Отговори
# 300
Аз си взимам от тези от ДМ:

Екзо няма ли да се прибира вече вкъщи? Вал, имаш ли новинки? А ти как си?  Hug

# 301
  • Пловдив
Момичета - благодаря за съветите .
Наистина ще си избера - ВИП - а  Hug Hug Hug

# 302
 Клизмата изобщо не ми се видя притеснителна, въпреки че и аз доста я мислих тогава. А иначе тези екстри с пръцкане не са задължителни. Изобщо не ми се е случвало и съквартирантките не съм чула  Wink/ а за шест дена смених три родили естествено и две- секцио/.Сауронче, учудвам се как са те оставили цяла седмица да не ходиш по голяма нужда- при нас на следващия ден питат ходила ли си и ако не си "сервират" рициново. Joy
 Мокра тоалетна хартия съм виждала във Фантастико, но не съм купувала никога.

# 303
Херувимчее, четеш ли ни? Надявам се всичко е наред  Praynig
И аз днес се сетих за Екзо, че сигурно вече си е вкъщи  Heart Eyes Hug

# 304
  • Пловдив
Бюти мерси за темичката  Hug

От два дена се опитвам да ви изчета и все имам десет страници. Да знаете, че мислено съм с вас и преживявам вашите положителни и отричателни емоции.  Peace

Муки усещам аз, че имаш нужда от една срещичка.  Wink

# 305
  • София
Леле докато ви изчета - 13 стр.  ooooh! От 16ч. съм започнала и чак сега свърших със съвсем малки паузи Laughing
Първо да честитя бебетата на Д. Захариева и МериДжейн - да са много здрави и щастливи мъниците и да не ви създават никакви грижи   bouquet
Papermonster  nbirthday!Бъди жива и здрава и много щастлива...и разбира се най-безпроблемното раждане и хубаво и здраво бебе Hug
Гунди- честит ти рожденник  bouquet Да ти е жив и здрав и много да те слуша и обича  Flutter За срещата ,не се притеснявай - отивай с момичетата, без да се съобразяваш с мен, защото аз ще бъда с мъжа ми, че ще ми е по-лесно като ходим до НОИ  Flutter Магазинът го видях къде е и като отивам за пердета ще го посетя  Simple Smile
Пърпъл- честит рожден ден на майка ти, да е жива и здрава  bouquet
Блонди, виждам че всичко е наред при теб, нищо че мъжът ти го няма, а довечера ще си много радостна като си видиш и нагушкаш Кики Crazy
Принцеске, честито ви нанасяне  Hug Пожелавам ви домът ви да е изпълнен с много радост, щастие, топлина и весел детски смях.... и в него да липсва Алф  Wink
Тринити, дано малката бързо оздравява  Hug
Ивка не е писала от РД? Confused
За това пръцкане и изпускане и мен ме стресирахте Shocked Уж си мислех ,че всичко знам, а и аз не бях чувала за това, само като Тефита, че след секцио е много важно да стане Simple Smile Егати мизерната работа, не стига че там ще се кикерча и ще се унизявам, ами после и в стаята ще продължавам ooooh!
Аз днес бях на отворените врати на ТК с мъжа ми и останах много доволна Flutter Мацките, които ще раждат там - Гунди, Лудница, Елвирка, имаше и още май:
Скрит текст:
Обиколката продължи 1,5ч. - мацката, която ни разхождаше беше супер отзивчива и забавна Crazy Влязохме и в предродилна (там са 4 легла), после и в родилна, в залата с ваната, за секцио, випродилната и ни показаха стаите на 2-я етаж и на 5-я - двоен и единичен вип. Нямаше раждащи, и разгледахме спокойно. Магаретата са нови и изглеждат много удобни (във Вип родилната не беше ново), нощници по принцип дават за еднократна употреба за раждане, но има вероятност в момента да са свършили, така че казаха да си носим за всеки случай. Бебета са със нови дрешки (много скоро доставени, не изглеждаха лошо), козметиката която използват там за тях е Хип, а памперс - няма значение, какъв ще носим само да е неотворен и най-малката възможна опаковка. На 2-я и 5-я етаж на всяко легло има монтирано устройство за нет, това е от няколко седмици. Храненето - работят с външен кетъринг.  Ако искаме - можем да предупредим, че не желаем да къпят бебето еди си колко часа или за целия престой.
В тази връзка, колко часа след раждане не беше хубаво да се къпе, за да не се махне този защитен слой, верникс май беше?

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 20:51 от belverde

# 306
Миличка Белверде, липсваше ми днес, ти си един от най-позитивните, мили и внимателни виртуални хора, които познавам. Надявам се да не е само виртуално някой ден  Heart Eyes

За верникса - мин 24 часа, 48 още по-добре, а за недоносените не пада под 3 дни минимум  Peace

Лея, и аз щях да пиша, че ви пожелавам в новия дом Алф да идва само на кратки гостувания  похапване и после кой откъде е. Не позволявайте повече  Naughty

Ивка и аз се чудя днес къде се попиля  Thinking

# 307
Като ми правиха операция от изънматочна бременност и то си е като секцио с разрез .И първите 1-2 дни газовете си шетаха из корема ми докато излезнат навън. И наистина е много важно и те питат дали си ги пуснала   Joy явно е  от червата. Също много важно е отиването до тоалетна по голяма нужда . Ако не си отишла не ти дават да ядеш ядене .Продължаваш си със сокчета и млека като айрян течни. Но не е страшно дават и шоколадчета за разхлабване .
  Аз не съм имала никога такива проблеми като тогава . А и тук в болницата те слагат с родила секцио . За чаршафи си има . Дрешки си обличат от тях . Не дават да си носиш ношница и тя от тях което е гадно .
  На мене не ме е страх от това ,че ще родя секцио.Не е страшно не се плашете . Боли наистина при раздвижването , но колкото по бързо станеш и почнеш да се движиш по-бързо ще се оправиш  Peace
  Сестра ми роди също секцио и от 3 ден детето го откараха при нея и тя си го гледаше и вдигаше .
Честито преместване на Принцеса Лея и вече да се насладиш на оставащите дни до срещата с бебока .
  И  при мене има възможност да родя на рожденият ми ден,но мъжът ми неиска ..иска да си има своя дата. А и ще станем 3 роженика нали сестра ми ..ми е близначка . Аз хем искам..хем не ..но да не си правя планове ,че може и да е по-рано .

# 308
  • Добрич
Вал я сънувах снощи през малкото време, в което спах. Беше родила в съня ми и като се събудих се присетих, че не се е разписвала май. Е като станах видях, че са си още 3 в 1. Simple Smile
Да не казвам голяма дума, но днес сме една идея по-добре.  Praynig

# 309
marley  Hug сънуваш ме сигурно родила, понеже на мен ми се иска вече да ми олекне от тоя товар, но ще се крепим още малко, утре влизам в 9-ти месец (по лентичката тук не още, но аз тук си обърках датата малко и съм с 3 дни назад, пък не ми се преправяше и после да тормозя и Блонди да преправя) и вече мъниците могат да излизат.

Момичета и аз от днес съм се депресирала, утре мъжО по спешност ще лети за Испания и ще ме остави за 3-4 дни сама и ме е много страх да не тръгна да раждам и него да го няма и сега само на рев ме избива.

За Екзо, говорих с нея преди 30 мин, вече е ок, утре я изписват, много тежко и е понесла упойката и до вчера е умирала от болки в главата, но днес вече всичко е наред.  Бебчетата вече са си нон-стоп при нея, слязла и е кърмата и се кърмят, каза че е много готино всичко, постоянно си ги гушкала и вече няма търпение да се прибере утре вкъщи. Предполагам, че ако и остане време утре или вдруги ден ще има включване от нея самата.

И да не забравя да честитя: Честит рожден ден на Papermonster  bdbaloni
Гунди и на твоето мъжле честит рожден ден, трябваше днес да го зарадваш ти с един пухкав вързоп, ама ей на, не щеш  Wink

На мама Мери Джейн честито бебче, да е много здравичко и да слушка, никакви колики и проблеми със зъбките!!!

На мама Д. Захариева честита госпожица Елица, да е здравичка и всичко най-най и пожелавам, а на мамата все така да изглежда както на снимките!

# 310
Блонди, ами не са тия, които показваш, ама не се сещам как се казват, има ги само в ДМ, но ползвах и на Зева, ама не става- така или иначе ни се наложи да си сложим кошче заради тия кърпички. Peace
Белведере,Дано ти хареса нещо.Айде др. път си с нас. Hug
Вал, ама ми е малко рано за раждане , а и аз искам детето ни да не е нито на рождения ден на мъжът ми, нито на тоя на зет ми, нито на кума, нито на мама- смятам,че така ще се омаловажат техните празници. Hug

# 311
sofiaaaa, ти за коя болница говориш  newsm78
вал, стискай, стискай, тез 4 дни набързо ще минат

# 312
  • София
белведере, ама многооооооо благодаря за инфото за ТК, и аз чух за таблетите ама чак не ми се вярваше  Laughing

отивам да хапваме че Плами ми виси на ръката и после ще се включа пак

Hug

# 313
  • Пловдив
Честито момченце на Мери Джейн!!!

Марли,Кат,бързо да оздравяват малките !

Тайра,моите съболезнования!

Д. Захариева, да е жива и здрава Елица

Гунди, да ти е жив и здрав мъжа и много да
те слуша!

Принцеске честитоо, много се радвам за теб.

За пръцкането - и аз нямам спомен да съм имала такива неволни изпускания. Спомням си, че на същия ден, в който родих ни дадоха някакво хапче и от него отидох по голяма нужда. Никакви промивки не са ми правили на раната, но мама ми беше направила смрадлика и аз си я поливах.

# 314
Белверде,Блонди,мерси,че ме мислите Hug
Аз пак съм в болницата Confused,вече на абонамент ще премина тук.
Явно и хубавите емоции не ми се отразяват добре-изкарах един страхотен рожден ден,с много готини емоции,беше ми леко и щастливо,и вечерта кръвното ми беше 175 на 105,и айде багажчето и в болницата.Докато отидем там вече беше 200 на 110,изкарах акъла на докторите,и така,сега съм на хапчета,инжекции,правиха ми терапия с декста-нещо си за дробчетата на бебето и ако така вървят нещата,силно се надявам и аз да се похваля с бебе до края на седмицата.
 ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА МЕРИ ДЖЕЙН,Д.ЗАХАРИЕВА,ДА СА ВИ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ДА ВИ НОСЯТ МНОГО ЩАСТИЕ И ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ!А НА ВАС БЪРЗО И БЕЗПРОБЛЕМНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!
Принцеске,честит нов дом,пожелавам ти дълги години да си живеете в него в любов и разбирателство!
Papermonster, newsm59,бъди много здрава,щастлива и обичана и дано скоро гушнеш най-големия си пухкав подарък!
Пърпъл,честит рожден ден и на твоята майка,да ти е жива и здрава,и моята днес е рожденичка,много готини хора са,да са ни живи и здрави!
Това е от мен,стискайте ми палци всичко да е наред и тоя път вече да изляза от болницата с живо и здраво бебче!
Хайде,лека и спокойна от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт