сглобява мебелите и се видя ,че за камари играчки място няма да има ooooh!

# 163
МериДжейн честита рожба. Много радост да донесе в цялото семейство.Страхотно детство да има и успешен живот.

Ето това е най-навреме роденото бебче  Grinning

# 164
Честито синче на Мери Джейн. Да е жив и здрав и много радост и гордост да носи на мама и татко. Бързо възтановяване на мама!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт