Отговори
# 660
  • София
Freedom, честито ти дъщеричка  bouquet да ви е жива и здрава, много послушна, а на теб - бързо възстановяване Hug Радвам се, че всичко е минало много леко Flutter
Елс, викаш не са толкова ниски  Thinking Вал, твоите са за завиждане  #Crazy, моите дори и в началото са били 147  Confused
Бюти, а ти знаеш ли твоите мухоморки hahaha от каква бактерия са причинени?
Диди, аз веднага го видях товава в сайта на д-р Михайлов, но нали и арника искам да пия, да не станат много хомеопатични? А ти не давай да те бърка за разкритие, какво ще гледа, като си тръгне, тръгне Naughty
Калка, там в твоите изследвания май изобщо няма стафилококи newsm78 Лошото е, че моите не ми ги дадоха, а остават там, иначе сега така искам да си разгледам подробно и антибиотикограмата и др. неща Crossing Arms
Тефитка, дано твоето е чисто, и да е само течение, без нищо друго  Praynig
Аз се притеснявам, защото нали Херувимче, каза, че са и открили някакви бактерии, които са причинили раждането, не не се сещам какви бяха Confused
Михи, ти с какви гъбички си и какви глобули си слагаш? Дано контракциите ти спрат Confused

# 661
  • София
Много е вълнуващо и да си вестителка! Направо ревнах! Laughing
Аничка, на мен ми звучи съвсем предродилно твоето състояние, то може и в момента вече да си се обебила!
Блонди, то и при теб май натам отиват нещата, няма да си готова никога, така че давай смело!
Принцеске, по нощите четох, че сте стрелец и везни вкъщи, а сега и лъв ще имате, та като нас сте се подредили!
Белверде, на херувимчето бяха някакви коки, не помня дали стафилококи или стрептококи, но си мисля, че не се ражда нормално при наличие на такива гадини. Защо не си поискаш копие на изследванията? Дано са единични колонии!  Hug

# 662
Фридъмче, честита ти Ева! Да те радва много, щом от сега те весели е супер, много здраве и един прекрасен Адам някой ден да й се падне! Hug
Екзо, супер е, че сте в къщи. Hug Съвсетвам те да си болтнеш целия въпрос с червено към ЛЛЛ или да се сържеш направо по телефона с някои от тях или с някои от др. организация. Братовчедка ми е имала нужда от съвет и им е звъняла по телефона- много е доволна. Peace
Хайййде, Блондиии!!
Елс, каква е сега тая диня с питка? Пак нещо изпуснах .
Аз от днес съм с перфектни тонове. bowuu

# 663
Белверде, идея нямам  Mr. Green ама другата седмица като пусна микробиология, сигурно ще излезе какви са.. ако още имам  newsm78 иначе тя сега с пръст видя, че имам течение, а и нали ме пареше и сърбеше Crazy
Гунди, браво кака  Hug

# 664
  • София
Гунди, само така с тоновете  Hug
Бюти, а какви глобули си слага?

# 665
  • Враца
Аз така като гледам първата страничка,уж секциото по статистика е двадесет и няколко процента, та от нашата тема поне 50% ще са така  Confused Даже първескините Simple Smile, които ще раждаме естествено са май не повече от 15 - аз, БейбиАти, Месечинка, Вивиен, Лошичката, Бюти, Софи, PaperMonster, Purple_orchid и за другите не съм сигурна.

И аз, и аз  wavey  Дано да стане така.  Praynig
И не ме е страх представете си, може би защото не знам кво е.  Mr. Green
Екзо , радвам се за вас  Hug Много въздействащ разказ  Heart Eyes През цялото време докато четях минаваха тръпки по цялото ми тяло и бебето в корема много мърдаше  Party
Белверде, аз май съм си с гъби от началото на бременността и се надявам другата седмица да ми вземат секрет (сигурно ще се потвърди подозрението ми) и да ги преборя най-после. Иначе до сега не знам какви точно са били бактериите, но 2 пъти с 2 различни неща ми изписа лекарката ми и пак си имам засилено течение, което според доки означава пак гъбички. Та слагах си и двата пъти глобули. Едните бяха Ломексин в комбинация с Лактажин, а другите ги забравих  Confused. Само не се сдухвай сега накрая, ще се намери начин да се преборет тия гадове, ако са опасни. И аз искам нормално раждане пък! И ще ги борим, не се бой  Hug

Хайде честито на Фрийдъмчето  Hug   bouquet

# 666
belverde и аз за нормално се глася Wink

# 667
belverde кандида нещо-си - то това са гъбичките. Иначе си слагах klion d глобули, но.. явно особен ефект няма. То аз от много години си имам проблеми де, пък и то реално гъбичките се появяват от нарушена киселинност на влагалището. За коките не знам как е. По-добре потърси информация по въпроса.

Иначе за раждането и аз съм за нормално и много се надявам да не се стигне до секцио.. Не че ме е страх, но ми се вижда твърде неестествено. При това никога до сега не съм влизала в болница и скалпел не ме е докосвал и така си ми харесва много Simple Smile

# 668
Цитат

Топиш динята в мед и за баланс преглъщаш с питката...много вкусно било!  rotfImbo Joy  hahaha
Ми като не четеш редовно, така ще пропускаш...а мен знаеш ли как ми скрибуцаше корема в 5 сутринта  Joy

# 669
Белверде, флуомизин се казват  Tired
Цитат

ще падна  hahaha hahaha

# 670
Боже, 2-3 дни не съм влизала и не мога да изчета 2 теми!  Shocked
Честито на всички нови мами! Да са ви живи и здрави съкровищата и много да ви радват!   bouquet Няма да ги изброявам поименно, че са много ...  Hug
Ние решихме да слагаме тапети в хола и сега всичко е с главата надолу. Днес малко пооправих, но свекито ще дойде след работа да се катери на височкото, че аз не смея.
Вчера бях на преглед - докторката каза, че всичко ни е наред и вече само можем да чакаме да излезе диването. Вика ме пак след две седмици, така че явно не се надява да родя преди това. Ама и аз се чувствам много добре (като изключим жегата и киселините - вчера дори повръщах от тия гадове), нищо не ме  боли, нищо не ми тежи, не съм депресирана, никой не тероризирам из къщи, спокойна съм и грам не ме е страх! Все едно не съм бременна.
Блонди, гледам че само вие с Камито се стискате още от тези с дата 1-ви ...  Hug
Ааааааааааа, и аз ще съм с нормално раждане, докторката каза, че нямам никакви индикации за секцио, слава Богу!  Даже искам без упойка да е, не че се правя на героиня, но не искам такива намеси в стройното си телце ...  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 16:41 от Vaseto29

# 671
  • София
С моите тревоги забрави да приветствам новата мама  Blush
ianna_80 ,добре дошла и леко раждане ти желая  Hug
А разказът на Екзо, наистина е много вълнуващ Simple Smile Екзо, радвам се, че са такива кротушанковци и двамата, дано е все така спокойни и послушни Hug

# 672
екзо, радвам се че сте си вкъщи  Hug страхотно си описала раждането  Hug разказът ти е много вълнуващ  Hug
за ремонта, ние сега започваме  Embarassed и когато приключи, месец, два, три тогава ще се изнесем  Crazy
яна 80, добре дошла   bouquet
ани4ка, стискаме палци,  Praynig ако е дошло раждането всичко да е наред  Hug
Айде Блонди успех и на теб със словашкия лекар  Praynig
Честито на мама фрийдъмче, да и е много здрава щерката   bouquet Чудесно име е избрала  Simple Smile

Да се отчета и аз. днес на ЖК се видяхме с бебка, наддала е много добре , вече е 2934 гр, не и се виждаше личицето, явно беше репила да ни обърне гръб. Не съм качила килограми , продължавам да съм си 11-12 качени от началото. Взех си направлението, стягам багажа и утре път към София  Mr. Green

Лудница, пристигна ли, какво става с теб  Rolling Eyes

# 673
Simi, браво  Hug
Пловдивска среща - утре, петък, 26.07, Норис - 09:30ч.  Twisted Evil

# 674
Честито бебче на Фрийдъм   bouquet Много да радва мама и тати  Simple Smile
belverde, не се тревожи за стафилококите  Hug Първо зависи кой точно стафилокок са изолирали и в какъв титър. По принцип стафилококите могат естествено да си живеят в организма на някои хора, без да има външни признаци и без да причиняват заболяване. Те обаче може да са попаднали и върху тампона и от чужди ръце, както и ако посявката не е направена добре (микробиолог съм и това се случва много често). За твое успокоение може да си пуснеш повторно изследване, за да видиш какво ще излезе  Peace По опасни за бебчо наистина са стрептококите в края на бременността и анаеробни бактерии, които могат да предизвикат спукване на мехура в по-ранна бременност. Стафилококите не са гъби, а бактерии и трябва да се подбере подходящ препарат за тях (противогъбичните не вършат работа).  Peace
Моите тромбоцити са 189.
didi24 и аз не давам да ме бъркат в деветия, да  Peace Днес се споразумяхме с доки, че това ми е последния преглед. От тук до края само тонове  Simple Smile
И в този ред на мисли да си похваля моята док - такова спокойствие ми вдъхва, съобразява се с всичките ми желания и днес милата ми беше донесла информираното съгласие да си го чета вкъщи  Heart Eyes Да ви споделя, че е има-няма 10 страници и е хубаво да се изиска предварително  Peace
Елс, Айрони и другите ремонтиращи - моята доки казА да дишаме спокойно, че нямало жена, която да има да върши работа и да роди  Mr. Green Та може да свършим с ремонти и преместване и тогава да идват бебоците  Praynig
Екзо, пускам ти ЛС  Hug

Общи условия

Активация на акаунт