Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е по-подходящо за нанасяне през лятото - мляко или лосион?
Какви документи трябва да представи бащата при раждането на детето?
Какво е подходящо за нанасяне след раждане - мляко или лосион?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е по-подходящо за нанасяне през лятото - мляко или лосион?
-
Какви документи трябва да представи бащата при раждането на детето?
-
Какво е подходящо за нанасяне след раждане - мляко или лосион?
-
Какво може да предизвика усещането за парене в гърдата?
-
Какви са тези публикации?
и моя сак е горе-долу толкова голям. Аз сложих - тоалетна хартия, сапун, хавлия за къпане и една за лице, мокри кърпи, джапанки, самообръсначка, гащи, превръзки, лигнин, четка и паста за зъби, ластичка, нощници - 2 бр, сутиен за кърмачки, подплънки за кърма, чорапи, халат, едни мостри на бебешки лосион и крем за дупе, 2 лигавника съм сложила и едни ръкавички за бебо и това е.. нямам място за помпата, шампоан и мислех да си сложа и 1.5 мин. вода и едни солети - та тези неща ще ми ги донесе мъжо на първото посещение.. чаршафи, бебешки дрехи, пеленки, шише - няма да нося..
май няма и нужда от тях.. или?
и на 3 часа ходиш да си взимаш бебето за да го кърмиш.
Във ВМИ ги обличат бебетата,но с доста окъсани дрешки.
ами лигнина го взех по препоръка на докторката, каза ми да си купя.. а за дрешки си мислех да сложа 3-4 бодита за всеки случай, ама ще видим кво ще остане като място 

Честито и на Д.Захариева. Нека бъдат здрави и да растат щастливи, а на мамите бързо възстановяване