Отговори
# 330
Ето ме. Аз нямам с какво да се разпиша, но нали не съм писала от сутринта, та ...

Darlena , изключително съм ти благодарна, а съм сигурна и всички останали за подробният разказ. Благодаря за отделеното време. Радвам се, че въпреки всички несгоди, сте се оправили навреме. Пожелавам ви да растете живи, здрави, красиви и будни. Simple Smile

ИВКА_777, много се надявам при теб нещата да се оправят.

Аууу, ама днес мацки какво ви става ?!? На всяка и станало лошо. Дръжте се, дано всичко отмине. Ми.. това е. Аз отивам да се тупна на леглото. И да се оплача, качила съм нов килограм. Ама от както разбрах, че малчо качва малко и се тъпча, та пушек се вдига. Най- важното той да е добре. Пуффф, но вече заформих + 13.

Кашпи, ми теб те забравих бе мила. Стиснати палчета, на крачета, на ръчички и на всякъде. Simple Smile   fingerscrossed (то другаде няма)

# 331
здравейте момичета въпреки че съм изтрита искам да споделя своята радост с вас на 17 07 се роди нашето инвитро бебе   стилиян 3100кг 48см терминът беше за 8август

# 332
biba79, честито ти момченце. Да ти е жив и здрав и мноооого, много щастлив.

Хаха, ей, мацки, какво правите с този 8- ми август?!? Той ще зачезне първи. Май, май, мамите, останали за осми, могат да се подготвят.

Еййй, преполовихме темата, значи. Simple Smile

Целувки.   bouquet

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 23:14 от babyAty

# 333
Много рожденици днес-да са живи и здрави всички!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Дарлена,прочетох разказа ти на един дъх!Много вълнуващо и най-важното с щастлив край!! HugРАдвам се ,че сте добре и се кърмите с бебо!
Кашпичке,имаш моите палчета за утре! Hug
Леа,честит ви нов дом!Много хубави моменти в новата къща ви желая! Hug
Ивка 777,с теб съм!Успех,ако трябва да се действа по-рано! Hug
biba79,честито бебче!  bouquetДа ти е живо и здраво!
Лоа,браво за разкрасителния ден ,който си си подарила!

# 334
Биба, честита ти радост - да е жив и здрав и много да ви радва   bouquet
Аз Диони я мисля тези дни, дано да е добре  Hug
аз всяка нощ като ставам до тоалетна и все си мисля, че водите са ми изтекли, т.е. представям ли си го.. и аз не знам  Mr. Green

# 335
  • София
ох Дарлена, много трудничко е било наистина, но най-важното е че малкия Борис и ти вече сте добре, и сте вкъщи и с гордия татко влизате в час  Hug
това с наспиването е много добро пожелание, ама за съжаление не винаги е много лесно  #2gunfire

Ивка, ееее то вече на нищо не прилича твоето, веднага да стабилизираш това кръвно, измъчи се ти  Hug

Биба, честито бебче!!!!!!!!! Да расте здрав и многооооо щастлив!

Кашпи, стискам много палци, всичко ще бъде наред!!!!!

маги, оправяй се!
Белведере, мерси  Hug засега нямам въпроси, освен кога мислиш да раждаш, че не ми се ражда сама
Блонди, дойдоха ли си твоите мъже?  Grinning

мукадес - какво е "сафалък"?  newsm78

о бюти, ще разбереш като ти изтекат водите, не се притеснявай

абе верно къде е диони?  newsm78
херивумче, дано сте добре вече, слънчо, даниелка и вие

# 336
  • София
Чак сега се включвам, днес бях на работа, изкарах повече от необходимото време в офиса, после ходих на фризьор и само забелязах новите попълнения.
Честита девойка на Д.Захариева, да сте много щастливи и да се гушкате! Hug
Кашпи, на теб стиснати палчета от мен, прегръдки и успех!  Hug
Биба79, честито момченце, само мога да си представя как сте го чакали!  Hug
Съжалявам, че не съм в час с днешните новини и не знам на кого друг да пожелавам успех, но стискам палци и пращам положителни мисли за утре!  Hug Hug Hug
Утре ще водя сутринта Пепи на очен лекар, не знам дали ще мога да се класирам за среща.

# 337
  • Пловдив
Gundie според  Деси кокосовото масло е много полезно и чисто. Да ти кажа като се намажа с него и многоързо попива и не ставам мазна, като с другите олиа където съм ползвала. Апък и мирише много приятно на кокос, напомня ми на бомбонки рафаело. Деси къпе бебчето си само с вода и веднъж в седмицата с био бебешко сапунче само дупето му.  Относно кремовете за подсичане този път мисля да ги пропусна. Хомеопатката ми каза, че хич не било хубаво да се маже подсечено дупе с тези кремове. Каза ми да използвам само преварен зехтин, но може би ще го заменя с кокосовото масло. Ще я питам тя какво мисли за него и ще реша. Също се надявам употрата на многократните пелени да спомогне да не се подсича бебчо.

Дарлена през големи премеждия сте минали. Важното е че всичко е минало и е добре.
biba честито бебче

# 338
darlena големи премеждия,голямо нещо.Но най-важното е,че сте добре и че сте живи и здрави и двамата!Четейки разказа ти,само мога бегло да си представям какво психическо натоварване е било да решаваш,какво да правиш за тия броени часове  да се чудиш дали ще избереш най-доброто.Но от опит знам,че в такива ситуации правиш най-добрия избор  Peace Hug

биба79 да ти е  жив и здрав малкия Стилиян =)  bouquet

Умрях от смях с тия нормални раждания,намествания на черва и т.н. А да питам мамите със секцио,като започнат да текат лохиите и като сте още под упойка кой ви облича,слага превръзката и т.н.?Те всъщност лохиите веднага след самото раждане ли започват де? Embarassed

белверде  мерси за инфо-то за ТК  Hug Hug Hug Да не вземем да се засечем някъде из болницата Simple Smile  Mr. Green

# 339
  • Бургас
biba79 ,Честито бебче. Много здрав и щастлив да расте!
Дарлена, Hug!
Кашпи, имаш много, много силно стиснати палчета от мен за утре! Пожелавам ти всичко да мине леко Heart Eyes!
paper, честит рожден ден! Много здраве и най-страхотния подарък в скоро време!

# 340
  • Пловдив
Дарлена мила ,разплаках се като четох през какво сте минали с малчо Hug.Пожелавам ти Борис да е все така борбен в живота .
 Кашпичка силни палчета за утре,всичко ще е наред .
Ивка и с теб ще сме мислено,имаш време да се настроиш за срещата с бебчо. Hug
Саурончеот думите ти разбирам,че мъжът ти е военен.Наистина при тях се полагат само 7 дена отпуск след раждането,аз с Никита се ядосвах,ама сега поне си знам.Дано като се прибере да се поуспокоиш.
Екзо явно е била с пълна упойка за да го има този главобол.Аз затова пак ще си настоявам да съм в съзнание,защото при нея такива''екстри"няма.

Аз все още не знам кога ще е моето секцио,след преглед на 2 август ще имам повече яснота според състоянието на бебето.Графика за 6 агуст беше натоварен ,на мен 7 август много ми хареса като дата,даже започнах да се настройвам за нея,обачееееееее-вчера се сетих,че на 7 август загина бащата на мъжа ми в самолетна катастрофа и категорично ми отпадна този вариант,само бебка да не реши сама да излиза тогава Praynig.

# 341
т.е ако си го направя това в къщи - да не вземе да се забави действието или да е много силно и да се чудя какво да правя - ако трябва да излизаме от нас вече ?
Сигурно задавам глупави въпроси...но... много ме тормозят тези неща Sad
точно на тези клизми пишеше, че резултата е до 20 мин.Тя и обикновената клизма не е по-бавна.На мен ми правиха за операция на жлъчката и отидох до тоал. 5 мин след като ми я направиха.Не мисля, че с домашна би могла да се забавиш  Wink
Принцеске честит нов дом  Hug Само прекрасни моменти и положителни емоции в него  Heart Eyes
ИВКА_777  Hug Hug Hug знам, че е гадно в болницата, но поне си под наблюдение и се грижат за вас.Стискам палци всичко да е наред  Heart Eyes Hug
~Галка~ изрично ходих до родилното да питам за дрехите за изписване-казаха, че с каквото занесем, но жената вика, че в тези жеги най-добре късо ръкавче.И аз чувах такива реплики от продавачки и че няма да ни пуснат с къс ръкав  Crazy В аг-то поддържат 30-тина градуса, даже доста по-малко и аз да го облека с дълъг ръкав и да го изкарам на 35-40 градуса???Няма как да стане.А за комплектите ми казаха, че почти не се среща с къс ръкав, производителите не правят, все пак те се водят от търсенето.В крайна сметка с каквото решиш с това  ще го изпишат. Peace
Кашпичка  Hug
Почвам да подозирам конспирация.Моите двама мъже са се разбрали да се чакат ме съмнява  Crazy
Много мило  Heart Eyes Божа работа  Mr. Green Току виж се дочакали  Wink А за бодежите-имах ги с Анито, но по-добре се обади на лекар  Wink
Darlena просълзих се, толкова притеснения, нагушкай малкия юнак от нас и за теб много  Hug Герои сте и двамата  Heart Eyes Дано е все така борбен и бурзо да се възстановите и двамата  Hug
biba79, честито ти момченце.Да ви е жив и здрав и много щастлив  Hug

# 342
Елвирка, аз знам, че не са водите, просто като ставам и това ми е първата мисъл - нещо подсъзнателно  Mr. Green
Марли, абе вече не изхарчихте ли един пълнител на коша на Томи Типи  Mr. Green в крайна сметка един пълнител за 100 броя памперси ли е и каква е цената  Hug
Принцеске, тогава на 8-ми август  Twisted Evil Hug
леле, сигурно от една страна е яко да знаеш кога ще родиш (имам предвид като си планово), ама аз лично толкова ще се притеснявам и няма да спя цяла нощ  Mr. Green

# 343
Лоа, аз също мисля да пропускам редовно мазане срещу подсичане, но искам да имам нещо за всеки случай- това на което съм попаднала е много добро и напълно изчистено. Но пък в хладилника имам и кокосово масло. Благодаря ти за инфото. Hug  bouquet И аз разчитам много на пелените, имам инфо от една мама , която ги ползвала почти всичките- да ти го пусна някъде, ако и ти като мен не си се ориентирала още?
Момичета, много ви благодаря на всички за милите и прекрасни пожелания за рожденика у дома. Hug Hug  bouquet  bouquet newsm51

# 344
  • Пловдив
Бюти гадно си е донякъде да знаеш-хем ти е притеснено и не можеш да спиш,а на всичкото отгоре трябва и гладна да седя,а аз като съм нервна първата ми мисъл е да съгреша с нещичко .Та отиваш рано рано хем гладен,жаден и недоспал Twisted Evil.

Ох аз такова фитнесче му правя тука,че ooooh!-спалните са ни на 2 етаж,на който банята още не е оправена.В момента само на първия етаж е довършена банята и тоалетната и сега само катеря стълби нагоре надолу Shocked.Добре че има и друга спалня долу,но там ще се преместя с бебка след раждането,че е абсурд след секциото да правя такива гимнастики.

Общи условия

Активация на акаунт